GaMo Compact

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
draco

GaMo Compact

Post by draco »

As dori sa va intreb cat costa un Gamo Compact dupa aplicarea accizei?

Asta in cazul in care puteti aduce!

Va multumesc!
arrow
Site Admin

Re: GaMo Compact

Post by arrow »

draco wrote:As dori sa va intreb cat costa un Gamo Compact dupa aplicarea accizei?

Asta in cazul in care puteti aduce!

Va multumesc!
Buna ziua.
Din pacate, deocamdata nu stiu sa va dau un pret exact la armele cu aer comprimat, pana dupa data de 01.04(nu este pacaleala).
De regula se poate aduce la comanda orice produs din cataloagele furnizorilor nostri, cu exceptia celor ce nu intrunesc conditiile legale.
Tot ce va rog este sa ne contactati din nou la inceputul lunii.
Va multumesc.
Radu
draco

ok

Post by draco »

Bine. va multumesc pentru promptitudine!

As putea sa stiu pretul vechi ? NU imi dau seaman cu cat sunt mai scumpe fata de germania!

Va multumesc!

p.s. am vazut ca ati intrebat pe aici daca stie cineva sa updateze un site-ul ..
(eventual de schimbat)
sorin mok

Post by sorin mok »

Poate nu e asa, dar:
daca un CFX de 200E in Germania costa la noi 700Ron (fara acciza), e foarte posibil ca un Gamo compact de 195E sa coste tot atat.

Preturile le-am gasit la un magazin on line.
draco

Post by draco »

pai logic asa ar trebui sa fie..dar pentru ca nu stiu sigur, am intrebat sa nu ma duc dupa dovezi la militzie degeaba...

Si oricum, fara acciza, am observat ca preturile sunt mai mari la noi, decat in UE..

http://www.aceros-de-hispania.com/Pisto ... ompact.asp

este 200 Eur ..inainte de acciza sa vedem ce ne raspunde arw..(pretul vechi ma intereseaza)..

asta nou...sa vedem acciza cum se calculeaza? la valoarea in vama ? si este 100% din valoare? atunci ar trebui sa fie inca 200 Eur.. sau cum ?
sorin mok

Post by sorin mok »

draco wrote:pai logic asa ar trebui sa fie..dar pentru ca nu stiu sigur, am intrebat sa nu ma duc dupa dovezi la militzie degeaba...

Si oricum, fara acciza, am observat ca preturile sunt mai mari la noi, decat in UE..

http://www.aceros-de-hispania.com/Pisto ... ompact.asp

este 200 Eur ..inainte de acciza sa vedem ce ne raspunde arw..(pretul vechi ma intereseaza)..

asta nou...sa vedem acciza cum se calculeaza? la valoarea in vama ? si este 100% din valoare? atunci ar trebui sa fie inca 200 Eur.. sau cum ?
La pretul din vama. Vezi maririle de la huntershop care nu au fost de 100%, ci 60-70%.
Despre preturile mai mari la noi decat la oricine s-a mai discutate dar fara succes.
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

sorin mok wrote:Despre preturile mai mari la noi decat la oricine s-a mai discutate dar fara succes.
Cum fara succes? A plecat Vox! 8) :wink: :lol:
focu' si cartusu'
sorin mok

Post by sorin mok »

Soimul Maltez wrote:
sorin mok wrote:Despre preturile mai mari la noi decat la oricine s-a mai discutate dar fara succes.
Asta inseamna succes?

Erata:
la Huntershop, dupa aplicarea accizei de 100%, preturile au crescut cu 50%! Incurajator, nu?
draco

Post by draco »

am putea spune ca ne'am scos ! :(

Oricum, sa vedem cu ce preturi iese ARW-ul ..da io mai mult de 10 mil pe un gamo compact nu dau ..
sorin mok

Post by sorin mok »

draco wrote:am putea spune ca ne'am scos ! :(

Oricum, sa vedem cu ce preturi iese ARW-ul ..da io mai mult de 10 mil pe un gamo compact nu dau ..
Imi plac pariurile: eu zic ca daca s-ar aduce, ar costa la noi, cu tot cu acciza, fix 12 milioane.
cristib

Post by cristib »

sorin mok wrote:
Soimul Maltez wrote:
Asta inseamna succes?

Erata:
la Huntershop, dupa aplicarea accizei de 100%, preturile au crescut cu 50%! Incurajator, nu?
Acel 50% este de fapt pretul de 100% al produsului la locul de cumparare! Celalalt 50% care ti-a ramas e partea firmei!Accizele sunt de 100% valoarea produsului cumparat.Deci pretul dat la cumparare trebuie sa-l ai in vedere nu cel din magazin.
sorin mok

Post by sorin mok »

Acel 50% este de fapt pretul de 100% al produsului la locul de cumparare! Celalalt 50% care ti-a ramas e partea firmei!Accizele sunt de 100% valoarea produsului cumparat.Deci pretul dat la cumparare trebuie sa-l ai in vedere nu cel din magazin.
Cred ca nu prea inteleg ce vrei sa spui.

Pretul unei Slavia 634 era 490 Ron, acum cu acciza e de 710 Ron.
Stiind ca acciza e de 100%, ce concluzie poti trage?
Post Reply