ALL GUNS ROUNDUP

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Ce arma cu glont de cauciuc detineti?

Rohm RG88
23
25%
Mauser HSC90
4
4%
Walther PP
7
8%
Walther P22
3
3%
Walther P99
4
4%
Reck Mod.60
3
3%
Me 38
0
No votes
Detin o arma fabricata in Rusia/Turcia si sunt pe acest forum doar sa va fac in ciuda :)
6
7%
Doresc sa-mi cumpar in viitorul apropiat
41
45%

Total votes: 91

macarici

Post by macarici »

dingo10 wrote:Salutare tuturor!
In primul rand imi cer scuze ca am postat aici, dar n-am vrut sa mai deschid un topic doar pentru o intrebare.
In al doilea rand, am vazut ca v-ati intalnit de cateva ori la poligon si mi-ar face mare placere sa vin si eu sa ne cunoastem, de aceea va rog sa-mi spuneti si mie daca sau cand mai mergeti la poligon.
Pana atunci, numai bine!

Si vii tocmai de la Timisoara?Bine,n-ai fi chiar un caz particular.Baietii de la clubairguns(cinste lor!)erau din toata tara.Timisoara,Cluj,Ploiesti ,Pitesti,Giurgiu si nici eu nu mai stiu.
Cand ne mai adunam,o sa am grija sa afli :wink:
Image
dingo10

Post by dingo10 »

Ok, multumesc, voi veni cu mare placere!
macarici

Post by macarici »

Babanu wrote:ok, va multumesc celor interesati, termenul limita a expirat :twisted:
Marti ma duc sa iau notificarea de la politie,ca joi n-am avut cum.
Bani, se mai gasesc :? .Mai departe?
Suna-ma,da-mi un pm,vezi tu! :wink:
Image
haiosu

Post by haiosu »

marti vreau sa ajung si eu acolo... ce zici ne vedem acolo, macarici?
eu vreau sa ajung la prima ora, din motive subiective. daca sunt in fata sediului pe la 07.00 (am) ne intalnim?
macarici

Post by macarici »

Programul la arme si munitii incepe la 09;00 sau 09:30.
Si tot la prima ora vreau sa fiu si eu.Ne vedem acolo!
Image
haiosu

Post by haiosu »

programul incepe la 08.30. eu sunt acolo pe la 08.00. ai un pm cu nr de mobil, in caz ca nu ne gasim :)
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Babanu wrote:ok, va multumesc celor interesati, termenul limita a expirat :twisted:
Vreun raspuns,ceva?..ca suntem curiosi! :shock:
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Babanu

Post by Babanu »

V-am trimis mesaje la toti
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
macarici

Post by macarici »

violiv wrote: Iar turcii sunt foarte neseriosi.
Cred ca iar iti dau dreptate!Mi-as dori sa gresesc si sa-mi cer scuze,dar nu-mi miroase a bine cu turcii.
Sambata am fost la Ruse cu Haiosu si Cristiv.Am colindat prin cateva magazine si am gasit pistoalele din oferta turcilor,la un pret foarte mic.75 leva,adica 150ron.Numai ca toate erau din zamac.Nici pomeneala de manson si teava de otel.
Mai am un dubiu ca poate gresesc si-i acuz pe nedrept.In Bulgaria sunt interzise armele cu bila,iar acestea aveau insurubate in teava o reductie cu interiorul de ~3mm ,pt a putea rearma dupa cartusul blank sau cu gaze.Daca o scoti,poti trage cu bila.Cel putin,asa ziceau vanzatorii.Iar demontarea reductiei se face foarte usor,la unele cu imbus de 4 mm,iar la altele cu o simpla surubelnita.
Nu cumva e vorba de aceleasi pistoale in oferta turcilor,numai ca le-au trecut la capitolul 10x22T,dupa ce le scot reductiile?
Sau au intr-adevar 10x22 cu manson si teava de otel!
Oricum,la pretul asta imi iau unul de la bulgari,doar pentru placerea de a-l demonta si pune la loc. :D

PS Unde esti Babanule,ca te-am sunat toata duminica?
Image
Babanu

Post by Babanu »

Macarici, spui arme din Turcia... ce firma??
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
imircea

Post by imircea »

Ati adus armele?
Eu tocmai m-am inscris pe forum si abia acum am vazut topicul asta. Ati inceput procedurile de import? Daca nu, mai e loc si pt mine?
haiosu

Post by haiosu »

erau facute de voltran!
toate!! unele facute pt sotis bulgaria si astea parca erau ekol. dar toate erau voltran... aceeasi marca, motorizari diferite (adica calibre mai mici de 10X22, si facute sa traga doar blank sau gaz)
:(
dezamagire totala... si vreau sa spun ca ne-au lasat sa le desfacem, sa le vedem sa le studiem... si cand spun desfacem, inseamna desfacute aproape toate partile componente. si am mai vazut si niste revolvere italienesti si ceva pistoale nemtesti... toate zamac!
singura exceptie: macarovul >:)
idmisto

Post by idmisto »

macarici wrote:
violiv wrote: Iar turcii sunt foarte neseriosi.
Cred ca iar iti dau dreptate!Mi-as dori sa gresesc si sa-mi cer scuze,dar nu-mi miroase a bine cu turcii.
Sambata am fost la Ruse cu Haiosu si Cristiv.Am colindat prin cateva magazine si am gasit pistoalele din oferta turcilor,la un pret foarte mic.75 leva,adica 150ron.
bv ma, ai fost fara mine:(
NU mai vand Evanix Hunting Master AR6 5.5mm + Tasco 6-24x50
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)
crys78

Post by crys78 »

interesant aveau si ceva pe bila?cxa daca nu pe gaz am unul!N-ai intrebat daca pot aduce pe bila?
Macarovul de care era?
macarici

Post by macarici »

@idmisto Pai tu ai spus ca te duci nu stiu cand cu Dan.Daca s-a ivit ocazia,am sarit si eu gardul la bulgari :D

@crys78 Macariciul era facut la mama lui.Adica este tot din otel,dar e pe gaz.Din pacate :cry: Dar e GROZAV!E in topul prioritatilor mele.
Image
Post Reply