pana una alta rg este cel mai bun raportand pret/calitate
asta la autoaparare/bila... caci gazul nu il recomand la autoaparare decat sub forma de spray. pistolul cu gaz este bun doar ca replica si cu blank-uri. ATAT!!!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Buna searahaiosu wrote:pt 99 recomand: abtinere... desi exista cineva care are. dar probabil ca exceptia intareste regula....![]()
pana una alta rg este cel mai bun raportand pret/calitate
asta la autoaparare/bila... caci gazul nu il recomand la autoaparare decat sub forma de spray. pistolul cu gaz este bun doar ca replica si cu blank-uri. ATAT!!!
Buna ziua.catalinktl wrote:Am inteles![]()
Dl Radu, de indata ce-mi iau notificarea aia, cred ca o sa aveti un client in plus pt RG 88, si toate informatiile le-am aflat multumita forum-ului, abia astept sa il incerc!
in cutia pistolului meu (rg88) am gasit un fluturas pe care scria in engleza si germana ca la teste producatorul a folosit munitie Wadie; cum o fi aia?radu.b wrote:Buna ziua.catalinktl wrote:Am inteles![]()
Dl Radu, de indata ce-mi iau notificarea aia, cred ca o sa aveti un client in plus pt RG 88, si toate informatiile le-am aflat multumita forum-ului, abia astept sa il incerc!
Ma bucur pentru decizia luata si va rog dupa ce il incercati sa postati impresiile despre el. Atentie la munitia pe care o cumparati sa fiti constient de efectul care il produce fiecare. Parerea mea (si sunteti primul la care va spun) este sa nu va luati munitia cea mai puternica. Efectul este acelasi dar s-ar putea sa apara probleme tehnice. Deocamdata nu ne-am lamurit nici noi. Am luat legatura cu funizorul si asteptam un raspuns. Problemele apar la munitia Pobjeda folosita. Datorita incarcaturii marite, mansonul este impins cu putere mai mare existand posibilitatea spargerii capatului.Se poate ca arcul care asigura revenirea mansonului sa fie calculat pentru munitie cu putere medie, in speta munitia UAG albastra sau rosie ar fi ok. Chiar si asa sunt posesori de RG88 care folosesc munitie mai puternica (Pobjeda) si nu s-a intamplat nimic. Ce v-am sus este ca masura de prevedere.Acest lucru pana ne lamurim despre ce este vorba.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Buna ziua.BARTHY 2 wrote:in cutia pistolului meu (rg88) am gasit un fluturas pe care scria in engleza si germana ca la teste producatorul a folosit munitie Wadie; cum o fi aia?radu.b wrote:Buna ziua.catalinktl wrote:Am inteles![]()
Ma bucur pentru decizia luata si va rog dupa ce il incercati sa postati impresiile despre el. Atentie la munitia pe care o cumparati sa fiti constient de efectul care il produce fiecare. Parerea mea (si sunteti primul la care va spun) este sa nu va luati munitia cea mai puternica. Efectul este acelasi dar s-ar putea sa apara probleme tehnice. Deocamdata nu ne-am lamurit nici noi. Am luat legatura cu funizorul si asteptam un raspuns. Problemele apar la munitia Pobjeda folosita. Datorita incarcaturii marite, mansonul este impins cu putere mai mare existand posibilitatea spargerii capatului.Se poate ca arcul care asigura revenirea mansonului sa fie calculat pentru munitie cu putere medie, in speta munitia UAG albastra sau rosie ar fi ok. Chiar si asa sunt posesori de RG88 care folosesc munitie mai puternica (Pobjeda) si nu s-a intamplat nimic. Ce v-am sus este ca masura de prevedere.Acest lucru pana ne lamurim despre ce este vorba.
Cu respect.
Radu
Eu am tras cam 2 cutii de munitie Pobjeda (cam 50 de cartuse) si nu am avut nici o problema cu RG-ul meu.Un singur lucru am remarcat si anume acela ca teava ramane cu ceva mai multe reziduuri fata de situatia in care am folosit UAG albastru.radu.b wrote:Buna ziua.catalinktl wrote:Am inteles![]()
Cu respect.
Radu
Buna ziua.dingo20 wrote:Eu am tras cam 2 cutii de munitie Pobjeda (cam 50 de cartuse) si nu am avut nici o problema cu RG-ul meu.Un singur lucru am remarcat si anume acela ca teava ramane cu ceva mai multe reziduuri fata de situatia in care am folosit UAG albastru.radu.b wrote:Buna ziua.catalinktl wrote:Am inteles![]()
Cu respect.
Radu
Referitor la munitia Wadie, am luat legatura cu o firma care teoretic o importa dar nici dupa multe insistente si telefoane nu am reusit sa cumpar nici macar un cartus(am postat in toamna ceva referitor la acest lucru).
este mare diferenta intre materialele din care sunt confectionate bilele la cele doua tipuri de munitie; la UAG-cutie albastra, bila este facuta dintr-un cauciuc destul de dur si cantareste 0,7g; mai mult decat atat este acoperita cu o pelicula de grafit ce ii face mai facil drumul printre sicane; in schimb la Pobjeda cauciucul este asa de moale ca il poti compara cu buretele( si usor pe deasupra - 0,59g); si acesta este acoperit cu o substanta lubrifianta dar dat fiind faptul ca este prea moale de multe ori cand iese din teava, iese gata ciupita si astfel nemaiavand o forma regulata ( cat de cat sferica) capata traiectorii ciudate; bucatelele care se rup din bila pe traseul tevii, se topesc datorita caldurii degajate de explozie si se lipesc pe interiorul tevii; de aceea e bine ca dupa cateva cartuse trase sa se curete arma pentru a preintampina incidente neplacute ce ar putea culmina cu spargerea armei. in schimb la cartusele Pobjeda pulberea este de calitate foarte buna avand in vedere ca in ciuda masei mici a bilei, aceasta la iesirea din teava dezvolta o energie cinetica de cca 80 joules. .............................ce munitie ar iesi daca s-ar combina pulberea de la pobjeda cu bilele de la UAG.dingo20 wrote:La calitatea bilei m-am gandit si eu, din pacate nu am reusit sa recuperez nici o bila UAG sau Pobjeda pentru a putea face o comparatie.