Parerea Voastra Sincera

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Guest

Post by Guest »

Nu am spus ca nu sunt bune; sunt foarte bune, dar eu sunt fan Gamo! 8)
mr. web

Hello

Post by mr. web »

De juma de ora is fericitul posesor al unei Slavia 630 de 4.5
M-am ofticat rau pe vanzatoarea din magazinul Arrow din Oradea si m-am dus la concurenta si am luat Slavia.
E beton arma. Beton Beton

Ovidiu
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Dabija

Post by Dabija »

Felicitari pentru arma ! Am tras cu o Slavia mai veche si chiar sunt bune.
Sa ai noroc de ea si cat mai multe tinte doborate.
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
mr. web

Cool

Post by mr. web »

Dabija,

Mersi fain, am tras deja de cateva ori azi, dar maine e ziua cea mare. De abia astept.
E faina tare.

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Mihai

Post by Mihai »

Am fost azi cu mr.web in poligonul militar de langa Oradea si am tras si cu Gamo Shadow 1000 cal. 5,5 si cu noula lui Slavia 630 cal. 4,5. Ambele arme sunt fantastice. De asemenea poligonul este excelent (si imens) si sunt sanse bunicele sa putem organiza ceva. Altceva..... vremea a fost ok (~22'C), vant slab pe la ora 12....
Il las si pe mr. web sa isi impartaseasca impresiile.

Salutare si numa' bine la toata lumea!

MIHAI

:)

Post by mr. web »

Acuma poti sa imi zici pe nume :)
Intradevar noroc cu tata care o fost cadru militar si am rezolvat. Poligonul acela militar mai este folosit doar de jandarmi, mascati, uneori din an in pasti si de armata.
Asa ca o sa incerc sa il conving pe tata sa vb cu sefu de la poligon sa vedem daca putem organiza ceva.
Intradevar o fost bestial asa cum zice si Mihai. Acolo sigur nu vine milita sa te ia la intrebari (doar este proprietarea M.Ap.N
E un loc bestial de tras (de abia astept sa ii pun un arc intermediar la Slavia meu :)
Saptamana viitoare daca mergem facem poze (daca ne lasa) o sa incerc sa mai corup ceva detinatori de arme cu AC din Oradea sa vina.

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Mihai

Post by Mihai »

Daca mai este vre-un doritor din Oradea... ar fi super OK. Noi mai mergem sambata viitoare pe dupa masa (pe la 2-3) daca e vreme buna. Numa' sa se anunte din timp ca sunt 10km pana la poligon si transportul se poate face numai cu masini proprii.

MIHAI
mr. web

Exact

Post by mr. web »

Daca ar mai fii doritori din Oradea ar fi super sa fim mai multi.

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Dabija

Post by Dabija »

Eu ma gandeam ca poate vom reusi sa ne intalnim mai multi din vestul tarii. Dupa cum vedeti eu sunt din Resita ... si cred ca poate mai sunt amatori de tir cu AC ... din Arad, Timisoara, Lugoj etc.
Cred ca o sa reusim intr-un viitor apropiat sa organizam o intalnire cu multi participanti din vestul tarii...poate mai la toamna sau la primavara.

In rest ...va invidiez pentru ca aveti poligon :cry: si va doresc cat mai multe sedinte de tragere reusite.

Sambata 02 oct. 2005 o sa fiu ori la intalnirea membrilor si nemembrilor Asociatiei detinatorilor de arme cu aer comprimat "Club AIRGUNS" de la Bucov, ori la Budapesta cu probleme de serviciu ... dar sper ca voi reusi in aceasta toamna sa ma intalnesc cu voi in acel poligon.
Last edited by Dabija on Sun Sep 25, 2005 5:41 pm, edited 1 time in total.
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
mr. web

Cool

Post by mr. web »

Sunt mai multe poligoane la Oradea, numai noah...cum bine stiti cu restructurarea armatei, bla bla , multe se cedeaza primariilor, sau afaceristilor...speram ca asta in care am tras cu Mihai sa ramana la Armata cat mai mult.
Pai o sa discut cu cel care administreaza poligonul si vedem de o intalnire.

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Luciano

Post by Luciano »

Ar fi super ptr Vestul tarii daca se va putea organiza ceva la voi.
Tine-ne la curent si succes.
Guest

Re: Hello

Post by Guest »

mr. web wrote:M-am ofticat rau pe vanzatoarea din magazinul Arrow din Oradea si m-am dus la concurenta si am luat Slavia.
Ovidiu
felicitari pt. arma!
Ce ti-a facut vanzatoarea de la ARW? Cum te-a ofticat?
mr. web

yo

Post by mr. web »

Pai stilul cum m-a luat, si faza ca nici macar 1 informatie nu a vrut sa imi dea, nici macar un pret, etc.
In fine, ce o fost o fost.

Urmatoarea arma (care cred ca va fi un pistol) de la Gamo o sa il iau :) Deocamdata imi savurez arma Slavia :)

Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Mihai

Post by Mihai »

OFF TOPIC:
Am ascultat in aceasta seara (26.09.2005) la radio pe instructorul principal Vasile Let de la "Clubul Sportiv Univesitar Oradea" (sectia de tir) spunea cu ce probleme se confrunta - in principal lipsa banilor ceea ce se rasfrange asupr echipamentului, munitiei, dotarilor. Dar cu toate astea sectia de tir sportiv are cele mai bune rezultate din CSUO. Pacat ca nu sunt suficienti sponsori (mai deloc) care sa sprijine acest sport - poate ma aude (citeste) cineva :roll: ! Oricum rezultatele sunt foarte bune!
Bravo si la mai mare! :D

MIHAI

PS: Ei trag cu PCP... ganditi-va cum incarca cu pompa 200 bari in butelia aia un copil de 15-16 ani!!! :shock: (nu au compresor)
Eugen

Post by Eugen »

Stiu Mihai! Si eu am facut tir de performanta si, cu toate ca eram pe vremea lui ceasca tot conditii nasoale erau. Pe atunci nu erau PCP-uri! Erau decat spring piston si penumatic single stroke. Pe cea din urma te pute-ai considera un fericit daca puneai mana pe ea. Spring-piston-urile aveau peste 4 kg si tot 15-16 ani aveam. Era destul de nasol cu armatul. Mai ales ca odata am facut antrenament pt toate pozitiile si practic mi-a fost imposibil sa armez din pozitia culcat spring piston-ul cu care am tras la inceput. Si pe atunci nu erau bani pt echipament si mai ales munitie, care isi spune imediat cuvantul intr-un concurs.
Post Reply