Salutare!Am incercat in spiritul revelionului ca la trecerea dintre ani sa tragem cateva focuri in aer si cateva artificii cu RG88 dar la al patrulea foc ceva a mers prost si pistolul s-a spart!Mai exact culata sau glisiera s-a spart!Intrebare pt arrow:De unde pot sa fac rost de o culata de rg88 cu gaze?Momentan pistolul nu se poate folosi!As vrea sa postez aici niste poze in detaliu dar nu stiu cum!De acum voi folosi doar pistoale de otel!
Imi pare rau ca ti-ai stricat petrecerea!
Daca e in garantie, rezolva magazinul.
As zice ca s-a spart din cauza diferente mari de temperatura, ca in poza de mai jos:
Pistol de otel vrea toata lumea, dar nimeni nu importa, ca sunt rusesti sau turcesti si nu sunt "cool" probabil!
Stie cineva cum pot sa pun niste poze aici,ca am unele foarte detaliate cu ruptura!Si daca pistolul nu e in garantie ce fac?ca alta culata nu am de unde sa iau!Poate cineva sa imi spuna cat costa macar?
Selectezi pozele de descarcat, dai "safe for work", apoi "send" astepti cateva secunde, in functie de viteza netului si marimea pozelor, te duce la o alta pagina de unde "copy URL" (ai 2 variante pentru postat pe forum) si apoi "paste" aici.
sorin mok wrote:Probabil un armurier ar putea lipi-suda bucata respectiva.
Daca e din celebrul ZAMAC sau cum dreaq ii spune nu se prea poate lipi/suda si nici nu ar rezista la o utilizare ulterioara ... din pacate ... poate doar daca vrei sa-l pastrezi ca arma de panoplie si in acest caz poti sa-l lipesti cu super glue.
Dabija wrote:Daca e din celebrul ZAMAC sau cum dreaq ii spune nu se prea poate lipi/suda si nici nu ar rezista la o utilizare ulterioara ... din pacate ... poate doar daca vrei sa-l pastrezi ca arma de panoplie si in acest caz poti sa-l lipesti cu super glue.
si dupa cum arata materialul,mai mult ca sigur ca e din zamac...
sorin mok wrote:Imi pare rau ca ti-ai stricat petrecerea!
Daca e in garantie, rezolva magazinul.
As zice ca s-a spart din cauza diferente mari de temperatura, ca in poza de mai jos:
Pistol de otel vrea toata lumea, dar nimeni nu importa, ca sunt rusesti sau turcesti si nu sunt "cool" probabil!
Acuma lasand orice gluma la o parte,chiar cred ca e la mijloc o conspiratie(nu,nu sunt nebun/paranoic) cu privire la importul de arme de autoaparare din afara U.E. ...cred ca totusi cineva/ceva se impotriveste aducerii de arme din Rusia,Turcia etc....