Walther sau Rohm RG88
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Walther sau Rohm RG88
Salutare si bine v-am gasit. As dori sa cumpar si eu un pistol pe bile de cauciuc insa dupa tot ce am citit sunt in dubii itnre Walther si RG88. Va rog mult sa imi dati un sfat despre ce as putea sa fac. Va multumesc sincer
Re: Walther sau Rohm RG88
si un argument dumnu adrian?
asa spun si eu walther pp fara nici un alt detaliu
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
-
nedumeritu
Argumentul ar fi faptul ca teava este de cu totul alta constructie la Walther PP.
Desigur, nu pentru ca suntem pe site-ul ARW, importator RG, am avut "onoarea" de a vedea doua PP-uri
cu culata crapata, in partea dinspre coroana tevii.
La fel de lejer poate crapa si un RG88 [vb din proprie experienta].
Suma sumorum, nici unul nici altul nu sunt facute pentru utilizarea in poligon.
In caz de autoaparare, uneori pot functiona sau nu, la fel de bine, ambele... amandoua.
Desigur, nu pentru ca suntem pe site-ul ARW, importator RG, am avut "onoarea" de a vedea doua PP-uri
cu culata crapata, in partea dinspre coroana tevii.
La fel de lejer poate crapa si un RG88 [vb din proprie experienta].
Suma sumorum, nici unul nici altul nu sunt facute pentru utilizarea in poligon.
In caz de autoaparare, uneori pot functiona sau nu, la fel de bine, ambele... amandoua.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Babanu wrote:si un argument dumnu adrian?![]()
argument ????? te pomenesti ca nu mai sti sa citesti pe forum
Adita, tu stii ca nu sunt rau la suflet si invidios..remarca mea este justificata pt ca eu am detinut un pp nichelat si se cam bloca, pe cand Rg-ul a mers ca uns..parca tragea singur!Babanu wrote:si un argument dumnu adrian?![]()
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
hai ma ne suparam noi pe noi, am glumit si eu, ce naiba
oricum, nedumeritu a zis de bine, ambele sunt niste...uh, cum sa le zic mai diplomat... niste zamakuri
Sigur, sunt bune pentru incepatori, atunci cand esti tanar, dar eu parca am cam imbatranit si tare visez cu ochii deschisi la un CZ 
oricum, nedumeritu a zis de bine, ambele sunt niste...uh, cum sa le zic mai diplomat... niste zamakuri
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Intotdeauna, la aceasta intrebare vei primi acelasi raspuns. Posesorii de Walther iti vor recomanda PP iar posesori de Rohm, RG88. Important e insa ca, cumparatorul tot in dilema ramane.
Cu stima,
Janko
Cu stima,
Janko
Walther PP Cal. 10X22T
Incercati Beretta nu o sa va dezamageasca!Babanu wrote:hai ma ne suparam noi pe noi, am glumit si eu, ce naiba![]()
oricum, nedumeritu a zis de bine, ambele sunt niste...uh, cum sa le zic mai diplomat... niste zamakuriSigur, sunt bune pentru incepatori, atunci cand esti tanar, dar eu parca am cam imbatranit si tare visez cu ochii deschisi la un CZ
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
sau o sapca, sa nu ne intre soarele in ochi. aia e mai buna ca are cozoroc.dcrist wrote:...Incercati Beretta nu o sa va dezamageasca!
Buna ziua.
Cred ca mai degraba intrebarea ar fi "daca vreti sa cumparati pistol cu bila, ce faceti cu el si cati bani vreti sa investiti?". Daca vreti sa-l aveti doar pentru situatii critice si nu doriti sa investiti foarte multi bani, recomandarea mea este unul din "zamak-uri" si aici se poate dezvolta un topic intreg despre model. Daca doriti sa folositi arma si in poligon si dispuneti de finante, desigur va recomand un pistol de otel si putem iarasi deschide o dezbatere pe multe pagini pentru marca s.a..
Din punctul meu de vedere ca "cetatean cu venituri normale"
, luand in considerare ce am spus mai sus, cred ca un RG brunat este Ok. As merge pe un toc de cordura din motive care le-am mai spus. Asta e tot...
Cu respect.
Cred ca mai degraba intrebarea ar fi "daca vreti sa cumparati pistol cu bila, ce faceti cu el si cati bani vreti sa investiti?". Daca vreti sa-l aveti doar pentru situatii critice si nu doriti sa investiti foarte multi bani, recomandarea mea este unul din "zamak-uri" si aici se poate dezvolta un topic intreg despre model. Daca doriti sa folositi arma si in poligon si dispuneti de finante, desigur va recomand un pistol de otel si putem iarasi deschide o dezbatere pe multe pagini pentru marca s.a..
Din punctul meu de vedere ca "cetatean cu venituri normale"
Cu respect.
reiterez si subscriu, sau subscriu si reiterez... sau oricum vreti, dar omu' are dreptate!radu.b wrote:Buna ziua.
Din punctul meu de vedere ca "cetatean cu venituri normale", luand in considerare ce am spus mai sus, cred ca un RG brunat este Ok. As merge pe un toc de cordura din motive care le-am mai spus. Asta e tot...
![]()
Cu respect.
daca nu va puteti lua un 9X19 atunci varianta cea mai buna este rg88, si daca aveti ceva mai multi bani si vreti si o "clona" atunci pp-ul e de luat in considerare!
sa auzim de bine!