luigi franchi

Intrebari cu caracter general despre vanatoare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
nicupopa2004

luigi franchi

Post by nicupopa2004 »

sal as vrea sa achizitionez o semiautomata luigi franchi 12/76 magnum tevi de 76 pat de nuc. Ce parere aveti am gasito la 4200 lei. Mersi
radu.b

Re: luigi franchi

Post by radu.b »

nicupopa2004 wrote:sal as vrea sa achizitionez o semiautomata luigi franchi 12/76 magnum tevi de 76 pat de nuc. Ce parere aveti am gasito la 4200 lei. Mersi
Buna ziua.
Este o arma buna. Puteti sa o achizitionati fara retineri. Principalul avantaj ar fi ca este o arma mai usoara decat un Baikal si este finisata mai bine. Isi merita banii.
Cu respect.
Radu
nicupopa2004

sal

Post by nicupopa2004 »

mersi si mai astept pareri
valex

Post by valex »

si eu as vrea sa cumpar un Franchi falconet S
http://www.franchi.com/viewdoc.asp?CO_ID=31
noua dar nu stiu cine aduce asa ceva si la ce pret. Ai putea sa-mi spui unde ai gasit acel Franchi?
violiv

Post by violiv »

Arme bune dar numai grozave ca un Ij. In niciun caz de doua ori mai bune :? ca pretul asa e :cry: . Iar ce vrei tu sa iei este varianta cu recuperare de gaz nu 'Inertiale' cu care sparg piata de vreo 2 ani. Franchi fac arme bune, sunt renumiti pentru cat de usoare sunt armele lor fiind totusi produse de serie nu cine stie ce 'bijuterii'.
Sfatul meu este s-o demontezi bucatele, macar cat pentru curatat si sa studiezi un pic piesele. Sunt cateva chestiute care se uzeaza mai repede (asta insemnand peste 1000 cartuse trase) si ar putea fi o problema.
Si s-o probezi la tragere - vezi ca patul e drept-drept!
Post Reply