Expomil 2007

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Babanu

Expomil 2007

Post by Babanu »

Romexpo S.A. are placerea de a va invita sa participati la a cincea editie a Expozitiei Internationale de Tehnica Militara, Expomil 2007, care va avea loc in perioada 18-21 octombrie in Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti.
Organizata in colaborare cu Ministerul Apararii, Ministerul Economiei si Comertului, Ministerul Administratiei si a Internelor, Romarm S.A. si Patromil, aceasta manifestare vine in intampinarea dumneavoastra cu dorinta de a prezenta ultimele noutati in domeniul tehnicii militare, de a crea un cadru propice intalnirilor comerciale dintre producatori, importatori si distribuitori.
Editia precedenta a targului a reunit 163 firme din 21 tari pe o suprafata expozitionala de 6500 mp.
Principalele domenii care vor fi reprezentate la Expomil 2007 sunt: sisteme si echipamente pentru trupele de uscat; sisteme si echipamente pentru aviatie; sisteme si echipamente pentru marina; sisteme de comanda, control, comunicatii si informatii; mine; echipamente de contractiune NBC; echipamente pentru securitate interna; arme si sisteme de arme; echipamente si facilitati pentru sustinerea misiunilor; protectie, siguranta, supravietuire si salvare; uniforme, imbracaminte si echipament de personal; servicii.

Am deschis acest thread special sa nu uit sa merg la expozitie. Anul trecut am pierdut expozitia pentru ca am uitat pur si simplu si am fost foarte ofticat :(
Eventual poate organizam un grup de pasionati si mergem impreuna :wink:

Apropo, doresc sa il intreb pe domnul Radu, Arrow participa?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
haiosu

Post by haiosu »

haideti sa ne vedem pe 18.08.2007 la testarea pistoalelor, si pe 19 sa mergem la expomil. pe 18 putem testa armele dar putem sa si stabilim amanunte pt intalnirea din 19.
ce ziceti?
Nikki

Post by Nikki »

Eu sigur vin la Expomil... si eu am aflat prea tarziu anul trecut... Si cine stie, poate avem parte de vre-o surpriza pe-acolo... :wink:
Cat despre teste la poligon vin sigur :D
livius71

Post by livius71 »

haiosu wrote:haideti sa ne vedem pe 18.08.2007 la testarea pistoalelor, si pe 19 sa mergem la expomil. pe 18 putem testa armele dar putem sa si stabilim amanunte pt intalnirea din 19.
ce ziceti?
Sal'tare domnilor si bine v-am gasit pe forum.

Sunt proaspat posesor de Walther pp si as vrea sa merg si eu la testele la care faceti referire.
Puteti sa-mi dati detalii suplimentare?

Multzam fain, Livius'71 :P
haiosu

Post by haiosu »

:oops: :oops: :oops: :oops: scuzele mele. graba strica treaba, am vrut sa scriu in data de 20 sa mergem la expo, iar argumentul ar fi ca si 20 cade tot intr-o sambata, ceea ce cred ca ar conveni multora.
deci 18 august la poligon si 20 octombrie la expo.
Babanu

Post by Babanu »

Livius71 da-mi te rog un PM cu un numar de telefon si un ID de yahoo
merci
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
sckhreech

:D

Post by sckhreech »

Si eu o sa merg , asa ca daca se poate trimiteti-mi si mie 1 PM :D

Multumesc.
macarici

Post by macarici »

Am mai spus-o si altadata:nu exista nunta fara cocosat! :lol:
Acolo o sa fiu si eu,mot!
Poate ne mai vedem pana atunci in poligon."Astept si provincia" :D !
Image
haiosu

Post by haiosu »

si nici martie din post nu lipseste :twisted:

dati un semn de viata cand va hotarati, si daca nu-s la munca, ma alatur voua :D
BARTHY 2

EXPOMIL 2007*EXPOMIL 2007*EXPOMIL 2007*EXPOMIL 2007*

Post by BARTHY 2 »

:!: BAIETZIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

Ati stabilit ceva? Sa-mi dati si mie de stire !!!!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Nikki

Post by Nikki »

Eu chiar vroiam sa deschid un topic nou pentru subiect, dar daca "mi-ai luat vorba din gura", subscriu aici :D
EXPOMIL incepe pe joia asta, pe 18. Hai sa facem o lista sa vedem cine merge si sa ne hotaram si la o zi si o ora! De pe 18 pana pe 20 programul e 10:00-18:00 si pe 21 (duminica, adica nasol ca e sfarsit de weekend si riscam sa nu mai gasim cine stie ce deschis) 10:00-16:00.

Incepem lista :D
1. Barthy
2. Niki
3.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

si propun sa mergem sambata pe 20 ca e zi libera.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
haiosu

Post by haiosu »

Nikki wrote:Eu chiar vroiam sa deschid un topic nou pentru subiect, dar daca "mi-ai luat vorba din gura", subscriu aici :D
EXPOMIL incepe pe joia asta, pe 18. Hai sa facem o lista sa vedem cine merge si sa ne hotaram si la o zi si o ora! De pe 18 pana pe 20 programul e 10:00-18:00 si pe 21 (duminica, adica nasol ca e sfarsit de weekend si riscam sa nu mai gasim cine stie ce deschis) 10:00-16:00.

Incepem lista :D
1. Barthy
2. Niki
3.
3.haiosu

si subscriu pt sambata pt ca ies din tura :)
Nikki

Post by Nikki »

Din punctul meu de vedere sambata e OK :D
imircea

Post by imircea »

4. imircea
Post Reply