Pistol folosit in situatie reala...

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
bozo

Re: Pistol folosit in situatie reala...

Post by bozo »

Deci tot nu raspunzi la intrebare... cat te mai invarti in jurul cozii?

Acum ai schimbat subiectul din nou... Nu esti in stare sa porti o discutie constructiva si postezi pe aici tot felul de tampenii pentru ca ai tu ceva cu politistii.

Zi ce ti s-a intamplat, care e cauza? Descarca-te! Ti-a bagat politia vreo ruda la puscarie? Sau ramane valabila treaba cu inselatul? :twisted:
barthy

Post by barthy »

bozo wrote:Deci tot nu raspunzi la intrebare... cat te mai invarti in jurul cozii?

Acum ai schimbat subiectul din nou... Nu esti in stare sa porti o discutie constructiva si postezi pe aici tot felul de tampenii pentru ca ai tu ceva cu politistii.

Zi ce ti s-a intamplat, care e cauza? Descarca-te! Ti-a bagat politia vreo ruda la puscarie? Sau ramane valabila treaba cu inselatul? :twisted:

De buna seama ca ti-a cazut greu la stomac faza cu amanetul de-ai ajuns sa te iei de familia mea. Dar era de asteptat sa reactionezi asa; e caracteristic taranilor parveniti si frustrati care cand prind ( cumpara ) cate un post de functionar la oras se cred dumnezei.
La puscarie s-ar putea sa ajungi tu inaintea mea ca esti predispus in permanenta sa intinzi mana dupa spaga ( doar d-aia te-ai facut gabor, nu ? ) iar cu inselatul stai linistit ca nu-i obligatoriu sa faca toate nevestele ce face a ta.

Incearca sa te trezesti la realitate : aici nu esti pe politstii.ro unde cenzurati tot ce e de rau despre voi. Sa va iasa din cap ca sunteti aparte de restul lumii ca nu sunteti. Poate sunteti aparte de politistii din alte tari ca aici in Romania din 3 politsti, 2 sunteti puscariabili.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
aurorauno

Post by aurorauno »

Cum le stie Barthy pe toate,statistici,calcule,dar daca il intrebam in ce profesie a excelat dumnealui se schimba macazul,el comenteaza de altii ca nu-si fac meseria cum trebuie dar in loc sa faca pe comentatorul sa ne spuna in ce este dumnealui profesionist.Degustator de shaorme sau in ce?
Cum poti sa critici cum prind unii hotii cand tu nu ai fi in stare sa prinzi nici un copil care iti pune piedica.
Pune mana si comenteaza domeniile in care lucrezi tu Barthy si in care ai habar,de exemplu au sectiunea de pescuit,discuta acolo de caras si bibani,lasa hotii pentru aia care stiu cum sa-i prinda,tu nici o panda o noapte intreaga nu ai fi in stare sa faci....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
bozo

Post by bozo »

Ahaha, ce ma amuzi cand te enervezi! :mrgreen:
gabori sunt astia, si dupa limbajul tau si zona in care locuiesti cred ca sunt rude de-ale tale :lol:
Attachments
copii-gabori.jpg
copii-gabori.jpg (41.93 KiB) Viewed 7053 times
Last edited by bozo on Wed Jul 25, 2012 3:43 am, edited 2 times in total.
bozo

Post by bozo »

Si tot nu ai spus cum ai fi prins tu hotul.
Ca intotdeauna iti ascunzi vasta prostie in spate jignirilor si schimbi subiectul, atat te duce pe tine capul.

Deci inca o tata, Barthy, cum se prind hotii care inca nu au comis furtul?
barthy

Post by barthy »

Eu nu ma enervez deloc......Nervosi sunteti voi, parazitii, cand vi se spune adevarul . Altfel nu m-ati fi facut tigan si nu v-ati fi luat de familia mea. Dar ma repet : atat puteti voi.........atat va ducea saracia aia de minte. Nu mai intru in detalii ca sunteti destul de limitati in gandire ca sa puteti sustine o discutie serioasa. Deh.........ciobani cu epoleti........Ce vrei ba ? N-ai cu cine............

http://www.youtube.com/watch?v=lbyvWdrgkg4
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
bozo

Post by bozo »

Vad ca nu te-ai enervat... Colericule! :lol:

Nu te-am facut tigan, si tigan nu e o jignire, doar ca nu pot sa nu observ asemanarea intre limbajul tau si cel al unora din aceasta comunitate. Tu singur iti arati caracterul si educatia.

De obicei nu ma pun la mintea celor ca tine, dar nu am mai suportat aroganta ta.

E cazul sa te mai intreb cum se prinde hotul sau recunosti ca ai comentat aiurea?
fane satar

Post by fane satar »

In legatura cu acesta mica intepatura de pe postul meu...Va rog respectuos sa incetati ca sunteti barbati in toata firea nu copii de 15 ani sa va impungeti si sa va intepati asa. Chiar nu cred ca e necesar sa va certati si nici macar nu da bine sa va certati. Aici suntem in familia purtatorilor de arme nu in satra. Chiar daca printre noi sunt sau nu sunt persoane de etnie rroma va rog sa nu jignim. Atat am avut de spus. Va salut si week-end placut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
bozo

Post by bozo »

Ai dreptate Fane, dar nu am mai suportat sa se tot bage Barthy in seama pe orice topic si sa denigreze politistii, apoi daca vede ca nu are dreptate incepe cu jignirile...
Imi pare rau ca ti-am poluat discutia cu prostii d-astea, dar am simtit nevoia sa ii demonstrez ce fel de om e.
barthy

Post by barthy »

bozo wrote:Ai dreptate Fane, dar nu am mai suportat sa se tot bage Barthy in seama pe orice topic si sa denigreze politistii, apoi daca vede ca nu are dreptate incepe cu jignirile...
Imi pare rau ca ti-am poluat discutia cu prostii d-astea, dar am simtit nevoia sa ii demonstrez ce fel de om e.
De fapt ai demonstrat ce fel de om esti tu...........adica la fel ca celilalti colegi ai tai care fac uniforma si institutia de ras, pentru ca le iei apararea. N-ar fi mare scofala ca ne-am obisnuit sa vedem cum majoritatea angajatilor statului sunt ori incompetenti ori nemotivati ori puturosi dar nu va mai bateti cu sarmaua-n piept ca sunteti mari eroi si ca va spetiti cu munca.
S-apoi la cat de ipocrit esti tu nu vei recunoaste vreo greseala a vreunui politist nici cu dovezi concludente in fata. Uite, azinoapte la ora 2:30 4 agenti de la o anumita sectie s-au codit sa-i puna catusele unui pigmeu de 1,6 metri si 45 kg care beat fiind a trezit o strada intreaga. Au asistat ca nesimtiti la cum s-au straduit vecinii sa-l linisteasca pe nenorocitul care urla cat il tineau plamanii si dadea cu pumnii in pereti.
Dupa mintea ta astia merita o prima si o avansare la exceptional.
Apoi la ora 5:15 pe bd. Cantemir 2 echipaje de la s14 si unul de la rutiera erau aliniate pe trotuarul de la catedrala sf Spiridon si sforaiau toti de parca erau gatere. Mai aveau si geamurile deschise doar sa le dai cu crema de pantofi pe fata. Macar de-ar fi avut bunul simt sa se imprastie si sa se bage la locuri dosite sa nu-i vada lumea, dar nesimtirea este o alta caracteristica a multora dintre voi.
Data viitoare fac filme si poze si le public sa vedem ce mai comentezi atunci. Daca tu chiar te consideri unul dintre cei care-si fac treaba incearca sa-ti vezi de ale tale si nu mai "pune palma la cur" la toate jigodiile. In caz ca nu te poti abtine, pare rau pentru tine dar explicatia este una singura : CINE SE ASEAMANA SE ADUNA.

Cu toate jignirile tale, eu sunt un cetatean onest si am dreptul sa fiu indignat cand vad functionari platiti din bani publici ca isi fac treaba in dorul lelii. Si mai sunt liber sa-mi emit opiniile bazate pe fapte constatate in strada. Nu-mi poti baga pumnul in gura ca pe politistii.ro unde voi faceti ceva de genul plenarelor PCR unde se ascundea gunoul sub pres si se etalau numai lucrurile considerate pozitive. Mai departe fa ce vrei conform educatiei si caracterului tau.

fane satar wrote:In legatura cu acesta mica intepatura de pe postul meu...Va rog respectuos sa incetati ca sunteti barbati in toata firea nu copii de 15 ani sa va impungeti si sa va intepati asa. Chiar nu cred ca e necesar sa va certati si nici macar nu da bine sa va certati. Aici suntem in familia purtatorilor de arme nu in satra. Chiar daca printre noi sunt sau nu sunt persoane de etnie rroma va rog sa nu jignim. Atat am avut de spus. Va salut si week-end placut!
Cu scuzele de rigoare, promit ca e ultima postare pe topicul tau. Numai bine !
bozo

Post by bozo »

uite cum te exprimi tu:
ciobani cu epoleti
parazitii
taranilor parveniti si frustrati
gabor
lasa ciocu' mic
si exemple mai sunt...
Ti se pare un limbaj de om civilizat? Ai ajuns tu sa ma inveti cum se prind hotii? Vezi-ti de treaba ta mai bine si de meseria ta. Nu am luat apararea nimanui, dar nici nu raspund eu pentru greselile colegilor mei, eu raspund pentru ce greseli fac eu personal. Nu ma mai jignii pe mine daca nu ma cunosti si nu imi critica activitatea daca nu o cunosti.
Eu am intrat pe acest forum din dorinta de a ajuta cu ce pot si eu pasionatii de arme, sa ma informez si sa impartasesc din experienta mea, nu sa iti suport tie obrazniciile.
easykick

Post by easykick »

Barthy, scuza-ma ca ma bag, nu ne cunoastem.Nu sunt politist, dimpotriva chiar am avut de a face cu ei la modul negativ, dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel si asta nu inseamna ca trebuie sa-i jignesti atat.Nu vreau sa-i iau apararea lui bozo, nici pe el nu-l cunosc, dar pe forumul acesta el este un coleg de-al nostru, al pasionatilor de arme, nu un politist si nu merita sa-l faci in fel si chip.Hai sa ne pastram verticalitatea, sa lasam orgoliile personale si sa nu uitam de ce suntem pe acest forum.
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
MirceaCr

Post by MirceaCr »

Barthy, scuze, esti rau de tot pe aratura, parca ai trai intr-o lume idilica...
Hai sa-ti dau eu un exemplu concret. Se da o incinta de circa 5 ha, imprejmuita cu un gard de beton de 2.2 m inaltime (fabricat din placi de beton armat prefabricate ce se foloseau la constructia de blocuri pe vremea impuscatului). Se dau 4 persoane care sar acest gard si arunca peste el 6 containere metalice in greutate de circa 70 kg fiecare, pe care apoi le incarca intr-o duba de 3.5 to cu numere rosii si volan pe dreapta. Sunt surprinsi de paznici, are loc o altercatie, paznicii fiind 2 si hotii 5 (4 + soferul dubei), paznicii se retrag, suna la 112 pana apare primul echipaj hotii fug, insa bazat pe inregistrarea video si declaratiile paznicilor, in circa o ora se gasesc cele 6 containere la un depozit de fier vechi si se recupereaza, iar a doua zi sunt arestati 2 dintre hoti si spre seara si restul de 5. Li se iau declaratii, depunem plangere penala, vin criminalistii, se instrumenteaza dosarul, este trimis la parchet. Dupa 3 luni de la fapte primim la firma o adresa de la parchet, semnata de un procuror, care spune ca fapta a fost retinuta in sarcina unei persoane (soferul dubei!!!!) care a fost amendata penal cu 1000 ron, intrucat prejudiciul a fost in totalitate recuperat....
Ce vina au politistii in cazul acesta? Eu n-am decat cuvinte de lauda la adresa lor.
Форт 17 Р
Image
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Astazi povesteam cu un politist comunitar si omul spunea astfel:
,,Am fost chemat sa intervin intr-o altercatie in primarie, la imobilizarea agresorului ...i sa fracturat mana. Dupa acestea omul a depus plingere penala iar politistul trebuie sa se reprezinte singur fiindca nu beneficiaza de avocat din cadrul primariei".
Nu stiu ce sa cred, dar din cele spuse, omul nu mai intervine in forta chiar daca il va bumbacii pe primar, fiindca nu doreste sa mai aiba de a face cu justitia. Totusi cred ca anumite cazuri ar trebuii sa aiba sprijinul intern pe cale juridica, fiindca alt fel o sa ne protejam singuri.
Форт 12РМ ,45-калибра
bozo

Post by bozo »

Nu comparati Politia Locala, cu Politia Romana.
Politia locala e formata din fosti paznici sau gardieni, din dorinta primarilor de a avea si ei politia lor, pentru ca nu au reusit sa ia Ordinea Publica la primarie.
Incercati sa intrebati un politist local cate infractiuni cu autor necunoscut s-au comis in ultima saptamana in locul in care patruleaza sau alte chestii d-astea si o sa va convingeti cat de utila este aceasta "polite".
Acolo se spala bani pe dotari si mijloace inutile, cumparate prin mijloace dubioase, pe cand la Politia Romana nu mai exista bani de benzina, de 7 ani de cand lucrez eu nu am primit macar o coala de hartie, nu mai zic de alta birotica, am ajuns sa pun bani din salariu pentru a reusii sa imi indeplinesc atributiile...

Unul din riscurile la care se supune un politist e sa fie reclamat pe degeaba si sa fie tarat pe la parchet si instante, dar asta nu trebuie sa il intimideze. Daca ii e frica sa isi faca treaba poate sa isi schimbe meseria oricand.
Problema la politistii locali e si mai grava pentru ca ei nu au cadru legislativ si norme metodologice pentru anumite situatii, in cazul asta imobilizarea, si astfel nu exista nici o lege in temeiul careia sa fi actionat si sa il protejeze. Infiintarea acestei institutii e o bataie de joc pe banii publici.
Post Reply