Walther sau Rohm RG88

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
ionut24

Walther sau Rohm RG88

Post by ionut24 »

Salutare si bine v-am gasit. As dori sa cumpar si eu un pistol pe bile de cauciuc insa dupa tot ce am citit sunt in dubii itnre Walther si RG88. Va rog mult sa imi dati un sfat despre ce as putea sa fac. Va multumesc sincer
Adrian_is

Re: Walther sau Rohm RG88

Post by Adrian_is »

Rg 88 clar!! :)
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Babanu

Post by Babanu »

si un argument dumnu adrian? :twisted:
asa spun si eu walther pp fara nici un alt detaliu :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Argumentul ar fi faptul ca teava este de cu totul alta constructie la Walther PP.
Desigur, nu pentru ca suntem pe site-ul ARW, importator RG, am avut "onoarea" de a vedea doua PP-uri
cu culata crapata, in partea dinspre coroana tevii.
La fel de lejer poate crapa si un RG88 [vb din proprie experienta].
Suma sumorum, nici unul nici altul nu sunt facute pentru utilizarea in poligon.
In caz de autoaparare, uneori pot functiona sau nu, la fel de bine, ambele... amandoua.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Babanu wrote:si un argument dumnu adrian? :twisted:

argument ????? te pomenesti ca nu mai sti sa citesti pe forum :lol: :P
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Babanu wrote:si un argument dumnu adrian? :twisted:
Adita, tu stii ca nu sunt rau la suflet si invidios..remarca mea este justificata pt ca eu am detinut un pp nichelat si se cam bloca, pe cand Rg-ul a mers ca uns..parca tragea singur! :wink: Acum, ca scula, Waltherul e firma!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Babanu

Post by Babanu »

hai ma ne suparam noi pe noi, am glumit si eu, ce naiba :mrgreen:
oricum, nedumeritu a zis de bine, ambele sunt niste...uh, cum sa le zic mai diplomat... niste zamakuri :evil: Sigur, sunt bune pentru incepatori, atunci cand esti tanar, dar eu parca am cam imbatranit si tare visez cu ochii deschisi la un CZ :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Janko

Post by Janko »

Intotdeauna, la aceasta intrebare vei primi acelasi raspuns. Posesorii de Walther iti vor recomanda PP iar posesori de Rohm, RG88. Important e insa ca, cumparatorul tot in dilema ramane.
Cu stima,
Janko
Walther PP Cal. 10X22T
dcrist

Post by dcrist »

Babanu wrote:hai ma ne suparam noi pe noi, am glumit si eu, ce naiba :mrgreen:
oricum, nedumeritu a zis de bine, ambele sunt niste...uh, cum sa le zic mai diplomat... niste zamakuri :evil: Sigur, sunt bune pentru incepatori, atunci cand esti tanar, dar eu parca am cam imbatranit si tare visez cu ochii deschisi la un CZ :lol:
Incercati Beretta nu o sa va dezamageasca! :twisted:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

dcrist wrote:...Incercati Beretta nu o sa va dezamageasca! :twisted:
sau o sapca, sa nu ne intre soarele in ochi. aia e mai buna ca are cozoroc. :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Cred ca mai degraba intrebarea ar fi "daca vreti sa cumparati pistol cu bila, ce faceti cu el si cati bani vreti sa investiti?". Daca vreti sa-l aveti doar pentru situatii critice si nu doriti sa investiti foarte multi bani, recomandarea mea este unul din "zamak-uri" si aici se poate dezvolta un topic intreg despre model. Daca doriti sa folositi arma si in poligon si dispuneti de finante, desigur va recomand un pistol de otel si putem iarasi deschide o dezbatere pe multe pagini pentru marca s.a..
Din punctul meu de vedere ca "cetatean cu venituri normale" :D, luand in considerare ce am spus mai sus, cred ca un RG brunat este Ok. As merge pe un toc de cordura din motive care le-am mai spus. Asta e tot... :D
Cu respect.
haiosu

Post by haiosu »

radu.b wrote:Buna ziua.
Cred ca mai degraba intrebarea ar fi "daca vreti sa cumparati pistol cu bila, ce faceti cu el si cati bani vreti sa investiti?". Daca vreti sa-l aveti doar pentru situatii critice si nu doriti sa investiti foarte multi bani, recomandarea mea este unul din "zamak-uri" si aici se poate dezvolta un topic intreg despre model. Daca doriti sa folositi arma si in poligon si dispuneti de finante, desigur va recomand un pistol de otel si putem iarasi deschide o dezbatere pe multe pagini pentru marca s.a..
Din punctul meu de vedere ca "cetatean cu venituri normale" :D, luand in considerare ce am spus mai sus, cred ca un RG brunat este Ok. As merge pe un toc de cordura din motive care le-am mai spus. Asta e tot... :D
Cu respect.
reiterez si subscriu, sau subscriu si reiterez... sau oricum vreti, dar omu' are dreptate! :wink:
daca nu va puteti lua un 9X19 atunci varianta cea mai buna este rg88, si daca aveti ceva mai multi bani si vreti si o "clona" atunci pp-ul e de luat in considerare!
sa auzim de bine!
Post Reply