citeva detalii despre fort 10,se poate?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: citeva detalii despre fort 10,se poate?

Post by tevez »

nashu999 wrote:am gresit putin mai aveau un record dar era doar expus si era nefunctional si la mana a II a deci concluziv l-am vazut,practic mi-a spus ca nu cred sa mai aduca ptr ca nu se vand
Aha, eu n-am întrebat, doar l-am remarcat acolo în raft. :) Dacă vei lua 17-le nu vei fi primul care a plecat să-şi ia Fort 10
şi s-a răzgândit în favoarea Fortului 17. :)
nashu999

Post by nashu999 »

neavand legatura cu acest topic imi permit sa fac o intrebare ptr a nu mai deschide o alta discutie... stie cineva o policlinica mai ieftina unde se pot face setul de analize ptr port arma? in cadrul M A I MOMENTAN SUNT SUSPENDATE PTR CA LE-AU PLECAT DOCTORII DE LA ANUMITE SPECIALITATI...iar la pol cu plata mi-au cerut 650 ron fata de M A I unde este 140 ron... are cineva idee?
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
nashu999

Post by nashu999 »

cu siguranta ramane f 17 dar uite ca ma tin astia cu analizele in loc...am mai citit de cineva care a plecat dupa 10 si a venit cu 17.. sincer m-a fermecat imi pare mai comod in mana si de ce nu ,arata mult mai serios..
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

nashu999 wrote:neavand legatura cu acest topic imi permit sa fac o intrebare ptr a nu mai deschide o alta discutie... stie cineva o policlinica mai ieftina unde se pot face setul de analize ptr port arma? in cadrul M A I MOMENTAN SUNT SUSPENDATE PTR CA LE-AU PLECAT DOCTORII DE LA ANUMITE SPECIALITATI...iar la pol cu plata mi-au cerut 650 ron fata de M A I unde este 140 ron... are cineva idee?
Incearca la orice policlinica cu plata(particulara) unde se fac fise medicale pentru examenul auto sau fise medicale pentru angajare. 650 de lei este enorm, mai cauta ca astfel de clinici sunt mai peste tot. Eu mi-am facut la Kretzulescu(policlinica MAI) in urma cu cativa ani si pot sa iti spun ca am regeretat tare, a fost ieftin, e drept dar am fost tratat foarte urat si mi-a parut rau ca pentru cateva zeci de lei in plus nu am ales o clinica privata.
nashu999

Post by nashu999 »

tot la KRETZULESCU la M A I vroiam sa fac din 2 motive primul era mai ieftin adica 140 ron al doilea ii mai cunosteam pe doctori de 14 ani de cind lucrez in sistem si ma gandeam ca poate nu ma tin asa mult ca oricum analizele le am facut acu 6 luni(dar vad ca au fugit si doktorii din sistem :D ).. la particular am incercat 2 pol si anume medicaver si pol cu plata de la cutitul de argint. si... 650 ron.. mai incerc
cristyg85

Post by cristyg85 »

Polimed apaca, 150 ron :)
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
sith

Post by sith »

Scoala de soferi TEO, si face si psihologicul
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
nashu999

Post by nashu999 »

ms maine ma duc pina la polimed ca si asa e langa mine
psiho il am
am gasit langa tribunalul mare cu 80 ron l-am facut vineri m-a imbalsamat cu teste vreo 1.30 si gata mi-a dat hartia
Dr.G

Post by Dr.G »

nashu999 wrote:cu siguranta ramane f 17 dar uite ca ma tin astia cu analizele in loc...am mai citit de cineva care a plecat dupa 10 si a venit cu 17.. sincer m-a fermecat imi pare mai comod in mana si de ce nu ,arata mult mai serios..

Foarte bine ca ai ales Fort 17, e ceva nemaipomenit, am tras vreo 2500 de gloante cu el de cand il am din 2008, n-are nimic, e fiabil, e puternic, am tras si cu gloante Fort , si cu Libra , si cu MFS, si cu YAS, si cu AKBS, cele mai grozave sunt AKBS( conditia la AKBS e sa ai un alt arc , mai puternic, eu i-am montat un arc de pistol cu glont Walther).
O sa iubesti arma asta ca pe un copil. In momentul asta, inafara de Fort, nu e nici un alt copil mai tare pe maidan. Ma gandesc totusi si sa am un T910, am tras cu el la UTI, nu e rau deloc, e doar mai amenintator decat Fortul, prin marimea lui.
Daca o sa am permisiunea, o sa va arat cum arata un meniu de 9mm in amestec cu coaste si oase dure, facute praf, si un alt meniu de 10 mm, tot cu aceleasi ingrediente. Preparate proaspat.
dingo20

Post by dingo20 »

Sa inteleg George ca ai fost de 25 de ori la magazin sa-ti iei munitie si tot de 25 de ori la poligon? :D
Altfel nu ar fi legal, nu? :mrgreen:
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Dr.G wrote: Foarte bine ca ai ales Fort 17, e ceva nemaipomenit, am tras vreo 2500 de gloante cu el de cand il am din 2008, n-are nimic, e fiabil, e puternic, am tras si cu gloante Fort , si cu Libra , si cu MFS, si cu YAS, si cu AKBS, cele mai grozave sunt AKBS( conditia la AKBS e sa ai un alt arc , mai puternic, eu i-am montat un arc de pistol cu glont Walther).
Daca o sa am permisiunea, o sa va arat cum arata un meniu de 9mm in amestec cu coaste si oase dure, facute praf, si un alt meniu de 10 mm, tot cu aceleasi ingrediente. Preparate proaspat.
Daca nu schimbi arcul nu merge bine cu AKBC? Asteptam si meniul ala, da' sa aibe si nitel mujdei langa :D
Форт 17 Р
Image
sith

Post by sith »

dingo20 wrote:Sa inteleg George ca ai fost de 25 de ori la magazin sa-ti iei munitie si tot de 25 de ori la poligon? :D
Altfel nu ar fi legal, nu? :mrgreen:
Poti sa cumperi munitie si din poligon (la UTI de exemplu ) si tragi pana te saturi ... ( daca te tine buzunarul :D )
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
cristyg85

Post by cristyg85 »

Si eu sunt in dubii, azi mi-am luat notificarea si nu stiu ce sa aleg. Fortul 12R se muleaza pe mana dar mi se pare putin maricel pentru purtat zilnic si concealed. 10-le e portabil, dar sta relativ aiurea in mana, are magazie doar de 6, e DAO si se actioneaza destul de greu tragaciul :) si totusi e foarte portabil....
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
nashu999

Post by nashu999 »

azi am fost la politie si am depus toate actele. cu multumiri ptr info am rezolvat la polimed toate analizele pina la ora 2. m-au asigurat ca in 2 spt imi iese autorizatia si pot cumpara arma asa ca am rezervat deja una....aceasta fiind un.....fort 10 pina la urma nu stiu dc m-am razgandit iar dar sincer chiar am luat-o cu toata inima (impropiu am luat-o, am platit doar) de luat o iau peste 2 spt.cel mult 3 dar este acolo ma asteapta...inca odata multumiri celor care m-au ajutat cu sfaturi si informatii stima
sith

Post by sith »

cristyg85 wrote:Si eu sunt in dubii, azi mi-am luat notificarea si nu stiu ce sa aleg. Fortul 12R se muleaza pe mana dar mi se pare putin maricel pentru purtat zilnic si concealed. 10-le e portabil, dar sta relativ aiurea in mana, are magazie doar de 6, e DAO si se actioneaza destul de greu tragaciul :) si totusi e foarte portabil....
Sfatul meu ar fi sa-ti iei Fort 12. Are multe avantaje (parerea mea e ca este cea mai buna arma pe rubber de pe piata ) si nu e asa greu de purtat, dar decizia iti apartine.
my favorite gun
telesystems
Post Reply