bozo wrote:Ai dreptate Fane, dar nu am mai suportat sa se tot bage Barthy in seama pe orice topic si sa denigreze politistii, apoi daca vede ca nu are dreptate incepe cu jignirile...
Imi pare rau ca ti-am poluat discutia cu prostii d-astea, dar am simtit nevoia sa ii demonstrez ce fel de om e.
De fapt ai demonstrat ce fel de om esti tu...........adica la fel ca celilalti colegi ai tai care fac uniforma si institutia de ras, pentru ca le iei apararea. N-ar fi mare scofala ca ne-am obisnuit sa vedem cum majoritatea angajatilor statului sunt ori incompetenti ori nemotivati ori puturosi dar nu va mai bateti cu sarmaua-n piept ca sunteti mari eroi si ca va spetiti cu munca.
S-apoi la cat de ipocrit esti tu nu vei recunoaste vreo greseala a vreunui politist nici cu dovezi concludente in fata. Uite, azinoapte la ora 2:30 4 agenti de la o anumita sectie s-au codit sa-i puna catusele unui pigmeu de 1,6 metri si 45 kg care beat fiind a trezit o strada intreaga. Au asistat ca nesimtiti la cum s-au straduit vecinii sa-l linisteasca pe nenorocitul care urla cat il tineau plamanii si dadea cu pumnii in pereti.
Dupa mintea ta astia merita o prima si o avansare la exceptional.
Apoi la ora 5:15 pe bd. Cantemir 2 echipaje de la s14 si unul de la rutiera erau aliniate pe trotuarul de la catedrala sf Spiridon si sforaiau toti de parca erau gatere. Mai aveau si geamurile deschise doar sa le dai cu crema de pantofi pe fata. Macar de-ar fi avut bunul simt sa se imprastie si sa se bage la locuri dosite sa nu-i vada lumea, dar nesimtirea este o alta caracteristica a multora dintre voi.
Data viitoare fac filme si poze si le public sa vedem ce mai comentezi atunci. Daca tu chiar te consideri unul dintre cei care-si fac treaba incearca sa-ti vezi de ale tale si nu mai "pune palma la cur" la toate jigodiile. In caz ca nu te poti abtine, pare rau pentru tine dar explicatia este una singura : CINE SE ASEAMANA SE ADUNA.
Cu toate jignirile tale, eu sunt un cetatean onest si am dreptul sa fiu indignat cand vad functionari platiti din bani publici ca isi fac treaba in dorul lelii. Si mai sunt liber sa-mi emit opiniile bazate pe fapte constatate in strada. Nu-mi poti baga pumnul in gura ca pe politistii.ro unde voi faceti ceva de genul plenarelor PCR unde se ascundea gunoul sub pres si se etalau numai lucrurile considerate pozitive. Mai departe fa ce vrei conform educatiei si caracterului tau.
fane satar wrote:In legatura cu acesta mica intepatura de pe postul meu...Va rog respectuos sa incetati ca sunteti barbati in toata firea nu copii de 15 ani sa va impungeti si sa va intepati asa. Chiar nu cred ca e necesar sa va certati si nici macar nu da bine sa va certati. Aici suntem in familia purtatorilor de arme nu in satra. Chiar daca printre noi sunt sau nu sunt persoane de etnie rroma va rog sa nu jignim. Atat am avut de spus. Va salut si week-end placut!
Cu scuzele de rigoare, promit ca e ultima postare pe topicul tau. Numai bine !