Nou RG 88 cu bila !

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

Post by barthy »

Mad Max wrote:subscriu la cele de mai sus! :D
din pdv al vinzarilor cit si al serviceului....
vanzatorii=oameni de treaba !! :D

MARFA E PUTINA :cry: :cry: :cry:
cristib

Post by cristib »

E corect pretul trecut de dumneavoastra aici la RG88 nichelat? Stiu ca era altul.
http://www.arw.ro/categorie.php?c=101&s=1&p=5
radu.b

Post by radu.b »

cristib wrote:E corect pretul trecut de dumneavoastra aici la RG88 nichelat? Stiu ca era altul.
http://www.arw.ro/categorie.php?c=101&s=1&p=5
Buna ziua.
Pretul este corect. Este adevarat ca intr-un interval destul de scurt de timp s-a schimbat de mai multe ori (din cauza accizelor -a crescut, din cauza cursului valutar si a ofertelor date de furnizor -a scazut). Daca acest lucru a creat cofuzie, ne cerem scuze.
Cu respect.
Radu
freempi

RG 88

Post by freempi »

Dupa o lunga perioada de prospectie a pietei m-am decis sa risc si sa cumpar acest pistol, RG 88. Temerile mele erau legate de faptul ca se blocheaza, un film de pe YouTube fiind elocvent in acest sens. L-am cumparat si l-am probat. Pot spune ca este super OK. Nu se blocheaza si nici nu prezinta alte fenomene anormale. Am tras foc cu foc, cu pauza mare si salva pana la ultimul cartus. Sub nici o forma nu s-a blocat. cartusele folosite sunt facute in Bosnia 10x22. Pot spune ca patul pistolului este destul de mic, dar avand in vedere clasa lui acest aspect poate fi trecut cu vederea.
O problema, atunci cand este bagat in toc, butonul de eliberare al incarcatorului se declanseaza. Nu am gasit o solutie ca sa scap de acest impediment. ori tocul este grsit conceput, ori ceva s-a omis la constructia acestui pistol.
Acum, o singura curiozitate am si sper ca ma puteti ajuta in acest sens. Dintr-o eroare, am cumparat si cartuse cu gaz de 9 mm si asta cred din neatentia doamnei de la magazin. Am tras un astfel de cartus. As spune din nou fara probleme. Intrebarea este: Pistolul fiind de 10x22 sunt probleme daca s-a tras cu un cartus de 9 mm????
BARTHY 2

Re: RG 88

Post by BARTHY 2 »

freempi wrote:.....................Intrebarea este: Pistolul fiind de 10x22 sunt probleme daca s-a tras cu un cartus de 9 mm????
singura problema e de ordin juridic : daca esti depistat ca detii asemenea munitie si nu o ai mentionata in certificatul de detinator! tehnic, nu ! dar sper ca ai observat ca atunci cand tragi cu gaz sau blank nu reincarca.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
freempi

Post by freempi »

O sa ma duc sa returnez respectivele cartuse si sa iau altele la schimb. din pacate nu am o solutie pentru portul pistiolului in toc si declansarea butonului de eliberare a incarcatorului.
radu.b

Post by radu.b »

freempi wrote:O sa ma duc sa returnez respectivele cartuse si sa iau altele la schimb. din pacate nu am o solutie pentru portul pistiolului in toc si declansarea butonului de eliberare a incarcatorului.
Buna seara.
Pentru toc puteti incerca cele de cordura. Protejeaza mai bine atat brunajul de pe manson si se muleaza mai bine pe forma pistolului. De cartuse daca le-ati cumparat din magazin Arrow va rog sa-mi spuneti care din ele, mi-ati fi de folos. Va multumesc.
O seara buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Adrian_is

Post by Adrian_is »

freempi: poti sa-ti iei un toc original, eu mi-am luat de beretta storm si se muleaza perfect, a meritat 120 ron...vis-a-vis de problema cu butonul, te duci cu arma la un magazin unde se fac curele, portofele, genti din piele, care are si atelier in spate si-l rogi pe dnul de acolo sa dea cu creta alba butonul de eliberare al magaziei si apoi sa introduca pistolul in toc si sa apese pe partea cu butonul pe exteriorul tocului pana lasa semn de la creta alba pe interiorul tocului si apoi cu o pletucea( este un instrument din otel lung cat un ruj si gros care are un capat gaurit si unul plin) si cu care executa pe exteriorul tocului o gaura in zona in care a lasat urma butonul ala. Astfet, butonul va avea loc liber sa stea neapasat cat timp porti tocul pe curea. Bafta! :)
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
bond008

Post by bond008 »

care este diferenta dintre RG88 SI RG88 NI?
DaBears

Post by DaBears »

RG 88 simplu - brunat (negru)
RG 88 Ni - nichelat (argintiu)
bond008

Post by bond008 »

MULTUMESC PENTRU INFORMATIE SI O ALTA INTREBARE LA RG88 CARE ESTE PUTEREA DE FOC? CATI J? ARE PESTE 15J?
DaBears

Post by DaBears »

la aceasta intrebare iti raspunde indirect Babanu
Babanu wrote:Rohm RG88
Cu munitie UAG R, .energie aproximativa 28J
Cu munitie UAG A, .energie aproximativa 39J
Cu munitie PG, ......energie aproximativa 48J
bond008

Post by bond008 »

multumesc, munitia pg se poate cumpara de la magazinul din brasov al firmei arrow? sau daca nu de unde?
yanq

Post by yanq »

..si UAG verde..unde e in top?

pg...de care e?de la ce e prescurtarea..
Walther PP Nickel
Image
bond008

Post by bond008 »

PG este de la un cartus facut nu mai stiu sigur cegia sau ucraina si are o putere mult mai mare, se pare ca este cam cea mai puternica munitie din romania, ma refer la cele cu bila de cauciuc, asta am aflat tot de aicea de pe forum dar nu am mai gasit denumirea lui exacta, se pare ca, cu aceasta munitie poate trage doar RG88
Post Reply