Concurs neletale 23.11.2013 - poligon UTI

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sith

Re: Concurs neletale - poligon UTI

Post by sith »

vikkktor wrote:
sith wrote:
vikkktor wrote:nu prea stiu ce conteaza cine vine si cine nu vine la asemenea intruniri, care pana la urma nu stiu cat rol au de a ,,socializa,, cat mai mult de a aduce beneficii financiare organizatorilor...in afara de asta, nu toti sunt din Buc si o plimbare dintr-un colt al tarii la UTI sau in alte parte, este un real efort financiar...personal nu am fost la asemenea intruniri si nici nu am fost invitat de nimeni...din propria initiativa am fost la un poligon din Buc acum ceva zile in urma, unde cand am incercat sa discut problema arzatoare a zilelor noastre, anume schimbarea de lege, eram privit ca un extraterestru, discursul meu era un monolog si am fost informat ca avand in vedere ca acolo se desfasoara activitatea specifica folosintei de arme, ei trebuie sa aiba o relatie amiabila cu autoritatile...deci, avantul meu ,,revolutionar,, a primit ceea ce era de asteptat si intuit de multa vreme...tacere si supunere...cam asta este in realitate si cam asta este reprezentarea in fata autoritatilor ori cat ar dori unii sa se imbete cu apa rece si sa creada in anumiti ,,guru,, in domeniu...

PS dupa ce am asteptat cateva ore sa termine altii de tras, afara, dupa ce am folosit armele si munitia mea, am platit mai mult decat am platit la alt poligon acoperit la o distanta cel putin egala de domiciliu meu, unde nu era nimeni si nu am fost batut de vant si obligat sa astept...deci care ar fi beneficiu meu, de exemplu, sa particip la asemenea intruniri???...
sincer, nu prea ma asteptam la replica asta.
50 ron taxa de participare nu imbogateste pe nimeni, iar UTI, ca organizator are niste costuri ...
pentru mine atmosfera si socializarea este mult mai valoroasa, dar fiecare este liber sa vada ce vrea.
e treaba ta la ce te asteptai....am tras cu armele mele, munitia mea,am platit 100 ron la poligon la Joita...stat afara in frig, lipit personal banda adeziva pe tinte,,etc,,,,,,poligon, BV, acoperit, tinta actionata mecanic deci fara sa ma deplasez personal in teren, bani mai putin, aceleasi conditii, armele mele, munitia mea....pe langa asta, la Joita dupa discutii la obiect, raspunsul a fost ca avand in vedere specificul afacerii, trebuie sa se mentina o relatie amiabila cu autoritatile...ca lumea....ddeci unde este socializarea??????.......deci cu cine ce sa vb eu si despre ce??????????????????????????????????????????????????????????????/ ...hai sa lasam vrajeala asta in care reprezentanti ai nostrii ajung sa isi de mana cu lupul........repet, daca nu va dati seama, tocmai ati fost vanduti, iar daca mai exista dubii, asteptati sa vedeti ce se va intampla dupa ,,noile propuneri,,.....inca o data felicit forumul ,,arow,, ca mai are curajul sa ma publice, fara banari.....restul, sa ma slabeasca cu efortul lor in a combate propuneri de lege si sa inteleaga daca-i duce mintea, ca tocmai IGPR-ul propune si sustine legi ca lumea, pe care le combat oameni de ,,mare valoare,, , din randul celor ce detin arme.....s i c t i r...........intr-o zi, poate va voi spune modul in care inteleg eu aceasta lupta, ce am facut eu pt aceasta cauza si care este rezultatul final...dar, nu stiu sincer daca merita efortul....va doresc toate cele bune, multumesc acestui forum ca mi-a gazduit spusele si va incunostiintez ca, avand ingaduita domniilor voastre, ma voi retrage....
Daca nu aveati munitie si armele dvs., trageati cu 250 ron cutia de 9x19 la Joita.
Cei care nu pot avea arma proprie suporta consecintele dpdv financiar.
Concursurile astea, chiar si cu neletale aduc un plus in trezirea si educatia noastra in domeniul armelor .
Speram intr-o participare cat mai mare pentru ca UTI sa mai aiba bunavoita sa organizeze evenimente similare si altadata.
Mai mult nu se poate face la nivelul nostru.
Bune, rele, astea le avem pentru ca atat permite legea ...
Va urmaresc cu interes postarile si sincer imi cer iertare daca v-am suparat cu ceva.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
sith

Post by sith »

In urma discutiilor cu dl Tanase, data concursului a fost stabilita pentru sambata 23.11.2013.
Eu particip in afara concursului, dar daca intra in concurs dl. Filip de la UTI, intru si eu ... :D
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
sBogdan

Post by sBogdan »

Ma bag si eu ,dar nu am ''radiera''. Se poate inchiria de acolo?
P.S. imi pare rau ca nu vine si @vikkktor,mi.ar fi placut sa.l intalnesc. Fara indoiala are cuvintele la el si stie ce vorbeste. Ar fi fost interesant.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Da, puteti inchiria arma in poligon.
sith

Re: Concurs neletale 23.11.2013 - poligon UTI

Post by sith »

Regulament Concurs - Pistol neletal – 10 m

Drept de participare: persoane private, conform prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor
Data desfasurarii concursului: 23.11.2013
Inscrierea in concurs:
A. 09.00 am – 10.00 am in ziua concursului
SEDINTA TEHNICA (norme de siguranta si de conduita, prezentarea probei):
10.15 am – nota: absenta de la sedinta tehnica atrage dupa sine neparticiparea la concurs.
Prezenta este obligatorie!!!!!
START: 10.30 am
DURATA: – in functie de numarul participantilor si evolutia acestora.
LOCATIE: Complexul de Tir “UTI” (poligon subteran) – sos. Oltenitei 107A, Sector 4, Bucuresti
ARMAMENT
- pistol cu bile de cauciuc – orice calibru
MUNITIE
- calibre admise min. 9×22 mm – max. .45
- cantitate minima de munitie recomandata (uz+rezerva): 50 buc.

ECHIPAMENT: ochelari de protective, casti antifon active sau pasive, proprii sau asigurate de organizator. Se asigura munitie contra cost.
OBIECTIV: 30 focuri – 300 puncte. Tintele sunt din carton de tip “cercuri de la 1-10” – precizie (conf. Regulament ISSF), dispuse la o distanta de 10 m fata de aliniamentul de tragere in timp limitat.
DESFASURARE:
- 10 focuri reglaj (numai inainte de prima decada)
- 6 sedinte de cate 5 focuri/15 secunde
- tragerile cu pistolul vor fi efectuate de fiecare participant astfel :
a. primele 2 sedinte cu ambele maini
b. urmatoarele sedinte cu o singura mana (2 sedinte cu mana puternica, 2 sedinte cu mana slaba)
TIMP ALOCAT: 15 secunde/sedinta
PUNCTAJ FINAL: maxim 300 puncte posibile.
NOTA: Toate rezultatele obtinute de concurenti in timpul decadelor sunt cumulative.
TAXE: Taxa de participare la concurs: 50 lei/concurent. Nu se pot folosii decat armele proprii sau inchiriate din poligon.
PREMII:
Cupe, medalii si diplome, iar in eventualitatea sponsorizarii, premii asigurate de sponsori.

Manuirea armamentului si a munitiei in afara spatiului destinat poligonului de tragere
este STRICT INTERZISA.
Concursul poate fi reprogramat, numai in situatia:
• din motive tehnice independente de vointa organizatorilor
Informatii suplimentare: 0724 214 369– Nicolae Tanase
Last edited by sith on Fri Nov 15, 2013 7:36 pm, edited 3 times in total.
my favorite gun
telesystems
vikkktor

Post by vikkktor »

sBogdan wrote:Ma bag si eu ,dar nu am ''radiera''. Se poate inchiria de acolo?
P.S. imi pare rau ca nu vine si @vikkktor,mi.ar fi placut sa.l intalnesc. Fara indoiala are cuvintele la el si stie ce vorbeste. Ar fi fost interesant.
vikkktor nu poate veni, pentru ca mai nou, din data de 08.11. chestorul Marinescu Niculae, sef DAESP-IGPR, a dat dispozitia de a anula dreptul de port, detinere si folosire a armelor...invocand un prezumtiv motiv care este si tardiv....distractia abia acum incepe..... :lol: :lol: :lol:

PS asta e semnul ca tot ce am scos in evidenta, are suport real si astia mici de la IGPR, sunt un pic furiosi...eu propun sa isi ceara transferul in alta parte, ca lucrurile nu vor ramane asa....zicea bietul Socrate, ,,cu sula si cu condeiul sa nu te joci,,... :D
sBogdan

Post by sBogdan »

@sith - daca dreptul la participare il au doar persoanele fizice posesori de arme neletale....ma retrag.

@vikkktor- nu am inteles cui a anulat dreptul de detinere,port si folosinta si nici motivele,dar daca este vb de tine imi pare rau.
Totusi,nu.i un motiv sa nu iesi la o poveste ...cred eu.
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

sBogdan wrote:@sith - daca dreptul la participare il au doar persoanele fizice posesori de arme neletale....ma retrag.
Daca sunteti posesor legal de arma supusa autorizarii, indiferent de categorie, sunt convins ca nu va fi nici o problema sa va inscrieti la concurs. UTI inchiriaza arme scurte de autoaparare pentru folosinta in poligonul lor asadar nu vad nici un impediment sa participati.
vikkktor

Post by vikkktor »

sBogdan wrote:@sith - daca dreptul la participare il au doar persoanele fizice posesori de arme neletale....ma retrag.

@vikkktor- nu am inteles cui a anulat dreptul de detinere,port si folosinta si nici motivele,dar daca este vb de tine imi pare rau.
Totusi,nu.i un motiv sa nu iesi la o poveste ...cred eu.
motivul de povestit va aparea in curand....va fi un roman intreg vikkktor vs DAESP-IGR... :lol: ...eu sunt ,,beneficiarul,, deciziei de anulare...mie nu imi pare rau, din contra, asta era ultima prostie care puteau sa o mai faca...au facut-o si pe asta...isi fabrica singuri probe.... :lol: ....asta se intampla cand te mananca in cur si din sofer ajungi peste noapte sef la DAESP, crezi ca toate merg cu cheia de 13.... :D ....dupa ce voi anula decizia respectiva, care are vicii ce reliefeaza abuzul in serviciu si care m-au indreptatit sa adresez plangeri penale privitoare la acestea...putintica rabdare si veti vedea demonstrat, nu numai ce prost pregatiti sunt baietii astia care se duc sa propuna legi restrictive, dar si ce greseli fac orbiti de furie...eu le-am mai spus, sa puna mana pe carte si sa isi faca treaba pt care sunt platiti, nu sa umble pe la guvern cu prostii...treaba lor, nu m-au ascultat...
sBogdan

Post by sBogdan »

:)))) va fi interesant
vikkktor

Post by vikkktor »

Safe&Sound wrote:
Daca sunteti posesor legal de arma supusa autorizarii, indiferent de categorie, sunt convins ca nu va fi nici o problema sa va inscrieti la concurs. UTI inchiriaza arme scurte de autoaparare pentru folosinta in poligonul lor asadar nu vad nici un impediment sa participati.
tocmai ca nu mai sunt din data de 07.11 a.c. conform deciziei data de chestorul Marinescu Niculae...Niculae asta a facut niste greseli de lesini pe jos de ras....dar, vb intr-un timp viitor pt ca las organele de urmarire penala sa isi faca treaba...pe langa asta, haimanele astea de un an de zile incearca sa gaseasca ceva, numai ca ei nu au inteles ca daca te duci la vanatoare de crocodili trebuie sa stii sa inoti...
vikkktor

Post by vikkktor »

sBogdan wrote::)))) va fi interesant
interesant??? :lol: :lol: va fi fascinant crede-ma....daca desteptii astia de la anca, anda,..etc nu au reusit nimic pana acum in sensul de a recunoaste de al cine o tot luam peste bot, o sa le arat eu cum se joaca jocul pe la noi... :lol: :lol: ...tintele mele, ca cetatean onest detinator de arme, sau fost, au fost initiatorii acestor porcarii, chestor Marinescu Niculae si cms Cosgarea Daniel...din punctul meu de vedere si al altor organe, respectivii, nu numai ca sunt vinovati de neglijente grave in indeplinirea atributiunilor de serviciu,dar, se fac vinovati si de abuz in serviciu contra intereselor publice si a intereselor persoanei, mai nou.... :lol: :lol:
sBogdan

Post by sBogdan »

@vikkktoreeee :)))) deschide un topic nou ca stricam treaba baietilor :)
sBogdan

Post by sBogdan »

Safe&Sound wrote:

ok, ma bag di nou,desi scrie clar in regulile de participare ...
sBogdan

Post by sBogdan »

Safe&Sound wrote:

ok, ma bag di nou,desi scrie clar in regulile de participare ...
Post Reply