Nou RG 88 cu bila !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
imircea wrote:Am vazut testele insa pe mine ma intereseaza si ce zicve producatorul:
munitia X .. 35 Jouli
munitia Y .. 50 Jouli
munitia Z .. 70 Jouli
nu ai inteles nici pana acum ca producatorul nu zice ? de aceea am bantuit prin poligoane.....ca sa ne raspundem singuri ca nu aveam cu cine vorbi. noroc cu arrow ca a participat cu cronograful si discount la cartuse.
cu siguranta cand se incalzeste ne vom mai aduna in poligon, asa ca vino si tu cu mauser-ul; tipul asta de pistol a lipsit pana acum.
si daca ai nevoie sa il folsesti pe timp de iarna?!? ele sunt prevazute totusi sa te apere... si vara si iarna. amu nu zic sa le testam in conditii extreme, dar totusi... eu unul sunt dispus sa risc "la rece" decat sa ma lase cand am nevoie...
oricum de cand il am nu m-am gandit niciodata sa il folosesc, ba chiar in momente cand altadata aproape saream la bataia, acum nu am schitat nici un gest, stiind ca am "buzunarul plin" si am un avantaj net fata de potentialul agresor. recunosc ca nici nu mi-am fortat norocul sa merg cine stie pe unde si la ore nepotrivite. dar nu se stie niciodata. cel putin pana acum nu am avut nevoie de el decat in poligon si sper sa nu am nevoie de el decat tot acolo. sa fii sigur insa ca in caz de nevoie il voi folosi...
si totusi? o intalnire pe vreme rece...?!?
oricum de cand il am nu m-am gandit niciodata sa il folosesc, ba chiar in momente cand altadata aproape saream la bataia, acum nu am schitat nici un gest, stiind ca am "buzunarul plin" si am un avantaj net fata de potentialul agresor. recunosc ca nici nu mi-am fortat norocul sa merg cine stie pe unde si la ore nepotrivite. dar nu se stie niciodata. cel putin pana acum nu am avut nevoie de el decat in poligon si sper sa nu am nevoie de el decat tot acolo. sa fii sigur insa ca in caz de nevoie il voi folosi...
Buna seara.haiosu wrote:si daca ai nevoie sa il folsesti pe timp de iarna?!? ele sunt prevazute totusi sa te apere... si vara si iarna. amu nu zic sa le testam in conditii extreme, dar totusi... eu unul sunt dispus sa risc "la rece" decat sa ma lase cand am nevoie...
oricum de cand il am nu m-am gandit niciodata sa il folosesc, ba chiar in momente cand altadata aproape saream la bataia, acum nu am schitat nici un gest, stiind ca am "buzunarul plin" si am un avantaj net fata de potentialul agresor. recunosc ca nici nu mi-am fortat norocul sa merg cine stie pe unde si la ore nepotrivite. dar nu se stie niciodata. cel putin pana acum nu am avut nevoie de el decat in poligon si sper sa nu am nevoie de el decat tot acolo. sa fii sigur insa ca in caz de nevoie il voi folosi...![]()
Munitia existenta pe piata dupa cum am mai spus si o repet nu este importata de Arrow Int.. Fireste acest lucru nu ne absolva de sarcina de a da toate lamuririle legate de acest produs. Din pacate nu am in acest moment mai multe informatii decat cele pe care le-am oferit pana acum. Producatorul spune doar ca din punct de vedere al puterii, cartusele cu bila sunt calsificate in ordine descrescatoare: albastra, rosie ,verde. Intrucat pistoalele Walther au avut ceva probleme,tocmai datorita acestor cartuse cu bila si pentru-ca NG Int. este unic reprezentant al firmei Walther pt. Romania (totodata importator al munitiei UAG) au existat pe piata modele diferite de munitie. Nefiind munitie letala,deci cu importanta mai mica s-au limitat la aceste clasificari.
Nu sunt foarte convins ca aceste explicatii va satisfac dar sunt reale si altele mai complete nu am de unde sa va dau
O seara buna in continuare si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Multumim pentru prezenta de spirit!
Vroiam sa va intreb de ce nu exista in cutia de la RG88 si un inbus pt a desuruba surubul care il blocheaza? nu era normal sa existe si accesoriul acesta in cutia de livrare, pentru a-l putea desface la curatare? am impresia ca e un imbus de marimea 2, unde gasesc asa ceva? am incercat cu unul dar nu cred ca era de calitate deoarece a scapat din surub!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Buna ziua.Adrian_is wrote:Multumim pentru prezenta de spirit!Vroiam sa va intreb de ce nu exista in cutia de la RG88 si un inbus pt a desuruba surubul care il blocheaza? nu era normal sa existe si accesoriul acesta in cutia de livrare, pentru a-l putea desface la curatare? am impresia ca e un imbus de marimea 2, unde gasesc asa ceva? am incercat cu unul dar nu cred ca era de calitate deoarece a scapat din surub!
Pistoalele asa vin ele fara acel imbus. Surubul are rol de siguranta suplimentara si blocheaza garda tragaciului. De ce vor ei sa nu poata fi desfacut pistolul prea usor, nu stiu. Dar pentru curatare nu este neaparata nevoie sa desfaceti mansonul.
Totusi, de cand avem modelul acesta de pistol, 7-8 bucati s-au intors fiind desfacute si nu au mai stiut sa le monteze la loc.Probabil si cei de la Rohm s-au intalnit cu asa ceva. Sa fie acesta motivul? Nu stiu.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Adrian_is wrote:Multumim pentru prezenta de spirit!Vroiam sa va intreb de ce nu exista in cutia de la RG88 si un inbus pt a desuruba surubul care il blocheaza? nu era normal sa existe si accesoriul acesta in cutia de livrare, pentru a-l putea desface la curatare? am impresia ca e un imbus de marimea 2, unde gasesc asa ceva? am incercat cu unul dar nu cred ca era de calitate deoarece a scapat din surub!
Last edited by cristib on Mon Jan 28, 2008 5:41 pm, edited 1 time in total.
Vezi ca Praktikerul care s-a deschis la noi in Tudor are o multime de imbusuri!Adrian_is wrote:Multumim pentru prezenta de spirit!Vroiam sa va intreb de ce nu exista in cutia de la RG88 si un inbus pt a desuruba surubul care il blocheaza? nu era normal sa existe si accesoriul acesta in cutia de livrare, pentru a-l putea desface la curatare? am impresia ca e un imbus de marimea 2, unde gasesc asa ceva? am incercat cu unul dar nu cred ca era de calitate deoarece a scapat din surub!
Ce sa zic, in realitate Adrian a avut Mauser, a avut Carpati, a mai avut Walther PP si acum RG 88. Se pare ca experienta traita te duce spre rezutatul real! Adrian nu te supara, as fi vrut si eu sa am toate pistoalele tale.BARTHY 2 wrote:cristib wrote:........................![]()
pai cum vine asta Adriane, de la ditamai Walther PP Nichelat te-ai ,,coborat " la RG 88?
![]()
Hai spune ca Barthy abia asteapta sa-i arate lui Babanu explicatia.
CARCOTASULE !!!!!!!!
Va salut! Ma gandeam ca la cele 4-5 arme care le-am avut, stiu cam pe unde se murdaresc de la tragere ,si zic eu, ca trebuie desfacute(macar mansonul) pt o curatare cat de cat bunicica. In nici un caz nu l-as fi desfacut de tot! Multumesc pentru raspuns si ..ramaneti conectat!radu.b wrote:Buna ziua.Adrian_is wrote:Multumim pentru prezenta de spirit!Vroiam sa va intreb de ce nu exista in cutia de la RG88 si un inbus pt a desuruba surubul care il blocheaza? nu era normal sa existe si accesoriul acesta in cutia de livrare, pentru a-l putea desface la curatare? am impresia ca e un imbus de marimea 2, unde gasesc asa ceva? am incercat cu unul dar nu cred ca era de calitate deoarece a scapat din surub!
Pistoalele asa vin ele fara acel imbus. Surubul are rol de siguranta suplimentara si blocheaza garda tragaciului. De ce vor ei sa nu poata fi desfacut pistolul prea usor, nu stiu. Dar pentru curatare nu este neaparata nevoie sa desfaceti mansonul.
Totusi, de cand avem modelul acesta de pistol, 7-8 bucati s-au intors fiind desfacute si nu au mai stiut sa le monteze la loc.Probabil si cei de la Rohm s-au intalnit cu asa ceva. Sa fie acesta motivul? Nu stiu.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Cristi...hai sa-ti zic: mauserul a fost cred cel mai frumos(era nichelat) dar mi s-a parut cam grelut, p22 a fost si el dragut..dar se bloca, pp-ul mi s-a parut prea..subtire pt mine iar dupa carpati..am ramas nostalgic! Mi-am dat seama ca de fapt imi plac armele patratoase si..negre si am ajuns la RG si vad ca nu m-am orientat rau!!cristib wrote:Adrian_is wrote:Multumim pentru prezenta de spirit!Vroiam sa va intreb de ce nu exista in cutia de la RG88 si un inbus pt a desuruba surubul care il blocheaza? nu era normal sa existe si accesoriul acesta in cutia de livrare, pentru a-l putea desface la curatare? am impresia ca e un imbus de marimea 2, unde gasesc asa ceva? am incercat cu unul dar nu cred ca era de calitate deoarece a scapat din surub!
![]()
pai cum vine asta Adriane, de la ditamai Walther PP Nichelat te-ai ,,coborat " la RG 88?
![]()
Hai spune ca Barthy abia asteapta sa-i arate lui Babanu explicatia.
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine