ASA NU!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

ASA NU!

Post by nedumeritu »

O prima pagina cu 11 clipuri ce evidentiaza exemple negative.
Exemple ce NU trebuie urmate in poligon. :!:
Cum ziceam, este o prima pagina dintr-o serie de clipuri ce vor trata
o varietate mai larga de probleme din domeniu.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Angel_Of_Light

Re: ASA NU!

Post by Angel_Of_Light »

Am si eu o intrebare practica.. si daca punem toate topicurile:

New Guns & Ammo slides
Best 9mm handguns - un clasament controversat.
QUIZ - primele trei teste pe teme de autoaparare
Self-Defense Ammo - in imagini.
Noutati in Less Lethal guns and ammo
Sectiune de Polls pe tema dreptului la autoaparare.
Glock Cel Mare si tare
FN P90 - contributia belgienilor la zestrea NATO
Accidente de... marca.
GUN DEPOT - "DEPOZITUL DE ARME"

intr-unul singur este vreo problema? Avand in vedere cat se discuta pe ele... propun sa fie comasate in.... noul site al lui nedumeritul...http://www.aquina.us si unde sa fie trecute noutatile.

De asemenea ma gandeam cand s-a pus acest ultim topic ca sunt niste lucuri din care chiar avem ce invata.... Totusi gasim pe youtube aceste accidente cu arme adevarate si cand discuti de un Magnum de ex deja intri intr-o alta clasa deci sincer nu observ lectia pe care noi romanii cu zamakuri in buzunar o avem a invata.... Daca ma gandesc ce o sa fac cand ma reincarnez poate o sa ma ajute daca aleg noua tara sa fie SUA... dar poate pana atunci deja o sa avem alte arme...
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Cred ca nu supar pe nimeni cu raspunsul meu.
Am conceput toate paginile riguros catalogate mai sus
exact ca sa fie anexate acestui forum.
Daca administratorii forumului imi spun, eu sterg postarile
cu pricina ca sa nu mai supere pe cineva.
De asemenea, daca administratorii froumului daca le considera
ca fiind abuziv postate, atunci pot sa le stearga fara nici o problema
de pe forum.

Chiar il rog pe dl. radu.b sa procedeze in consecinta daca va crede de cuviinta
si ii voi da si un PM pt. a-l intreba explicit daca deranjez politica forumului.

Site-ul sus mentionat www.aquina.us
are un cu totul alt target.
Iar faptul ca ma folosesc de spatiul de depozitare in web pentru paginile
mentionate mai sus tine de politica mea de alocare resurse webhosting.

Discutiile pe ele nu au cum sa fie, sunt postari de informatie.
O sa aveti o surpriza, cei ce intra pe forum nu cauta neaparat discutii,
culmea, ei cauta informatie. Cat mai multa, cat mai diversa, chiar daca
informatia este despre lucruri interzise la noi [SW .500 si alte porcarii de gen, nu? :lol: ].
Daca un forum nu ofera informatie si doar inlesneste intalniri, aflari/cautari de adrese,
cancan-uri, atunci nu cred ca isi atinge targetul.
Mai ales atunci cand vorbim despre postarile aflate sub titlul "DIVERSE".
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Fiecare intelege ce vrea... eu tot cred ca e mai util pentru oricine citeste acest forum sa gaseasca toata informatia intr-un singur loc, avand in vedere ca sunt deja aproape 10 topicuri cu privire la site-ul aquina. Si inca un sfat... daca tot informatiile se gasesc toate pe aguina.. cred ca e util cand intri pe aguina.us sa poti sa mergi la ce vrei, ca la orice site normal asa fiecare vede si gaseste ce doreste, sa nu trebuiasca sa caute un topic vechi de cateva saptamani ca sa aibe linkul catre locul dorit de pe aguina...

Sau ne putem lua jucariile si sa plecam ofuscati ca sunt altii cu alte idei.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Angel_Of_Light wrote:Fiecare intelege ce vrea... eu tot cred ca e mai util pentru oricine citeste acest forum sa gaseasca toata informatia intr-un singur loc, avand in vedere ca sunt deja aproape 10 topicuri cu privire la site-ul aquina. Si inca un sfat... daca tot informatiile se gasesc toate pe aguina.. cred ca e util cand intri pe aguina.us sa poti sa mergi la ce vrei, ca la orice site normal asa fiecare vede si gaseste ce doreste, sa nu trebuiasca sa caute un topic vechi de cateva saptamani ca sa aibe linkul catre locul dorit de pe aguina...

Cu aceeasi parere de rau, repet, aquina.us are alt target, acolo dezvolt o sectiune de arme de colectie.
Deci nu isi are lcoul acolo nici-un link spre cele prezentate de mine pe forum.
Si ma vad nevoit sa repet, radacina www.aquina.us ramane pentru ca acolo au webhosting
folderele ce contin materialele in sine.
Deci site-ul aquina nu este conceput sa contina altceva decat cele ce sunt acum acolo si
sectiile de colectie ce vor veni adaugate cand partenerul de afara imi pune la dispozitie materialele.
Pe de alta parte eu nu am cum sa dictez structura de forum si nici nu vad schimbarea actualului cadru
ce este ales judicios. Din acest motiv ma situez cu postarile cu pricina la categoria diverse.
Practic nu am facut altceva decat sa initiez o serie de appendix-uri care sa mareasca baza de resurse
a celor ce cauta ceva pe forum.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Pai atunci creati alt site si publicati acolo tot si problem solved... pentru ca inteleg ca asa intr-o luna acel link e posibil sa nu mai merga caci a fost mutat sau sters... E pacat de treaba sa fie facuta de mantuiala sau pe jumatate. Dar din nou e doar un sfat... nu ma deranjeaza sa publicati in fiecare zi alt topic cu alt link... dar imi pastrez opinia, ar trebui creat un singur topic unde sa apara toate topicurile cu link spre aguina... sau sper un alt site unde sa poate fi gasite toate informatiile.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Angel_Of_Light wrote:
Spre parerea de rau generala, atat http://www.aquina.us cat si hostingul pot fi verificate pe
http://www.whois.net si se va vedea ca sunt cumparate si valide pana in 2016.
Deci au fost cumparate de mine in ... 2006 si sunt achitate pana in 2016, mai exact:
aq.jpg
aq.jpg (115.73 KiB) Viewed 5326 times
Sa traim noi pana tunci si mai vedem.
Cine vrea sa isi ia jucariile, sa si le ia.
Pana in 2016 link-urile si resursele se vor afla acolo, asta este.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Atunci reganditi aguina ca sa poate avea toate linkurile la vedere si sa poate fi accesate rapid. E o idee mult mai constructiva decat cate un topic pentru o noua idee, un nou filmulet. Daca exista intelegere se pot crea multe, daca nu ajungem ca si in trecut la debandada.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Angel_Of_Light wrote:Atunci reganditi aguina ca sa poate avea toate linkurile la vedere si sa poate fi accesate rapid. E o idee mult mai constructiva decat cate un topic pentru o noua idee, un nou filmulet. Daca exista intelegere se pot crea multe, daca nu ajungem ca si in trecut la debandada.
Aquina nu poate fi re-modificat, cel putin urmatorii 3 ani.
Tot ce pot sa incerc sa fac este un subdomeniu de genul
arw.aquina.us si acolo sa pun o pagina de index cu o structura
catre resursele mentionate/depistate de tine ca fiind diseminate in
forumul arw.
Astept o structura pentru pagina de index.
Eu fac deocamdata subdomeniul.
Spatiu si banda de transfer, ambele le am nelimitate, practic.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu

ASA DA?

Post by nedumeritu »

Cum ziceam,
iata pagina si sub-domeniul promis full-functional.
Daca ai idei de structura, sunt binevenite.
arw.aquina.us
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Niste linkuri catre paginile de resurse vor da posibilitatea oricui intra pe noua pagina sa vada tot ce doreste fara sa trebuiasca sa scrie in pagina de net o noua adresa.

Ingloband toate topicurile deja create si viitoare in pagina asta arw.aquina oricine le va putea gasii mult mai usor. Astfel vei putea crea un singur topic pe forumul arw cu adresa asta noua si vei updata de fiecare data cu noutati. Asa va fi mult mai usor pentru oricine vrea sa afle si nu trebuie sa caute in 20 de topicuri diferite ca sa gaseasca o noua adresa.
radu.b

Post by radu.b »

Angel_Of_Light wrote:Niste linkuri catre paginile de resurse vor da posibilitatea oricui intra pe noua pagina sa vada tot ce doreste fara sa trebuiasca sa scrie in pagina de net o noua adresa.

Ingloband toate topicurile deja create si viitoare in pagina asta arw.aquina oricine le va putea gasii mult mai usor. Astfel vei putea crea un singur topic pe forumul arw cu adresa asta noua si vei updata de fiecare data cu noutati. Asa va fi mult mai usor pentru oricine vrea sa afle si nu trebuie sa caute in 20 de topicuri diferite ca sa gaseasca o noua adresa.
Stati putin.
Daca postarile erau deranjante sigur interveneam. Daca numarul postarilor erau atat de multe si de la mai multi useri (chiar nu stiu de ce doar d-ul @nedumeritu face acest lucru)astfel incat sa fie greu de urmarit cream o noua sectiune. Stiu ca s-a mai incercat asa ceva acum vre-un an si s-a pierdut ideea. Dar pana atunci sa ramana asa cum este.
Cu respect
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Ideea mea era ca fiind asa multe topicuri distincte care duc catre aquina, sa fie inglobate toate intr-un singur topic, iar pe aquina dl Dan sa puna un index cu toate linkurile ca sa fie usor de gasit. La ora actuala daca vreau sa ma duc pe topicul lui de glock trebuie sa caut postul si sa merg pe linkul acela caci nu merge sa dau pur si simplu aquina.us si sa gasesc acolo linkul. Era o idee de imbunatatire si a modului de postare pe arw si de sintetizare a informatiiei pe aquina. Nu tinea de creere a unui nou forum pe arw ci doar de unire a tuturor postarilor care duc catre aquina intr-un singur post. Deja dupa ideea mea de pe acest post au aparut alte 2 topicuri catre aquina, iar in ultimul topic cel de air soft nu merg linkurile catre aquina...
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Cu scuzele de rigoare, eroarea de adresa imi apartine.
Am corectat-o si acum link-ul duce unde trebuie nu la draqu'n praznic. :mrgreen:
In rest, adminstratorul de forum considera ca deocamdata totul sa ramana asa cum este.
Cand vor aparea noi indicatii si dezvoltari vom fi anuntati.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Pe mine unul ma deranjeaza incapacitatea unei persoane sa inteleaga eroarea faptelor sale, dar cunoscand-o si stiind lucrurile de care este capabila, lucruri in afara legii si josnice din orice punct de vedere moral, deja acest lucru este ceva total neinsemnat.

Daca topicurile ar fi discutate aprins nu ar fi o problema, dar atata timp cat in fiecare zi apar 1-2 noi topicrui care ma trimit catre acelasi punct, aquina... asta se numeste spam. Daca dumneata domnule Nedumerit nu esti in stare sa structurezi ceva si sa il creezi usor de inteles si accesibil pentru oricine, nu e vina mea. Eu nu sunt de acord cu cele cateva zeci de topicuri create aiurea fara o gandire logica. Exista vorba aia decat sa faci ceva de mantuiala mai bine ... joci table. ;)

Deci il rog pe domnul Radu sa uneasca toate topicurile urmatoare intr-unul singur care sa se numeasca aquina... lucruri utile sau ceva asemanator si care sa-i ajute pe cititorii forumului:

New Guns & Ammo slides
Best 9mm handguns - un clasament controversat.
QUIZ - primele trei teste pe teme de autoaparare
Self-Defense Ammo - in imagini.
Noutati in Less Lethal guns and ammo
Sectiune de Polls pe tema dreptului la autoaparare.
Glock Cel Mare si tare
FN P90 - contributia belgienilor la zestrea NATO
Accidente de... marca.
GUN DEPOT - "DEPOZITUL DE ARME"
Airsoft handgun news
ASA NU!

Multumesc
Post Reply