GaMo Compact
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
GaMo Compact
As dori sa va intreb cat costa un Gamo Compact dupa aplicarea accizei?
Asta in cazul in care puteti aduce!
Va multumesc!
Va multumesc!
Re: GaMo Compact
Buna ziua.draco wrote:As dori sa va intreb cat costa un Gamo Compact dupa aplicarea accizei?
Va multumesc!
Din pacate, deocamdata nu stiu sa va dau un pret exact la armele cu aer comprimat, pana dupa data de 01.04(nu este pacaleala).
De regula se poate aduce la comanda orice produs din cataloagele furnizorilor nostri, cu exceptia celor ce nu intrunesc conditiile legale.
Tot ce va rog este sa ne contactati din nou la inceputul lunii.
Va multumesc.
Radu
ok
Bine. va multumesc pentru promptitudine!
As putea sa stiu pretul vechi ? NU imi dau seaman cu cat sunt mai scumpe fata de germania!
Va multumesc!
p.s. am vazut ca ati intrebat pe aici daca stie cineva sa updateze un site-ul ..
(eventual de schimbat)
As putea sa stiu pretul vechi ? NU imi dau seaman cu cat sunt mai scumpe fata de germania!
Va multumesc!
p.s. am vazut ca ati intrebat pe aici daca stie cineva sa updateze un site-ul ..
(eventual de schimbat)
pai logic asa ar trebui sa fie..dar pentru ca nu stiu sigur, am intrebat sa nu ma duc dupa dovezi la militzie degeaba...
Si oricum, fara acciza, am observat ca preturile sunt mai mari la noi, decat in UE..
http://www.aceros-de-hispania.com/Pisto ... ompact.asp
este 200 Eur ..inainte de acciza sa vedem ce ne raspunde arw..(pretul vechi ma intereseaza)..
asta nou...sa vedem acciza cum se calculeaza? la valoarea in vama ? si este 100% din valoare? atunci ar trebui sa fie inca 200 Eur.. sau cum ?
Si oricum, fara acciza, am observat ca preturile sunt mai mari la noi, decat in UE..
este 200 Eur ..inainte de acciza sa vedem ce ne raspunde arw..(pretul vechi ma intereseaza)..
asta nou...sa vedem acciza cum se calculeaza? la valoarea in vama ? si este 100% din valoare? atunci ar trebui sa fie inca 200 Eur.. sau cum ?
La pretul din vama. Vezi maririle de la huntershop care nu au fost de 100%, ci 60-70%.draco wrote:pai logic asa ar trebui sa fie..dar pentru ca nu stiu sigur, am intrebat sa nu ma duc dupa dovezi la militzie degeaba...
Despre preturile mai mari la noi decat la oricine s-a mai discutate dar fara succes.
-
Soimul Maltez
Acel 50% este de fapt pretul de 100% al produsului la locul de cumparare! Celalalt 50% care ti-a ramas e partea firmei!Accizele sunt de 100% valoarea produsului cumparat.Deci pretul dat la cumparare trebuie sa-l ai in vedere nu cel din magazin.sorin mok wrote:Asta inseamna succes?Soimul Maltez wrote:Cum fara succes? A plecat Vox!sorin mok wrote:Despre preturile mai mari la noi decat la oricine s-a mai discutate dar fara succes.![]()
![]()
Erata:
la Huntershop, dupa aplicarea accizei de 100%, preturile au crescut cu 50%! Incurajator, nu?
Cred ca nu prea inteleg ce vrei sa spui.Acel 50% este de fapt pretul de 100% al produsului la locul de cumparare! Celalalt 50% care ti-a ramas e partea firmei!Accizele sunt de 100% valoarea produsului cumparat.Deci pretul dat la cumparare trebuie sa-l ai in vedere nu cel din magazin.
Pretul unei Slavia 634 era 490 Ron, acum cu acciza e de 710 Ron.
Stiind ca acciza e de 100%, ce concluzie poti trage?