Intanlire 3

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Post by haiosu »

babanu, imi pare rau... nu am putut sa ajung. mi-ar fi placut sa fac ceva comparatii. de testat rg-ul voi mai avea ocazia, dar din nou din cauza serviciului am pierdut o intalnire cu oameni deosebiti. interesante erau niste comparatii, dar asta este. macar poate ne intalnim la un pahar de apa plata cu lamaie. luni plec in concediu o saptamana sau doua. poate ne vedem atunci.

si o intrebare rugaminte pt arrow: pt intalnirea din septembrie a clubairguns ne puteti imprumuta si noua cronograful? o sa vb despre acest aspect si cu catalin (cyrus12) presedintele asociatiei. sa vedem cine trece ssa il ia daca se poate. eu dupa ce ma intorc din conced trec pt ceva reparatii prin crangasi, la arme... asa ca teoretic as putea trece sa il iau eu. dar sa vedem ce zice cata. pana atunci va rog si eu : ne imprumutati si noua cronograful?
Babanu

Post by Babanu »

stai linistit ca nu m-am suparat, am inteles ca nu ai reusit din cauza serviciului :( Imi pare si mie rau ca nu ne-am cunoscut "live". Totusi eu ma gandesc sa-mi cumpar un CFX cat de curand si poate daca esti amabil o sa ma prezinti si pe mine in clubul airguns si atunci o sa ne intanlim si "live" :)
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
haiosu

Post by haiosu »

sigur
radu.b

Post by radu.b »

haiosu wrote:babanu, imi pare rau... nu am putut sa ajung. mi-ar fi placut sa fac ceva comparatii. de testat rg-ul voi mai avea ocazia, dar din nou din cauza serviciului am pierdut o intalnire cu oameni deosebiti. interesante erau niste comparatii, dar asta este. macar poate ne intalnim la un pahar de apa plata cu lamaie. luni plec in concediu o saptamana sau doua. poate ne vedem atunci.

si o intrebare rugaminte pt arrow: pt intalnirea din septembrie a clubairguns ne puteti imprumuta si noua cronograful? o sa vb despre acest aspect si cu catalin (cyrus12) presedintele asociatiei. sa vedem cine trece ssa il ia daca se poate. eu dupa ce ma intorc din conced trec pt ceva reparatii prin crangasi, la arme... asa ca teoretic as putea trece sa il iau eu. dar sa vedem ce zice cata. pana atunci va rog si eu : ne imprumutati si noua cronograful?
Buna ziua.
Va rog sa ma anuntati din timp cand vreti sa-l luati deoarece joi plec in concediu :D si trebuie sa las vorba in firma.Oricum macarici si babanu si-au anuntat intentia si pentru ei am aranjat. Ideal ar fi sa vina unul din ei sa nu-l zapacesc pe Adrian, colegul meu si sa-l folositi impreuna.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
haiosu

Post by haiosu »

intalnirea clubairguns e in septembrie in 15 si 16. cand am putea sa-l luam de la dvs?

multumesc mult
Babanu

Post by Babanu »

Salutare colegilor de forum si imi pare rau ca nu v-am prezentat pana acum rezultatele de la a treia intanlire. Am avut o saptamana deosebit de proasta din cauza unor grave probleme personale. A trebuit sa particip intr-un final la funeralii dar nu am sa mai intru in alte detalii. Credeti-ma ca nu am avut chef de absolut nimic. Am sa fac tot posibilul saptamana aceasta sa postez rezultatele.
Va multumesc
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
haiosu

Post by haiosu »

condoleante!
:cry:
Post Reply