Walther G22
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Ptr inceput ar trebui sa cititi atent Legea 295 /2004 si normele de aplicare HG 130 /2005, toata procedura este descrisa suficient de bine in cele doua acte.
Pe scurt daca obtii statutul de colectionar: ai voie sa detii arme letale in stare de functionare.
Le poti folosi numai in poligon cu aprobare prealabila ptr transport la locul de folosire ( exceptie o arma lunga care poate fi folosit ptr autoaparare la locul colectiei).
Pe scurt daca obtii statutul de colectionar: ai voie sa detii arme letale in stare de functionare.
Le poti folosi numai in poligon cu aprobare prealabila ptr transport la locul de folosire ( exceptie o arma lunga care poate fi folosit ptr autoaparare la locul colectiei).
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
-
Guest
SLY,Poti detine 10
cartuse cu glont si 50 cartuse oarbe pentru arma lunga din colectie care o ai pentru aparare. Cu ea poti trage in poligon..poate fi un G22
Lucian, nu sunt din Oradea,dar ne-am cunoscut la Bucov, aveam un Walther...Pe Vili , presedintele ANDA,il poti contacta la asociatiearmecoadademaimutayahoo.com O sa ai recomandarea mea
Lucian, nu sunt din Oradea,dar ne-am cunoscut la Bucov, aveam un Walther...Pe Vili , presedintele ANDA,il poti contacta la asociatiearmecoadademaimutayahoo.com O sa ai recomandarea mea
http://www.phones-direct.ro/airguns/
Am fost la Oradea ( cind am cumparat ultimele 2 arme ) si m-am intilnit cu dl Vili, am completat actele ptr A.N.D.A. si a mai ramas sa platesc cotizatia prin banca... de atunci am tot incercat sa-l sun ptr niste detalii dar nu a mai raspuns la tel...
multumesc.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
-
Soimul Maltez
Uiti ca sunt multe persoane care doresc neaparat sa aibe in casa o arma letala pt. autoaparare. Sunt multi care s-au facut vanatori numai pt. asta.Mad Max wrote:cam complicat...
sa ai atitea arme, colectionar fiind, si de buna calitate si sa iti trebuiasca o hirtie ori de cite ori te duci la poligon...
focu' si cartusu'
-
Guest
Hai sa i-o luam putin inainte lui Marius cu impresiile!
http://www.findarticles.com/p/articles/ ... i_n6275758
Astia de la Gun Magazine spun ca , pe langa o excelenta arma de tir , e si o foarte buna arma de aparare! Si nu vad de ce i-as contrazice!
http://www.findarticles.com/p/articles/ ... i_n6275758
Astia de la Gun Magazine spun ca , pe langa o excelenta arma de tir , e si o foarte buna arma de aparare! Si nu vad de ce i-as contrazice!
Unde se stipuleaza afirmatia asta?Vreau sa-mi cumpar si eu o arma din asta si cand ma duc la IJP trebuie sa am argumente in fata lor pt a obtine autorizatia!Nici cei de la magazin nu cunosc prea bine aspectul!Am fost la magazinul din zona Gara de Nord si baiatul de la raft mi-a spus ca o pot cumpara doar daca sunt inscris intr-un Club de tir sportiv!!!!Cum e pana la urma , specificati in ce lege si articol se afirma cele de mai sus.Anonymous wrote:Vanatorii au dreptul sa detina pentru TIR o arma lunga de calibru mic(22LR). Orice vanator o poate cumpara legal.
Va multumesc!!!
-
Guest
Legea 295 art 14(4)Anonymous wrote:
Vanatorii au dreptul sa detina pentru TIR o arma lunga de calibru mic(22LR). Orice vanator o poate cumpara legal.
Unde se stipuleaza afirmatia asta?Vreau sa-mi cumpar si eu o arma din asta si cand ma duc la IJP trebuie sa am argumente in fata lor pt a obtine autorizatia!