jackal dual

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cugino

jackal dual

Post by cugino »

salutare tuturor.sunt "boboc" pe acest forum cu toate ca va citesc posturile de aproape un an,insa nu m-am bagat in seama deoarece nu eram posesor de arma.spuneti-mi va rog de unde se pot procura tocuri mai de calitate sau eventual holstere mai interesante?detin legal un ekol jackal dual compact full automat pe gaz.va multumesc
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Incearca la magazinele Arrow..eu am luat un toc beretta original, costa oleaca dar merita! :)
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Nikki

Post by Nikki »

Spune-ne si noua, te rog, cum este Ekol-ul din punct de vedere calitativ al materialului din care e construit (teava, mansonul, plasticele), si daca inspira incredere. :?:
cugino

Post by cugino »

ce sa va spun...singura diferenta fata de o Beretta reala este piedica(este dispusa pe corpul armei si nu in partea superioara a culisorului) si bineinteles teava infundata.in rest...au vazut-o si cadre militare si m-au intrebat prima data de ce am piedica trasa si daca am "glonte" pe teava :lol: .are si piedica originala in partea de sus(ornamental) si mai mult de-atat pare a fi tot timpul trasa,fiind vizibil tot timpul punctul rosu(DANGER !) :lol: finisajul este extraordinar,poti analiza arma cu lupa si nu gasesti nici macar un rost sau vreun defect de fabricatie.ca sa nu mai spun ca are aceeasi greutate ca si o Beretta F96 varianta din otel (1150 g).ce-i drept..la greutatea asta trebuie sa ai "mana" pt. a o putea manevra.datorita greutatii este absolut necesar un toc sau holster deoarece este exclusa purtarea acestei arme in buzunar(eventual o sacosa :lol: )si acum ca sa va raspund punctual va spun ca teava e ca de tun,manerul pe langa textura antipatinaj cu aspect de piele are si o forma ergonomica imitand dispunerea degetelor pt. mana dreapta,iar ca si componente din plastic...in afara de ormnamentele de pe maner nu am gasit nimic(am desfacut-o piece by piece).in concluzie pot sustine fara rezerve ca este o arma realista pana in cel mai mic detaliu si va spun sincer ca impresioneaza de-a dreptul pe oricine.pt. alte intrebari va stau la dispozitie.
Nikki

Post by Nikki »

Multumesc de descriere! Sa o stapanesti sanatos si sa nu fi nevoit sa o folosesti decat in poligon :D . Acum stim ca armele turcilor de la voltran nu arata bine numai in poze :D :D :D
dcrist

Post by dcrist »

Incearca sa pui niste poze pe forum, ar fi interesant,poti folosi pt upload linkurile utilizate pe forumul http://www.clubairguns.ro/forum/index.php pentru afisarea pozelor.
sorin mok

Post by sorin mok »

Nikki wrote:Multumesc de descriere! Sa o stapanesti sanatos si sa nu fi nevoit sa o folosesti decat in poligon :D . Acum stim ca armele turcilor de la voltran nu arata bine numai in poze :D :D :D
Oare de ce nu ma mir?? Din pacate nu e nici un importator interesat de "turcisme"!
macarici

Post by macarici »

Te duci si le cumperi fara probleme de la bulgari. :lol:
Image
sorin mok

Post by sorin mok »

macarici wrote:Te duci si le cumperi fara probleme de la bulgari. :lol:
De la Iasi la Ruse e o aruncatura de bat! :D
macarici

Post by macarici »

Da,ai dreptate!
Ca sa vi tocmai de la Iasi sa cumperi un pistol la Ruse,nu prea renteaza.Dar acum,depinde!
Eu unul sunt dispus sa merg la Cahul sau Chisinau daca am siguranta ca pot cumpara un makarov pe bila.Pentru unul adevarat,as veni si pe jos :lol:
Image
cugino

Post by cugino »

Adrian_is wrote:Incearca la magazinele Arrow..eu am luat un toc beretta original, costa oleaca dar merita! :)
daca esti din iasi spune-mi te rog daca mai sunt tocuri din acestea la mag.arrow.mersic
sorin mok

Post by sorin mok »

cugino wrote:
Adrian_is wrote:Incearca la magazinele Arrow..eu am luat un toc beretta original, costa oleaca dar merita! :)
daca esti din iasi spune-mi te rog daca mai sunt tocuri din acestea la mag.arrow.mersic
AZi am fost si mi-a spus domnul respectiv urmatoarele: momentan nu sunt, dar s-a facut comanda (se pare ca e multa lume interesata) si vor primi, cel mai probabil saptamana viitoare. Pretul e de cca. 120 Ron.
cugino

Post by cugino »

Multumesc mult de tot,m-ai scutit de un drum pe care l-as fi facut inutil pana la iasi.Si stau f. prost cu timpul liber.Iti multumesc inca o data pt. informatie. :wink:
radu.b

Post by radu.b »

flo395 wrote:
cugino wrote::lol: :lol: :lol: Pt. " flo395 "....in descrierea mea referitoare la piedica era vorba de "ASPECT" si nu de "FUNCTIONALITATE "...organule... :lol: :lol: :lol: ...sa stii ca am IQ-ul destul de mare...n-ai vrea sa stii. PUNCT pt. totdeauna.Fara alte comentarii,te rog. :lol: :lol: :lol:
voiam doar sa te ajut,dar daca esti neam de straita ,asta e!cand spui "organule" am impresia ca te uiti in oglinda...cat despre IQ-ul tau ,m-am lamurit.
Buna ziua.
Imi cer scuze ca intervin. Nu ma pun in postura de arbitru dar totusi v-as ruga pe amandoi sa folositi un vocabular decent.
Pentru noi, toti participantii la forum sunt importanti si de aceea orice altercatie verbala nu este agreata sub nici o forma.
Sper ca nu am deranjat cu observatia mea.
O seara buna va urez si tinem legatura.
Radu
cugino

Post by cugino »

Domnule Radu,eu personal imi cer mii de scuze fata de toti cei ce au fost nevoiti sa citeasca acest schimb de replici acide.Insa ati observat ca am incercat sa raspund unei remarci cu caracter tendentios fara a folosi expresii triviale.Inca o data imi cer scuze.
Post Reply