Exemple ce NU trebuie urmate in poligon.
Cum ziceam, este o prima pagina dintr-o serie de clipuri ce vor trata
o varietate mai larga de probleme din domeniu.
- - ASA NU!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Cu aceeasi parere de rau, repet, aquina.us are alt target, acolo dezvolt o sectiune de arme de colectie.Angel_Of_Light wrote:Fiecare intelege ce vrea... eu tot cred ca e mai util pentru oricine citeste acest forum sa gaseasca toata informatia intr-un singur loc, avand in vedere ca sunt deja aproape 10 topicuri cu privire la site-ul aquina. Si inca un sfat... daca tot informatiile se gasesc toate pe aguina.. cred ca e util cand intri pe aguina.us sa poti sa mergi la ce vrei, ca la orice site normal asa fiecare vede si gaseste ce doreste, sa nu trebuiasca sa caute un topic vechi de cateva saptamani ca sa aibe linkul catre locul dorit de pe aguina...
Sau ne putem lua jucariile si sa plecam ofuscati ca sunt altii cu alte idei.
Spre parerea de rau generala, atat http://www.aquina.us cat si hostingul pot fi verificate peAngel_Of_Light wrote:
Sau ne putem lua jucariile si sa plecam ofuscati ca sunt altii cu alte idei.
Aquina nu poate fi re-modificat, cel putin urmatorii 3 ani.Angel_Of_Light wrote:Atunci reganditi aguina ca sa poate avea toate linkurile la vedere si sa poate fi accesate rapid. E o idee mult mai constructiva decat cate un topic pentru o noua idee, un nou filmulet. Daca exista intelegere se pot crea multe, daca nu ajungem ca si in trecut la debandada.
Stati putin.Angel_Of_Light wrote:Niste linkuri catre paginile de resurse vor da posibilitatea oricui intra pe noua pagina sa vada tot ce doreste fara sa trebuiasca sa scrie in pagina de net o noua adresa.
Ingloband toate topicurile deja create si viitoare in pagina asta arw.aquina oricine le va putea gasii mult mai usor. Astfel vei putea crea un singur topic pe forumul arw cu adresa asta noua si vei updata de fiecare data cu noutati. Asa va fi mult mai usor pentru oricine vrea sa afle si nu trebuie sa caute in 20 de topicuri diferite ca sa gaseasca o noua adresa.