tevez wrote:Babanu wrote:Apropo, am trecut mai apoi si pe la Arw mosilor unde am discutat cu domnul acela deosebit de amabil...

doamne ce diferenta fata de experienta de mai devreme...
Cred că şi ăsta e unul din motivele pentru care Arrow e lider de piaţă. Pe forumul de vânătoare este un topic
cu experienţe în magazine de arme şi la fel novarm şi Arrow sunt primii remarcaţii, unii cu înjurăturile, alţii
cu comentariile pozitive.
Despre zamakul mic şi simpatic Record Cop pot spune că l-am butonat la Hunter Vip odată în varianta pe gaz
şi mi-a plăcut ca jucărioară. Am aflat mai apoi de la
Guest pe acest forum că are prostul obcei al zamakurilor
de-a crăpa şi mă tem că şi în varianta cu bilă de cauciuc îşi menţine această carcateristică. Oricum e foarte
uşor de purtat şi dac-aş vedea 2-3 review-uri pozitive mi l-aş lua

.
Nu prea are un look înspăimântător dar face gălăgie şi dă un bobârnac de câţiva juli, cam ca orice zamak...
Cel mai mare merit al pistolului Tanfoglio FT22 este că a readus câţiva useri meseriaşi pe forum, a alungat
plictiseala.

Buna ziua.
Daca toata lumea ne lauda batea le ochi...

.
Va eram dator tuturor cu informatii despre preturile armelor fara accize care se vor gasi in magazinele Arrow dupa data de 20 februarie:
-PISTOL GAZ MAUSER 9MM 720lei
-PISTOL GAZ MAUSER NI 9MM 835lei
-PISTOL GAZ ROHM RG88 9MM 675lei
-PISTOL GAZ ROHM RG88 NI 9MM 775lei
-REVOLVER GAZ ROHM RG89 9MM 680lei
-REVOLVER GAZ ROHM RG89 NI 9MM 790lei
-PISTOL CU BILA MAUSER HSC 90 10X22T 945lei
-PISTOL CU BILA MAUSER HSC 90 NI 10X22T 1,220lei
-PISTOL CU BILA ROHM RG88 10X22T 760lei
-PISTOL CU BILA ROHM RG88 NI 10X22T 925lei
-PISTOL CU BILA WALTHER PP 10X22T 1,300lei
-PISTOL CU BILA WALTHER PP NI 10X22T 1,500lei
-PISTOL CU BILA WALTHER P50 10X22T 1,500lei
-PISTOL CU BILA WALTHER P99 10X22T 1,400lei
-REVOLVER CU BILA RECK 60 380. 800lei
Cu riscul sa ma repet, preturile sunt aproximative si sunt fara acciza.
Despre o arma cal.9mm din otel tot ce pot sa va spun acum este ca suntem in cautari si in tratative... imi cer scuze nu pot sa va spun cu cine, nu pentru secret dar pur si simplu in cazul nefinalizarii intelegerilor sa nu picam de ne-seriosi in fata dumneavoastra... . Colegul de la magazin chiar nu stia de aceea v-a trimis la mine. Istoria cartuselor Snail este simpla. S-au miscat mai repede in primul rand si in al doilea am mai taraganat-o datorita accizelor.
CU respect.