jackal dual
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
jackal dual
salutare tuturor.sunt "boboc" pe acest forum cu toate ca va citesc posturile de aproape un an,insa nu m-am bagat in seama deoarece nu eram posesor de arma.spuneti-mi va rog de unde se pot procura tocuri mai de calitate sau eventual holstere mai interesante?detin legal un ekol jackal dual compact full automat pe gaz.va multumesc
ce sa va spun...singura diferenta fata de o Beretta reala este piedica(este dispusa pe corpul armei si nu in partea superioara a culisorului) si bineinteles teava infundata.in rest...au vazut-o si cadre militare si m-au intrebat prima data de ce am piedica trasa si daca am "glonte" pe teava
.are si piedica originala in partea de sus(ornamental) si mai mult de-atat pare a fi tot timpul trasa,fiind vizibil tot timpul punctul rosu(DANGER !)
finisajul este extraordinar,poti analiza arma cu lupa si nu gasesti nici macar un rost sau vreun defect de fabricatie.ca sa nu mai spun ca are aceeasi greutate ca si o Beretta F96 varianta din otel (1150 g).ce-i drept..la greutatea asta trebuie sa ai "mana" pt. a o putea manevra.datorita greutatii este absolut necesar un toc sau holster deoarece este exclusa purtarea acestei arme in buzunar(eventual o sacosa
)si acum ca sa va raspund punctual va spun ca teava e ca de tun,manerul pe langa textura antipatinaj cu aspect de piele are si o forma ergonomica imitand dispunerea degetelor pt. mana dreapta,iar ca si componente din plastic...in afara de ormnamentele de pe maner nu am gasit nimic(am desfacut-o piece by piece).in concluzie pot sustine fara rezerve ca este o arma realista pana in cel mai mic detaliu si va spun sincer ca impresioneaza de-a dreptul pe oricine.pt. alte intrebari va stau la dispozitie.
Incearca sa pui niste poze pe forum, ar fi interesant,poti folosi pt upload linkurile utilizate pe forumul http://www.clubairguns.ro/forum/index.php pentru afisarea pozelor.
AZi am fost si mi-a spus domnul respectiv urmatoarele: momentan nu sunt, dar s-a facut comanda (se pare ca e multa lume interesata) si vor primi, cel mai probabil saptamana viitoare. Pretul e de cca. 120 Ron.cugino wrote:daca esti din iasi spune-mi te rog daca mai sunt tocuri din acestea la mag.arrow.mersicAdrian_is wrote:Incearca la magazinele Arrow..eu am luat un toc beretta original, costa oleaca dar merita!
Buna ziua.flo395 wrote:voiam doar sa te ajut,dar daca esti neam de straita ,asta e!cand spui "organule" am impresia ca te uiti in oglinda...cat despre IQ-ul tau ,m-am lamurit.cugino wrote:![]()
![]()
Pt. " flo395 "....in descrierea mea referitoare la piedica era vorba de "ASPECT" si nu de "FUNCTIONALITATE "...organule...
![]()
![]()
...sa stii ca am IQ-ul destul de mare...n-ai vrea sa stii. PUNCT pt. totdeauna.Fara alte comentarii,te rog.
![]()
![]()
Imi cer scuze ca intervin. Nu ma pun in postura de arbitru dar totusi v-as ruga pe amandoi sa folositi un vocabular decent.
Pentru noi, toti participantii la forum sunt importanti si de aceea orice altercatie verbala nu este agreata sub nici o forma.
Sper ca nu am deranjat cu observatia mea.
O seara buna va urez si tinem legatura.
Radu