p99 DA/SA

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cristian

p99 DA/SA

Post by cristian »

am un p99 care dupa ce il armez lucreaza in double action, las piedica, lucreaza in single action, trag, percuteaza, mansonul culiseaza, si din nou aceeasi poveste SA, piedica jos, trag...etc... e normal asa? daca incerc sa trag foc cu foc trebuie sa apas piedica de fiecare data, deoarece n-are forta sa percuteze in double action...daca ma alearga careva o sa ma opresc sa tot apas balaria aia de piedica....apropo, stiti careva un armurier bun?
guns don't kill people, peolple kill people
arrow
Site Admin

Re: p99 DA/SA

Post by arrow »

cristian wrote:am un p99 care dupa ce il armez lucreaza in double action, las piedica, lucreaza in single action, trag, percuteaza, mansonul culiseaza, si din nou aceeasi poveste SA, piedica jos, trag...etc... e normal asa? daca incerc sa trag foc cu foc trebuie sa apas piedica de fiecare data, deoarece n-are forta sa percuteze in double action...daca ma alearga careva o sa ma opresc sa tot apas balaria aia de piedica....apropo, stiti careva un armurier bun?
Buna ziua.
Nu trebuie sa cunoasteti un armurier neaparat pentru pistolul dumneavoastra. Modul de functionare nu cred, dupa descriere, ca este normal. Parerea mea, daca sunteti din Bucuresti este sa va adresati direct firmei NG International,care este reprezentant al marcii Walther si se rezolva defectul.
Va multumesc.
Radu
idmisto

Post by idmisto »

cristian wrote:am un p99 care dupa ce il armez lucreaza in double action, las piedica, lucreaza in single action, trag, percuteaza, mansonul culiseaza, si din nou aceeasi poveste SA, piedica jos, trag...etc... e normal asa? daca incerc sa trag foc cu foc trebuie sa apas piedica de fiecare data, deoarece n-are forta sa percuteze in double action...daca ma alearga careva o sa ma opresc sa tot apas balaria aia de piedica....apropo, stiti careva un armurier bun?
p99 am si eu, si chiar nu e normal asa, am tras o data, sare piedica, si nu mai am treaba cu ea:)
radu.b

Post by radu.b »

idmisto wrote:
p99 am si eu, si chiar nu e normal asa, am tras o data, sare piedica, si nu mai am treaba cu ea:)
Buna ziua.
Totusi va rog sa apelati la NG International,fiind imortatorii acestei arme si sa le spuneti cum functioneaza arma. Se poate sa fie o problema sau nu, nu imi dau seama momentan.
Va multumesc pentru atentionare si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
Post Reply