nashu999 wrote:cu siguranta ramane f 17 dar uite ca ma tin astia cu analizele in loc...am mai citit de cineva care a plecat dupa 10 si a venit cu 17.. sincer m-a fermecat imi pare mai comod in mana si de ce nu ,arata mult mai serios..
Foarte bine ca ai ales Fort 17, e ceva nemaipomenit, am tras vreo 2500 de gloante cu el de cand il am din 2008, n-are nimic, e fiabil, e puternic, am tras si cu gloante Fort , si cu Libra , si cu MFS, si cu YAS, si cu AKBS, cele mai grozave sunt AKBS( conditia la AKBS e sa ai un alt arc , mai puternic, eu i-am montat un arc de pistol cu glont Walther).
O sa iubesti arma asta ca pe un copil. In momentul asta, inafara de Fort, nu e nici un alt copil mai tare pe maidan. Ma gandesc totusi si sa am un T910, am tras cu el la UTI, nu e rau deloc, e doar mai amenintator decat Fortul, prin marimea lui.
Daca o sa am permisiunea, o sa va arat cum arata un meniu de 9mm in amestec cu coaste si oase dure, facute praf, si un alt meniu de 10 mm, tot cu aceleasi ingrediente. Preparate proaspat.