buna ziua am un prieten din provincie care locuieste in bucuresti si care are o arma cu aer comprimat de pe vremea cind acte nu se cereau!
de asemenea acum nu mai are actele de provenienta sincer nu stiu din ce motive probabil datorita faptului ca nu a preconizat faptul ca legislatia se va inaspri!acum ar vrea sa inscrie arma ca sa o poata folosi!
ce este de facut??
va rog sa imi dati un raspuns cit mai exact si mai complet!
va multumesc!
inscriere arma
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Sa intrebe la politie unde-i vor spune exact. Un amic in aceeasi situatie a aflat de la politie, saptamana trecuta, ca termenul legal pentru inscrierea armelor a expirat si acum trebe platita si ceva amenda - vreo 300 lei. Se parea ca va aparea ceva ordin care sa mai prelungeasca termenul dar sunt 'pe teava' modificarile la lege si mai vedem atunci.
Cred ca 'exact' nu stie nici politia.
Cred ca 'exact' nu stie nici politia.
Buna ziua.viezure wrote:am sunat la politie si a uspus ca nu este nici o problema trebuie facuta o notificare la notar si mers cu ea la politie si gata:))
e simplu si nu e vorba de nici o amenda!
Da aveti dreptate, dar nu este vorba de notificare de la notar ci o declaratie pe propria raspundere (in cazul in care nu are acte de provenienta) si nici nu este foarte sigur ca este atat de urgenta inscrierea armei. Desigur este bine sa fie inregistrata pentru a fi acoperit de orice neplacere.
Cu stima.
Radu