Tanfoglio 10*22

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Emanuel

Re: Tanfoglio 10*22

Post by Emanuel »

Nelamuriri:

1. Tanfoglio chiar are shicane pe teava ?!? :(

2. Teava e din otel (conform metodei "Babanu", cu magnetul), sau din zamak?

3. La Arrow gasesti si munitie de 9 mm Snail, cum e cea din foto de pe site (cutie verde),
sau doar CZ de la Snail/Libra, cum am cumparat eu (cutie albastra) ?
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Babanu wrote:Asa... tocmai m-am intors de la Novarm... :evil: Speram sa-mi prezinte si mie un Tanfoglio INNA dar din pacate cica nu mai era disponibil. Am totusi mari dubii in aceasta privinta si traiesc cu impresia ca il avea sub tejghea dar nu a avut chef sa mi-l arate. Mai departe ce sa va spun, domana cu care am purtat conversatia a fost cat se poate de "rece" (sa nu ma exprim altfel) lasandu-mi o impresie foarte proasta. Ce sa mai... m-am simtit cam flituit iar putinele informatii parca i le-am scos cu clestele. Adica dupa ce ca vin ca la nunta si vreau sa arunc cu banii, nici macar informatii concrete nu mi se dau :evil: . Sincer singurul motiv pentru care as cumpara de la ei ceva ar fi doar pentru ca nu se gaseste la ARW dar mai departe cred ca as intinde banii, as semna hartia, as insfaca arma iar mai apoi as trage repede usa dupa mine la magazinul lor:evil: Of... ar trebui sa ma calmez ca prea tare m-au enervat cu atitudinea lor de rupere. O intelege si pe tanti ca i se rupe si indiferent ce vanzari face acelas salariu il ia, dar as vrea si eu sa fiu tratat cu mai mult interes si cu mai multa atentie.
Ma rog...
Man, aprob in totalitate tot ceea ce zici despre Novarm. Eu cred ca "doamna" cu nasul coroiat este ceva ruda cu patronii (soacra, mama, matusa, etc) caci altfel nu ar avea niciun motiv sa o tina. Colega ei poate nu ai cunoscut-o insa si ea este deosebit de "amabila". Se pare ca intr-adevar este un magazin de ...datorita angajatilor vanzatori, dar nu te poti lipsi de el datorita anumitor produse. Pacat ca patronii sunt tineri. Eu mai am o problema cu oamenii exagerat de seriosi care nu reactioneaza la glume si care nu zambesc, iar cele doua madame sunt un exemplu perfect. Luati-va de grija cu privire la ceva informatii pe care le-ati putea smulge pentru ca nu veti reusi si asta datorita faptului ca femeile sunt tute rau, rau de tot.
Precizie la tinta si o zi buna.
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
radu.b

Post by radu.b »

tevez wrote:
Babanu wrote:Apropo, am trecut mai apoi si pe la Arw mosilor unde am discutat cu domnul acela deosebit de amabil... :D doamne ce diferenta fata de experienta de mai devreme...
Cred că şi ăsta e unul din motivele pentru care Arrow e lider de piaţă. Pe forumul de vânătoare este un topic
cu experienţe în magazine de arme şi la fel novarm şi Arrow sunt primii remarcaţii, unii cu înjurăturile, alţii
cu comentariile pozitive. :mrgreen:
Despre zamakul mic şi simpatic Record Cop pot spune că l-am butonat la Hunter Vip odată în varianta pe gaz
şi mi-a plăcut ca jucărioară. Am aflat mai apoi de la Guest pe acest forum că are prostul obcei al zamakurilor
de-a crăpa şi mă tem că şi în varianta cu bilă de cauciuc îşi menţine această carcateristică. Oricum e foarte
uşor de purtat şi dac-aş vedea 2-3 review-uri pozitive mi l-aş lua :P .
Nu prea are un look înspăimântător dar face gălăgie şi dă un bobârnac de câţiva juli, cam ca orice zamak...
Cel mai mare merit al pistolului Tanfoglio FT22 este că a readus câţiva useri meseriaşi pe forum, a alungat
plictiseala.
:D :D :D Buna ziua.
Daca toata lumea ne lauda batea le ochi... :D :D .

Va eram dator tuturor cu informatii despre preturile armelor fara accize care se vor gasi in magazinele Arrow dupa data de 20 februarie:

-PISTOL GAZ MAUSER 9MM 720lei
-PISTOL GAZ MAUSER NI 9MM 835lei
-PISTOL GAZ ROHM RG88 9MM 675lei
-PISTOL GAZ ROHM RG88 NI 9MM 775lei
-REVOLVER GAZ ROHM RG89 9MM 680lei
-REVOLVER GAZ ROHM RG89 NI 9MM 790lei

-PISTOL CU BILA MAUSER HSC 90 10X22T 945lei
-PISTOL CU BILA MAUSER HSC 90 NI 10X22T 1,220lei
-PISTOL CU BILA ROHM RG88 10X22T 760lei
-PISTOL CU BILA ROHM RG88 NI 10X22T 925lei

-PISTOL CU BILA WALTHER PP 10X22T 1,300lei
-PISTOL CU BILA WALTHER PP NI 10X22T 1,500lei
-PISTOL CU BILA WALTHER P50 10X22T 1,500lei
-PISTOL CU BILA WALTHER P99 10X22T 1,400lei
-REVOLVER CU BILA RECK 60 380. 800lei

Cu riscul sa ma repet, preturile sunt aproximative si sunt fara acciza.
Despre o arma cal.9mm din otel tot ce pot sa va spun acum este ca suntem in cautari si in tratative... imi cer scuze nu pot sa va spun cu cine, nu pentru secret dar pur si simplu in cazul nefinalizarii intelegerilor sa nu picam de ne-seriosi in fata dumneavoastra... . Colegul de la magazin chiar nu stia de aceea v-a trimis la mine. Istoria cartuselor Snail este simpla. S-au miscat mai repede in primul rand si in al doilea am mai taraganat-o datorita accizelor.

CU respect.
tevez

Post by tevez »

radu.b wrote: :D :D :D Buna ziua.
Daca toata lumea ne lauda batea le ochi... :D :D .
E, nu chiar toată lumea, sunt şi opinii critice, dar marea majoritate sunt mulţumiţi, se vede şi pe alte forumuri
unde gazda nu e firma dvs. http://www.vinatorul.ro/public/forum/vi ... =55&t=6162
Şi referitor la preţurile noi care fac cu ochiul se pot face comentarii şi calcule dar eu prefer să văd reducea
substanţială prognozată, era clar că nu se vor înjumătăţi.
Aşteptăm vestea cea mare cu pistolul integral din oţel. :mrgreen:
sassu

Post by sassu »

Poate aduceti direct Fort ca sa stim o treaba ,cum pot moldovenii cred ca putem si noi.
folhasek

Post by folhasek »

Banuiesc ca daca se aduk Fort-uri.....vor scadea dramatic vanzarile la Zamac-uri.......si nu prea inteleg de ce dar, Zamacurile par sa fie teribil de profitabile pentru comercianti !! Nici Tanfoglio de 9 mm nu ar fi rau, pacat de obstructiile alea de pe teava care ma pune pe ganduri cand e vorba de precizie .
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Salutare,
Am mai facut un test in seara aceasta si din nou se pare ca puterea de penetrare este relativ mare. Testul l-am efectuat cu una bucata Prosciuto San Daniele care detine un soric tare precum un plastic dur. Nu speram sa-l atinga bila, insa cu toate acestea am ramas surprins cand de la 5-6 m bila a trecut prin soric destul de lejer si s-a infipt 2 cm in carne. Indiferent cat esti de nesimtit nu cred ca poti avea un soric mai tare ca acesta. Ca sa pot vedea cum patrunde un alt obiect in soric am folosit un cutit de macelarie, bine ascutit si cu un varf precum acul si la lovituri medii ca intensitate cutitul a ricosat din soric iar la lovituri medii spre puternice a ajuns cam cat bila. Din pacate pozele nu sunt de calitate intrucat au fost facute cu telefonul mobil.
Attachments
IMG00020-20100111-2236.jpg
IMG00020-20100111-2236.jpg (156.14 KiB) Viewed 8877 times
IMG00018-20100111-2235.jpg
IMG00018-20100111-2235.jpg (233.41 KiB) Viewed 8878 times
Babanu

Post by Babanu »

sunt curios cine mai cumpara halca aia acum... :lol:
on topic: ce munitie ai folosit? PG? precizia? cat de cat sau mai mult la noroc? :D
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Babanu wrote:sunt curios cine mai cumpara halca aia acum... :lol:
on topic: ce munitie ai folosit? PG? precizia? cat de cat sau mai mult la noroc? :D
Munitia a fost PG Pobjeda, distanta 5-6 m, precizia a fost buna, adica l-am ars din primul foc. In alte situatii precizia nu este extraordinara dar pe la 5 m lovesti in 20*20 cm cu putin noroc.
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
Babanu

Post by Babanu »

bine bine, dar cine mai cumpara acum halca aia? :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Rudy

Post by Rudy »

S-o cumpere cine vinde "dastea" sau cine imi sterge mie postarile de doua zile, incoace.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
radu.b

Post by radu.b »

Rudy wrote:S-o cumpere cine vinde "dastea" sau cine imi sterge mie postarile de doua zile, incoace.
Buna ziua.
Daca va referiti la postarile cu anunturi de vanzari, au fost sterse pentru-ca n-ati postat in locul potrivit. Exista sectiune special creata, la sugestia membrilor forumului. Daca va mentineti anuntul mai postati-l odata la mica publicitate.
Cu respect
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Babanu wrote:bine bine, dar cine mai cumpara acum halca aia? :lol:
Da ce are frate? Ce nu s-a mai vazut porc vanat? Acum pot sa vand halca, ca fiind de porc sacrificat natural fara durere si deci o s-o vand mai scump. :twisted:
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Deci un mic update... un bun prieten mi-a soptit o mica barfa... cica Tanfoglio de 9 mm nu ar avea sicane si asa cum au spus si altii chiar se muleaza foarte bine in mana... teava nu a verificat-o cu magnetul, dar sunt sanse mari sa fie otel nu zamak. Daca apare pe piata romaneasca la un pret omenesc cred ca ar fi interesant de vazut :mrgreen:
bog1_7

Post by bog1_7 »

Salutare! Nu am inteles inca ce componente are acest pistol din otel. Poate posesorii lamuresc acest lucru. Va multumesc mult
Post Reply