pusca cu aer comprimat

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
viezure

pusca cu aer comprimat

Post by viezure »

salutare,
imi poate spune cineva daca are idee de unde as putea achizitiona o pusca cu aer copmprimat la aproximativ 250 RON?nu am pretentii sa fie buna sau popate sa fie chiar avariata dar sa poata fi reparata la un pret rezonabil?
dc stie careva ma revansez
multumesc muuult
Babanu

Post by Babanu »

Viezure am urmarit posturile tale si am vazut ca esti interesat sa stii cum se poate modifica un pistol cu CO2. Avand in vedere ca modificarea armelor este un subiect ILEGAL nu am sa ma apuc sa-ti povestesc nimic aici. Daca vrei da-mi un ID de yahoo si vorbim acolo, poate iti prezint si niste poze concrete :wink:
Cat despre pusca la 250RON nu ai sa gasesti nou la pretul asta nicaieri. Poti sa te orientezi in schimb catre un pistol cu aer comprimat (nu CO2)Gamo P800. Costa 220RON nou in magazin.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
viezure

Post by viezure »

salut man
mai eu nu am arma cu aer comprimat acum si nici pistol dar curiozitatea doar curiozitatea ma indeamna sa intreb cum sa pot modifica astefel de arme.nu vreau si nu o sa incalc legea si ca sa stiu astfel de lucruri nu este ilegal ilegal este sa le aplic
asa ca d cstii ceva nu e nimic ilegal sa imi spui ca asta nu inseamna ca eu sau tu ne ocupam cu modificari de arme sau asa ceva
merciu mult de interes tinem legatura
p.s:mess nu am ptr ca acces la net am doar de la serviciu si acolo nu am asa ceva
bafta
magneb6

Re: pusca cu aer comprimat

Post by magneb6 »

viezure wrote:salutare,
imi poate spune cineva daca are idee de unde as putea achizitiona o pusca cu aer copmprimat la aproximativ 250 RON?nu am pretentii sa fie buna sau popate sa fie chiar avariata dar sa poata fi reparata la un pret rezonabil?
dc stie careva ma revansez
multumesc muuult
am eu o pusca ac Norconia de 4,5..dar "merge" perfect poate te intereseaza
viezure

sigur ca ma intereseaza

Post by viezure »

dar ma intereseaza de asemenea pretul:))
dc vrei sa comunicam avind in vedere ca sunt la munca uite adresa mea de mail:bogdanu_17@yahoo.com
te rog dc vrei sa imi trimiti un mai lcu detalii inclusiv pretul dc ai si o poza e supeeeer oricum multumesc si poate facem afacerea
viezure

Post by viezure »

te rog magneb6 sa imi spui mai repede cit ceri pe pusca ca sa stiu dc o cumpar s-au ma orientez catre altceva
iti multumesc
Post Reply