@geony
O dilema interesanta, sunt sigur ca nu esti singurul in situatia asta. Eu cand imi voi lua
pistol cu bila de cauciuc, in caz ca nu se schimba legea foarte drastic, am de gand sa-l
iau in deplasari, dar zi de zi la birou - nici nu ma gandesc. Cel pe care-l am acum e oricum
aproape imposibil de carat dupa mine din cauza dimensiunilor
In afara de serviciul de paza si de detectoarele de metale mai e si problema sefilor
si colegilor. Te vor privi ca pe un ciudat te vor intreba chestiuni de genul: "ce-ti trebuie?"
sau "te-a amenintat cineva?" Asa patea un fost coleg de facultate, cu paznicii rezolvase,
le aratase permisul si erau convinsi ca e ok sa intre inarmat in scoala dar colegii si profii
il marginalizau, un profesor l-a intrebat chiar la examen daca e adevarat ca are pistol.
Acum treieste aceeasi "drama" la firma unde s-a angajat, lumea nu e obisnuita cu armele.
Bineinteles, sunt si cazuri fericite, cunosc un padurar care si-a luat pistol si toti din Ocol
l-au asaltat cu intrebari despre legislatie, preturi, magazine, astfel ca in ziua de astazi
la ei la "birou" e plin de posesori de nelatale si le sut si foarte utile in drum spre casa de la
servciu...