Am depus notificarea pentru achizitie de pistol cu bile de cauciuc, pentru mine si pentru sotie, dar vreau sa iau un singur pistol. Intrebare: trebuie ceva acte suplimentare facute, sau e suficienta factura de achizitie? Extinzand problema, socrul meu are deja pistol si acte, putem si noi folosi acelasi pistol sau trebuie facute acte suplimentare?
Acum ma framanta cateva intrebari de ordin practic:
- vine hotu, ma intalnesc cu el pe coridor, trag ceva gloante in el (asta in ideea ca voi fi suficient de "cool" sa fac asta, sunt cam pacifist) ... si apoi? In cel mai bun caz se sperie, poate si fuge. (daca daca vede ca nu i se intampla nimic, vine si-mi ia pistolul din mana si ma bate cu el la fund
- cum e bine sa pastrez arma pt. a fi pregatit pentru o reactie rapida? Cu magazia montata, dar fara glont pe teava e ok, e sigur? Sau cu magazia scoasa?
- ca in orice domeniu, cred ca exercitiul e de baza; exista/practicati exercitii pentru astfel de cazuri; binenteles exista poligonul, dar cand esti trezit noaptea la 3 de o ranga in usa ....
Va rog sa ma scuzati daca am pus intrebari prostesti, probabil ca inca sunt sub socul post-traumatic. Am si o fetita de 1 an, iar imaginea infractorului bantuind prin casa nu e placuta. Sincer sa fiu, nici cea a unei arme in preajma copilului, dar cred ca asta se rezolva cu un pic de atentie.