probleme cu rg 88 cu gaze

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

crys78

probleme cu rg 88 cu gaze

Post by crys78 »

Salutare!Am incercat in spiritul revelionului ca la trecerea dintre ani sa tragem cateva focuri in aer si cateva artificii cu RG88 dar la al patrulea foc ceva a mers prost si pistolul s-a spart!Mai exact culata sau glisiera s-a spart!Intrebare pt arrow:De unde pot sa fac rost de o culata de rg88 cu gaze?Momentan pistolul nu se poate folosi!As vrea sa postez aici niste poze in detaliu dar nu stiu cum!De acum voi folosi doar pistoale de otel!
sorin mok

Post by sorin mok »

Imi pare rau ca ti-ai stricat petrecerea!
Daca e in garantie, rezolva magazinul.
As zice ca s-a spart din cauza diferente mari de temperatura, ca in poza de mai jos:

Pistol de otel vrea toata lumea, dar nimeni nu importa, ca sunt rusesti sau turcesti si nu sunt "cool" probabil!

Image
Babanu

Post by Babanu »

Si eu care ma gandeam la un RG88... no way, nu as vrea sa patesc la fel intr-o situatie mai delicata...
Mad Max

Post by Mad Max »

si eu ma cochetam cu un RG88...cam nasol...
ME38 Compact rulz! :lol:
violiv

Post by violiv »

Nici nu-i nevoie sa importi pistol de otel cu gaze, face Cugir-ul! Sunt la poarta firmei, la magazin.
Babanu

Post by Babanu »

Ai fost tu acolo la fata locului sa le vezi? Spune mai multe detalii daca da, eventual daca ai notat un numar de telefon de acolo ceva...
crys78

Post by crys78 »

Stie cineva cum pot sa pun niste poze aici,ca am unele foarte detaliate cu ruptura!Si daca pistolul nu e in garantie ce fac?ca alta culata nu am de unde sa iau!Poate cineva sa imi spuna cat costa macar?
sorin mok

Post by sorin mok »

http://www.imagevenue.com/

Selectezi pozele de descarcat, dai "safe for work", apoi "send" astepti cateva secunde, in functie de viteza netului si marimea pozelor, te duce la o alta pagina de unde "copy URL" (ai 2 variante pentru postat pe forum) si apoi "paste" aici.
crys78

Post by crys78 »

Exact

ImageImageImageImage

ca pe siteurile rusesti nu-i asa?
Mad Max

Post by Mad Max »

imi pare rau pt tine...
se poate repara contra cost mai mult ca sigur.
oare de ce imi plac din ce in ce mai mult revolverele? :D
sorin mok

Post by sorin mok »

Probabil un armurier ar putea lipi-suda bucata respectiva.
Dabija

Post by Dabija »

sorin mok wrote:Probabil un armurier ar putea lipi-suda bucata respectiva.
Daca e din celebrul ZAMAC sau cum dreaq ii spune nu se prea poate lipi/suda si nici nu ar rezista la o utilizare ulterioara ... din pacate ... poate doar daca vrei sa-l pastrezi ca arma de panoplie si in acest caz poti sa-l lipesti cu super glue.
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
sorin mok

Post by sorin mok »

Ma tem ca ai dreptate!

Dar Arrow, ca importator, ar putea sa aiba la armurierul lor si o piesa din asta. As zice chiar ca e foarte probabil.

Off topic:Pentru panoplie e mai bun un airsoft cu gaz. E si mult mai ieftin si e functional.
Nikki

Post by Nikki »

Dabija wrote:Daca e din celebrul ZAMAC sau cum dreaq ii spune nu se prea poate lipi/suda si nici nu ar rezista la o utilizare ulterioara ... din pacate ... poate doar daca vrei sa-l pastrezi ca arma de panoplie si in acest caz poti sa-l lipesti cu super glue.
si dupa cum arata materialul,mai mult ca sigur ca e din zamac... :cry:
Nikki

Post by Nikki »

sorin mok wrote:Imi pare rau ca ti-ai stricat petrecerea!
Daca e in garantie, rezolva magazinul.
As zice ca s-a spart din cauza diferente mari de temperatura, ca in poza de mai jos:

Pistol de otel vrea toata lumea, dar nimeni nu importa, ca sunt rusesti sau turcesti si nu sunt "cool" probabil!

Image
Acuma lasand orice gluma la o parte,chiar cred ca e la mijloc o conspiratie(nu,nu sunt nebun/paranoic) cu privire la importul de arme de autoaparare din afara U.E. ...cred ca totusi cineva/ceva se impotriveste aducerii de arme din Rusia,Turcia etc.... :?: :?: :?:
Post Reply