Nu mai ziceti nimic de cum a fost? Asteptam ceva impresii. N-am reusit nicicum s-ajung si tare as fi vrut. Ma interesa Cugirul si ce arme mai fac. In ce masura se poate cumpara de la ei? Si in special arme de foc reale?Inafara de carabina Dragana care e 'civila' se comercializeaza pe undeva PL-ul (pusca cu luneta). Mai au magazine de desfacere pe undeva sau numa la poarta fabricii? In poze arata binisor si tare plang surioarele ei din colectie dupa ea?
Pana la Carpati cu bila am luat Carpatiu-ul pe gaz, aseara l-am demontat pana la ultima bucatica - nenumarate stifturi si arcusoare ascunse

(si chiar functioneaza dupa ce l-am montat la loc

). Imi place. Macar alura e reala. Iar ca realizare nu e rau - un blow-up cinstit, SA/DA, piedica ce deconecteaza percutorul si dezarmeaza cocosul, ba are rol si de deblocare a culatei ramasa posterior dupa ultimul cartus tras. Nu degeaba e o evolutie in linie directa Walther-Makarov.
Fata de original are teava alezata la ceva intre 8 si 9 mm diametru, lisa, prevazuta pe interior cu o piesa de otel de circa 5 mm latime 2 mm grosime si 5 cm lungime, fixata cu un stift trecut prin teava exact la terminarea camerei cartusului. Am gasit si un toc original modelul de politie (negru), nou-nout asa ca 'pachetul' e complet. Oricum, n-am de gand sa-l port - poate doar sa mai trag cand si cand pe la poligon asa, de senzatie. (urmeaza si poze)