ce tip de munitie e mai buna?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Bill

Post by Bill »

Este si un model de arma AC prevazuta de mama fabrica cu amortizor de zgomot. Hatsan cred ca model 85
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
cuba

Post by cuba »

Bill wrote:Este si un model de arma AC prevazuta de mama fabrica cu amortizor de zgomot. Hatsan cred ca model 85
Am cautat pe google si nu am gasit nimic,poti atasa o poza si niste date ceva?? multumesc
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
dingo20

Post by dingo20 »

Si modelul Hatsan 135XRD are amortizor.
http://www.hatsan.com.tr/pdf/hatsan_airguns_08.pdf
Nikki

Post by Nikki »

La ce foloseste amortizorul la AC?... ca mai mult decat fisss nu zice arma? :?: :shock:
Bill

Post by Bill »

Adevarul ca nu stiu cat este de eficient atunci cand se trage cu alica dar fara alica arma face zgomot mai puternic decat un .22LR
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
hedone

Re: ce tip de munitie e mai buna?

Post by hedone »

wow, inca un topic despre munitie. Mai facem?
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
macarici

Post by macarici »

N-am mai deschis alt topic,postez aici.
Mai intai imi cer scuze pentru intarziere,dar asa e cand incepi mai multe lucruri;ramai fara timp! :oops:
Dupa intalnirea din poligon,de sambata 20.03,chiar am vrut sa stiu care sunt diferentele dintre cartusele
pe care le avem la indemana.
Din pacate n-am avut nici un fel de UAG!Nici verde,nici albastru,nici macar violet! 8)
-SNAIL 9mm P.A.Rubber (de la Arrow):-bila 0.6 grame;pulbere 0.29 grame.
Cauciucul bilei,relativ moale,destul de elastic.Pulberea este de culoare verde/prazuliu :? (nu le am cu culorile !),
si e facuta din niste "cilindrii" de ~1mm lungime si 0.55-0.75 mm diametru.
-SNAIL 9mm P.A.Rubber,dar din Moldova:-bila,tot de o.6gr,insa pulbere 0.32 gr.
Un "pic" mai mult,dar conteaza!In rest aceleasi caracteristici ale bilei si pulberii cu cele de la Arrow.
-AE9 9mm:-bila o,74 gr.-pulbere 0,07 gr. :?
Ca si consistenta,bila seamana cu cea de SNAIL,dar e mai grea.Pulberea in schimb,e ca niste fulgi de creveti
sau cartofi,de ~1mm diametru,culoarea mai deschisa,un verde oliv.
-FORT T 9mm P.A.:-bila0.55 gr;pulbere 0.05 gr 8)
Cauciuc albastru,pare mai "compact",iar pulberea seamana cu fulgii de mica,doar ca sunt mai inchisi la culoare.
-P.G.10x22T:-bila 0.58 gr;pulbere 0.15 gr.seamana la forma cu cei de la FORT si la culoare cu cei de AE9
Daca fac rost de niste specimene de UAG,le pun si p-astea pe cantar.Am mai facut-o,dar datele sunt ingropate
pe undeva pe forum.
Rezultatele masuratorilor trebuiesc corelate cu niste viteze ale diferitelor cartuse.

Teava de Tanfoglio are doua sicane absolut inutile,imediat dupa camera cartusului.Spun inutile,pentru ca teava
avand ~6mm,nu mai erau necesare nici pentru rearmare,nici pentru "siguranta".
Drept urmare,functioneaza cu P.G. care are bila mai moale,dar se intepeneste cu bila in sicane daca bagi un UAG.
Am sperat sa vad o revelatie in WASP!Dar am ajuns la concluzia ca sunt un tragator jalnic! :oops:
N-am reusit sa nimeresc ditamai tinta de 50x50 cm de la ~ 6 metri !Am mai facut 3 pasi (inspre tinta :lol: ),si
tot n-am nimerit-o!Asa ca ma apuc de brodat! :wink:
Poate vedem Record-ul 15 in actiune!Din rezultatele pe tinta,de la 10 metri,promite! :wink:
Image
dcrist

Post by dcrist »

Normal sa nu mai nimeresti tinta cu bila de cauciuc daca te-ai spurcat la Beretta :lol:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

macarici wrote:.......ma apuc de brodat! :wink: .......
ceva goblenuri ca cica ies bani frumosi :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
sassu

Post by sassu »

Record Cop-ul meu la 10 m cu pg bate cam 20 cm mai jos si putin in stanga, pacat ca nu are catare reglabila, dar grupajul nu e mai mare decat un cap de om.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

sassu wrote:Record Cop-ul meu la 10 m cu pg bate cam 20 cm mai jos si putin in stanga, pacat ca nu are catare reglabila, dar grupajul nu e mai mare decat un cap de om.
avand in vedere ca nu are sicane sa sparga bila, pardon buretele, e posibil sa fie si asa dar trebuie musai sa-l vedem in poligon.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Sambata e iar intalnire in poligon.... astept pm pentru detalii.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Angel_Of_Light wrote:Sambata e iar intalnire in poligon.... astept pm pentru detalii.
ai dat de bani ? :mrgreen:
Image
“feci sed iure feci"

Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Pe datorie frate... cer de :mrgreen: la nevasta
Post Reply