legal?stie cineva?

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
paul

legal?stie cineva?

Post by paul »

am pe cumnata-miu in Italia,daca vine acasa cu doua arme Shadow,il intreaba cineva ceva la vama?are doar documentele de la magazin :?: nu stie ce sa faca,nu vrea sa aiba probleme.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

E o problema serioasa si nu m-as baza pe pareri expuse pe forum. De ce nu sunati la ANV (administratia nationala a vamilor)?
Guest

Post by Guest »

Eu lucrez la ANV si colegii mei mi-au spus urmatoarele: pana in martie trebuie autorizatie de import de la IGP. In legea 295/2004 vei mai gasi si altele. O sa mai intreb si pe la vama daca mai astepti o zi doua.
Guest

Post by Guest »

De ce trebuie autorizatie de import daca e persoana fizica?
Guest

Post by Guest »

Simplu, pt ca este arma
Guest

Post by Guest »

Dar nu de foc.Cine da autorizatie de import ptr. persoane fizice,daca detinerea nu e supusa autorizarii?Politia nu da autorizatie de cumparare decat pentru arme de foc. Si legea 295 nu a intrat in vigoare.Multi amici si-au luat arme cu aer din Ungaria si nu le-a cerut nimeni nici o autorizatie.Altii le-au comandat la Frankonia si la vama de la posta tot nu le-a cerut nimeni autorizatie de import.Poate ne spune Marius cum sta treaba,ca e persoana juridica
Guest

Post by Guest »

Mie, de la vama Otopeni, mi s-a spus:
Autorizatie Politie
Taxa 10%
TVA 19%
paul

Post by paul »

uff...dar stiu ca m-ati pus in tema!!va multumesc pentru sfaturi,dar cred ca ar fi m-ai bine sa ma interesez intr-o vama de frontiera,stie cineva un nr.de telefon?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

paul wrote:uff...dar stiu ca m-ati pus in tema!!
:lol:
Daaa, acum e clara treaba. :lol:
Post Reply