Am o arma Gamo CFX si vreau sa-i montez o luneta 3x9-56 obligatoriu cu prindere monobloc.
De asemena am o prindere monobloc GAMO TS-250 / 1" / Medium, insa din pacate nu o pot
folosi deoarece obiectivul lunetei aproape ca atinge de cilindrul armei.
Din faptul ca aceasta montura este marcata Medium deduc ca exista si una inalta.
Aveti asa ceva pe stoc ? As putea sa o achizitionez la comanda din magazinul partener Gamo din Pitesti ?
Cu stima !
Dan B.
Prindere monobloc inalta
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
gligorescu
Buna ziua.PARABELUM wrote:Da dar prinderea cu 2 perechi de monturi simple are si foarte multe neajunsuri in principal cauzate
de ingreunarea montarii-demontarii lunetei si nu in cele din urma de alinierea si stabilitatea lunetei
in raport cu arma si de ce nu chiar aspectul pecuniar.
Prindere monobloc gasiti doar medium, deoarece Gamo produce ( sau comercializeaza) prinderi pentru lunetele care le promoveaza. Cel mai mare diametru al lentilei, la lunetele Gamo este de 40, iar prinderea inalta din doua monturi este cu vizare pe dedesubt, de aceea o regasiti in catalog. Este adevarat ca cele monobloc sunt mai aspectuase dar la fel de bune sunt si celelalte.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Opritorul este montat cat se poate de corect iar luneta nu se deregleaza din
cauza reculului ci din cauza manipularii armei (nu-ti imagina ca o trantesc
)
asta din cauza ca este prea masiva (obiectivul cu capacul de protectie are 70 mm)
iar prinderile simple neadecvate gabaritului acesteia.
O solutie ar mai fi sa folosesc 3 su 4 prinderi simple dar solutia este paleativa.
Cu ajutorul lui RoadRunner de pe forumul clubairguns am gasit prinderea
asta: link
cauza reculului ci din cauza manipularii armei (nu-ti imagina ca o trantesc
asta din cauza ca este prea masiva (obiectivul cu capacul de protectie are 70 mm)
O solutie ar mai fi sa folosesc 3 su 4 prinderi simple dar solutia este paleativa.
Buna ziua.PARABELUM wrote:Opritorul este montat cat se poate de corect iar luneta nu se deregleaza din
cauza reculului ci din cauza manipularii armei (nu-ti imagina ca o trantesc)
Imi permit sa intervin.
In mod normal cu doua prinderi simple se rezolva problema. Este ceva in neregula.
Cumva ati verificat daca diametrul inelelor este corespunzator cu cel al lunetei? Pentru-ca orice diferenta, cat de mica, influenteaza stabilitatea lunetei.
O zi buna si tinem legatura.
Radu