Parerea Voastra Sincera
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Hello
De juma de ora is fericitul posesor al unei Slavia 630 de 4.5
M-am ofticat rau pe vanzatoarea din magazinul Arrow din Oradea si m-am dus la concurenta si am luat Slavia.
E beton arma. Beton Beton
Ovidiu
M-am ofticat rau pe vanzatoarea din magazinul Arrow din Oradea si m-am dus la concurenta si am luat Slavia.
E beton arma. Beton Beton
Ovidiu
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
-
Dabija
Cool
Dabija,
Mersi fain, am tras deja de cateva ori azi, dar maine e ziua cea mare. De abia astept.
E faina tare.
Ovi
Mersi fain, am tras deja de cateva ori azi, dar maine e ziua cea mare. De abia astept.
E faina tare.
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Am fost azi cu mr.web in poligonul militar de langa Oradea si am tras si cu Gamo Shadow 1000 cal. 5,5 si cu noula lui Slavia 630 cal. 4,5. Ambele arme sunt fantastice. De asemenea poligonul este excelent (si imens) si sunt sanse bunicele sa putem organiza ceva. Altceva..... vremea a fost ok (~22'C), vant slab pe la ora 12....
Il las si pe mr. web sa isi impartaseasca impresiile.
Salutare si numa' bine la toata lumea!
MIHAI
MIHAI
Intradevar noroc cu tata care o fost cadru militar si am rezolvat. Poligonul acela militar mai este folosit doar de jandarmi, mascati, uneori din an in pasti si de armata.
Asa ca o sa incerc sa il conving pe tata sa vb cu sefu de la poligon sa vedem daca putem organiza ceva.
Intradevar o fost bestial asa cum zice si Mihai. Acolo sigur nu vine milita sa te ia la intrebari (doar este proprietarea M.Ap.N
E un loc bestial de tras (de abia astept sa ii pun un arc intermediar la Slavia meu
Saptamana viitoare daca mergem facem poze (daca ne lasa) o sa incerc sa mai corup ceva detinatori de arme cu AC din Oradea sa vina.
Ovi
Intradevar noroc cu tata care o fost cadru militar si am rezolvat. Poligonul acela militar mai este folosit doar de jandarmi, mascati, uneori din an in pasti si de armata.
Asa ca o sa incerc sa il conving pe tata sa vb cu sefu de la poligon sa vedem daca putem organiza ceva.
Intradevar o fost bestial asa cum zice si Mihai. Acolo sigur nu vine milita sa te ia la intrebari (doar este proprietarea M.Ap.N
E un loc bestial de tras (de abia astept sa ii pun un arc intermediar la Slavia meu
Saptamana viitoare daca mergem facem poze (daca ne lasa) o sa incerc sa mai corup ceva detinatori de arme cu AC din Oradea sa vina.
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
-
Dabija
Eu ma gandeam ca poate vom reusi sa ne intalnim mai multi din vestul tarii. Dupa cum vedeti eu sunt din Resita ... si cred ca poate mai sunt amatori de tir cu AC ... din Arad, Timisoara, Lugoj etc.
Cred ca o sa reusim intr-un viitor apropiat sa organizam o intalnire cu multi participanti din vestul tarii...poate mai la toamna sau la primavara.
In rest ...va invidiez pentru ca aveti poligon
si va doresc cat mai multe sedinte de tragere reusite.
Sambata 02 oct. 2005 o sa fiu ori la intalnirea membrilor si nemembrilor Asociatiei detinatorilor de arme cu aer comprimat "Club AIRGUNS" de la Bucov, ori la Budapesta cu probleme de serviciu ... dar sper ca voi reusi in aceasta toamna sa ma intalnesc cu voi in acel poligon.
Cred ca o sa reusim intr-un viitor apropiat sa organizam o intalnire cu multi participanti din vestul tarii...poate mai la toamna sau la primavara.
In rest ...va invidiez pentru ca aveti poligon
Sambata 02 oct. 2005 o sa fiu ori la intalnirea membrilor si nemembrilor Asociatiei detinatorilor de arme cu aer comprimat "Club AIRGUNS" de la Bucov, ori la Budapesta cu probleme de serviciu ... dar sper ca voi reusi in aceasta toamna sa ma intalnesc cu voi in acel poligon.
Last edited by Dabija on Sun Sep 25, 2005 5:41 pm, edited 1 time in total.
Cool
Sunt mai multe poligoane la Oradea, numai noah...cum bine stiti cu restructurarea armatei, bla bla , multe se cedeaza primariilor, sau afaceristilor...speram ca asta in care am tras cu Mihai sa ramana la Armata cat mai mult.
Pai o sa discut cu cel care administreaza poligonul si vedem de o intalnire.
Ovi
Pai o sa discut cu cel care administreaza poligonul si vedem de o intalnire.
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
yo
Pai stilul cum m-a luat, si faza ca nici macar 1 informatie nu a vrut sa imi dea, nici macar un pret, etc.
In fine, ce o fost o fost.
Urmatoarea arma (care cred ca va fi un pistol) de la Gamo o sa il iau
Deocamdata imi savurez arma Slavia 
Ovi
In fine, ce o fost o fost.
Urmatoarea arma (care cred ca va fi un pistol) de la Gamo o sa il iau
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
OFF TOPIC:
Am ascultat in aceasta seara (26.09.2005) la radio pe instructorul principal Vasile Let de la "Clubul Sportiv Univesitar Oradea" (sectia de tir) spunea cu ce probleme se confrunta - in principal lipsa banilor ceea ce se rasfrange asupr echipamentului, munitiei, dotarilor. Dar cu toate astea sectia de tir sportiv are cele mai bune rezultate din CSUO. Pacat ca nu sunt suficienti sponsori (mai deloc) care sa sprijine acest sport - poate ma aude (citeste) cineva
! Oricum rezultatele sunt foarte bune!
Bravo si la mai mare!
MIHAI
PS: Ei trag cu PCP... ganditi-va cum incarca cu pompa 200 bari in butelia aia un copil de 15-16 ani!!!
(nu au compresor)
Am ascultat in aceasta seara (26.09.2005) la radio pe instructorul principal Vasile Let de la "Clubul Sportiv Univesitar Oradea" (sectia de tir) spunea cu ce probleme se confrunta - in principal lipsa banilor ceea ce se rasfrange asupr echipamentului, munitiei, dotarilor. Dar cu toate astea sectia de tir sportiv are cele mai bune rezultate din CSUO. Pacat ca nu sunt suficienti sponsori (mai deloc) care sa sprijine acest sport - poate ma aude (citeste) cineva
Bravo si la mai mare!
MIHAI
PS: Ei trag cu PCP... ganditi-va cum incarca cu pompa 200 bari in butelia aia un copil de 15-16 ani!!!
Stiu Mihai! Si eu am facut tir de performanta si, cu toate ca eram pe vremea lui ceasca tot conditii nasoale erau. Pe atunci nu erau PCP-uri! Erau decat spring piston si penumatic single stroke. Pe cea din urma te pute-ai considera un fericit daca puneai mana pe ea. Spring-piston-urile aveau peste 4 kg si tot 15-16 ani aveam. Era destul de nasol cu armatul. Mai ales ca odata am facut antrenament pt toate pozitiile si practic mi-a fost imposibil sa armez din pozitia culcat spring piston-ul cu care am tras la inceput. Si pe atunci nu erau bani pt echipament si mai ales munitie, care isi spune imediat cuvantul intr-un concurs.