Daca nu aveati munitie si armele dvs., trageati cu 250 ron cutia de 9x19 la Joita.vikkktor wrote:e treaba ta la ce te asteptai....am tras cu armele mele, munitia mea,am platit 100 ron la poligon la Joita...stat afara in frig, lipit personal banda adeziva pe tinte,,etc,,,,,,poligon, BV, acoperit, tinta actionata mecanic deci fara sa ma deplasez personal in teren, bani mai putin, aceleasi conditii, armele mele, munitia mea....pe langa asta, la Joita dupa discutii la obiect, raspunsul a fost ca avand in vedere specificul afacerii, trebuie sa se mentina o relatie amiabila cu autoritatile...ca lumea....ddeci unde este socializarea??????.......deci cu cine ce sa vb eu si despre ce??????????????????????????????????????????????????????????????/ ...hai sa lasam vrajeala asta in care reprezentanti ai nostrii ajung sa isi de mana cu lupul........repet, daca nu va dati seama, tocmai ati fost vanduti, iar daca mai exista dubii, asteptati sa vedeti ce se va intampla dupa ,,noile propuneri,,.....inca o data felicit forumul ,,arow,, ca mai are curajul sa ma publice, fara banari.....restul, sa ma slabeasca cu efortul lor in a combate propuneri de lege si sa inteleaga daca-i duce mintea, ca tocmai IGPR-ul propune si sustine legi ca lumea, pe care le combat oameni de ,,mare valoare,, , din randul celor ce detin arme.....s i c t i r...........intr-o zi, poate va voi spune modul in care inteleg eu aceasta lupta, ce am facut eu pt aceasta cauza si care este rezultatul final...dar, nu stiu sincer daca merita efortul....va doresc toate cele bune, multumesc acestui forum ca mi-a gazduit spusele si va incunostiintez ca, avand ingaduita domniilor voastre, ma voi retrage....sith wrote:sincer, nu prea ma asteptam la replica asta.vikkktor wrote:nu prea stiu ce conteaza cine vine si cine nu vine la asemenea intruniri, care pana la urma nu stiu cat rol au de a ,,socializa,, cat mai mult de a aduce beneficii financiare organizatorilor...in afara de asta, nu toti sunt din Buc si o plimbare dintr-un colt al tarii la UTI sau in alte parte, este un real efort financiar...personal nu am fost la asemenea intruniri si nici nu am fost invitat de nimeni...din propria initiativa am fost la un poligon din Buc acum ceva zile in urma, unde cand am incercat sa discut problema arzatoare a zilelor noastre, anume schimbarea de lege, eram privit ca un extraterestru, discursul meu era un monolog si am fost informat ca avand in vedere ca acolo se desfasoara activitatea specifica folosintei de arme, ei trebuie sa aiba o relatie amiabila cu autoritatile...deci, avantul meu ,,revolutionar,, a primit ceea ce era de asteptat si intuit de multa vreme...tacere si supunere...cam asta este in realitate si cam asta este reprezentarea in fata autoritatilor ori cat ar dori unii sa se imbete cu apa rece si sa creada in anumiti ,,guru,, in domeniu...
PS dupa ce am asteptat cateva ore sa termine altii de tras, afara, dupa ce am folosit armele si munitia mea, am platit mai mult decat am platit la alt poligon acoperit la o distanta cel putin egala de domiciliu meu, unde nu era nimeni si nu am fost batut de vant si obligat sa astept...deci care ar fi beneficiu meu, de exemplu, sa particip la asemenea intruniri???...
50 ron taxa de participare nu imbogateste pe nimeni, iar UTI, ca organizator are niste costuri ...
pentru mine atmosfera si socializarea este mult mai valoroasa, dar fiecare este liber sa vada ce vrea.
Cei care nu pot avea arma proprie suporta consecintele dpdv financiar.
Concursurile astea, chiar si cu neletale aduc un plus in trezirea si educatia noastra in domeniul armelor .
Speram intr-o participare cat mai mare pentru ca UTI sa mai aiba bunavoita sa organizeze evenimente similare si altadata.
Mai mult nu se poate face la nivelul nostru.
Bune, rele, astea le avem pentru ca atat permite legea ...
Va urmaresc cu interes postarile si sincer imi cer iertare daca v-am suparat cu ceva.