Comunitatea posesorilor de AC din Timisoara

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

emy

Post by emy »

@by_ramm.
acum ma bag si eu ca musca in lapte....dar sorin are dreptate :wink:
ma dor ochii si imi este greu sa citesc postarile tale.
....acum scrii cum vrei. dar daca vrei o amprenta aparte...inlocuieste u cu v
ar fi mai usor (si mai latin :wink: )
sorin nu doarme. pe mine m-a ajutat, a vorbit cu mine , s-a implicat , si din partea mea tot respectul! - si nu cred ca e doar impresia mea.
numai bine. spor la poligon!
cristib

Post by cristib »

:oops:
Last edited by cristib on Sun Feb 10, 2008 3:51 pm, edited 1 time in total.
argusz

Post by argusz »

radu.b wrote:
argusz wrote:Problema se poate rezolva mai simplu.... este un poligon in Timisora, singura problema e ca partea care este pt arme cu glontz sau aer comprimat este in stare deplorabila. Partea buna e ca are deja toate autorizatiile necesare. Si asta inseamna, la birocratia din Romania, cam 95% din treaba este gata. Mai simplu este sa reabilitam acest poligon, contra drept de folosinta. Locatia este buna si, daca ar fi ingrijit, ar fi numai bun pt ce ne trebe noua.
Buna seara.
Bun si daca dumneavoastra doriti sa folositi acest poligon, cum veti proceda? Va organizati intr-un club? Veti fi fiecare separat? Pentru ca ar fi interesant aspectul acesta.Astept un raspuns din partea dumneavoastra.
Cu respect.
Radu
Exista un club al detinatorilor de arme cu aer comprimat, dar sunt convins ca stiti asta. Sunt membru al acestui club si ideea, chiar daca n-am spus-o in postul respectiv, este sa facem acest lucru in numele "ClubAirguns". Si acest lucru nu doar pentru membrii clubului ci pentru toti detinatori de arme cu aer comprimat.
Binenteles, ar trebui sa gasim niscai sponsori, ca resursele clubului sunt f.f.f. limitate.
Adrian ROMAN www.clubairguns.ro/forum/

CZ200S cal .22, Tasco WCP 10-40x50
Slavia 630 cal .177, Tasco 3-9x40 IR
JSB Jumbo Exact 5.51
JSB Exact 4.51
by_ramm

Post by by_ramm »

emy wrote:@by_ramm.
acum ma bag si eu ca musca in lapte....dar sorin are dreptate :wink:
ma dor ochii si imi este greu sa citesc postarile tale.
....acum scrii cum vrei. dar daca vrei o amprenta aparte...inlocuieste u cu v
ar fi mai usor (si mai latin :wink: )
sorin nu doarme. pe mine m-a ajutat, a vorbit cu mine , s-a implicat , si din partea mea tot respectul! - si nu cred ca e doar impresia mea.
numai bine. spor la poligon!
Multumesk de remarka. Frumos formulata! :) Kred ka mai important e ceea ce am de spus,si nu modul in kare o fak mai ales ka nu am vb. urat
by_ramm

Post by by_ramm »

cristib wrote:
by_ramm wrote:
sorin mok wrote:Prea multe "K"-uri!!!!!
Daka asta e tot ce ai de spus, atunci dormi la lok!
Am observat si eu ca baiatul asta are o problema cu KK-urile, dar dincolo de asta cred ca are o mare problema de educatie. La a 10-ea postare deja e atat de destept incat trimite lumea la culcare.
Edukatia e o himera pt tine (a 10-ea??? ai vrut sa skrii a 10-a!) dar cine sunt e sa kritik pe unul kare skrie de 169 de ori dar nu reuseste makar o data sa zika ceva!
cristib

Post by cristib »

by_ramm wrote:
cristib wrote:
by_ramm wrote: Daka asta e tot ce ai de spus, atunci dormi la lok!
Am observat si eu ca baiatul asta are o problema cu KK-urile, dar dincolo de asta cred ca are o mare problema de educatie. La a 10-ea postare deja e atat de destept incat trimite lumea la culcare.
Edukatia e o himera pt tine (a 10-ea??? ai vrut sa skrii a 10-a!) dar cine sunt e sa kritik pe unul kare skrie de 169 de ori dar nu reuseste makar o data sa zika ceva!
Imi cer scuze , nu e treaba mea ce scrie si cum scrie cineva.
by_ramm

Post by by_ramm »

cristib wrote:
by_ramm wrote:
cristib wrote: Am observat si eu ca baiatul asta are o problema cu KK-urile, dar dincolo de asta cred ca are o mare problema de educatie. La a 10-ea postare deja e atat de destept incat trimite lumea la culcare.
Imi cer scuze , nu e treaba mea ce scrie si cum scrie cineva.
In kazul acesta ,putem fi prieteni! :wink:
Post Reply