am pe cumnata-miu in Italia,daca vine acasa cu doua arme Shadow,il intreaba cineva ceva la vama?are doar documentele de la magazin nu stie ce sa faca,nu vrea sa aiba probleme.
Eu lucrez la ANV si colegii mei mi-au spus urmatoarele: pana in martie trebuie autorizatie de import de la IGP. In legea 295/2004 vei mai gasi si altele. O sa mai intreb si pe la vama daca mai astepti o zi doua.
Dar nu de foc.Cine da autorizatie de import ptr. persoane fizice,daca detinerea nu e supusa autorizarii?Politia nu da autorizatie de cumparare decat pentru arme de foc. Si legea 295 nu a intrat in vigoare.Multi amici si-au luat arme cu aer din Ungaria si nu le-a cerut nimeni nici o autorizatie.Altii le-au comandat la Frankonia si la vama de la posta tot nu le-a cerut nimeni autorizatie de import.Poate ne spune Marius cum sta treaba,ca e persoana juridica
uff...dar stiu ca m-ati pus in tema!!va multumesc pentru sfaturi,dar cred ca ar fi m-ai bine sa ma interesez intr-o vama de frontiera,stie cineva un nr.de telefon?