va rog un sfat Rohm RG88 10x22T vs Walther PP 10x22T

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

versus

va rog un sfat Rohm RG88 10x22T vs Walther PP 10x22T

Post by versus »

Salut, am descoperit acest forum de cateva zile si gasesc foarte util. Apelez la experienta unora dintre voi si as vrea sa ma ajutati cu un sfat in achizitionarea unui pistol cu bile de cauciuc. Dupa lungi cautari si comparatii, am ajuns la 2 modele care vad ca sunt cele mai apreciate (evident dintre cele existente pe piata noasra): Rohm RG88 10x22T si Walther PP 10x22T.
Ma intereseaza care dintre cele 2 este in primul rand MAI PUTERNIC si evident mai eficient in scopul pentru care a fost creat: autoapararea.
Mentionez ca pana acum cateva zile nu citisem nimic despre aceste arme, dar nevoia m-a impins sa trebuiasca sa imi achizitionez asa ceva. Banii nu prea conteaza ca sunt 12 sau 18 milioane, as vrea ceva folositor, nu o arma doar de speriat raufacatorii.
PS: aveti idee de unde pot achizitiona unul mai puternic, eventual un Baikal sau altul rusesc (am citit ca sunt cele mai performante)?

PS: in cursa a mai intrat si Mauser HSC90, in concluzie, care dintre cele 3 este mai bun (mai puternic)???

Va multumesc pt sfat.
versus

Post by versus »

Nimeni nu vrea sa imi dea un sfat??? :cry:
sorin mok

Post by sorin mok »

Toate sunt la fel.
Dar daca zici ca banii nu conteaza - din cauza celor ca tine pun comerciantii adaosurile "alea" - cumpara-le pe amandoua si vezi care iti place mai mult.
Knife

Post by Knife »

Versus, cam asta e si problema mea :D Si eu ma intreb care o fi mai bun si mai puternic. Alea doar de speriat sunt doar de speriat.
Cand un pistol normal are cateva sute de j, chiar mai multe, unul cu cauciuc are abia vre-o 30. Si mai e si de cauciuc. Ar fi culmea sa vrei sa te aperi si sal enervezi mai mult si sa te prinda si sa iti dea cu pistolul in cap pana nu mai poate el.
"Autoaapararea" e sigura in cazul asta. :roll:
Guns...Skills...Balls...
versus

Post by versus »

Astept totusi ceva concret pt cele 3 modele. In momentul de fata cred ca raman la RG88 dar mai astept pareri.
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

incearca asta care este si mai bun si mai puternic, dar poate un pic mai scump - si asa ziceai ca nu conteaza pretul, puternic sa fie: http://www.redstone.army.mil/history/systems/pershing/ - ai si date despre el
versus

Post by versus »

merci mult esti tare dragut.
cristib

Post by cristib »

Knife wrote:Versus, cam asta e si problema mea :D Si eu ma intreb care o fi mai bun si mai puternic. Alea doar de speriat sunt doar de speriat.
Cand un pistol normal are cateva sute de j, chiar mai multe, unul cu cauciuc are abia vre-o 30. Si mai e si de cauciuc. Ar fi culmea sa vrei sa te aperi si sal enervezi mai mult si sa te prinda si sa iti dea cu pistolul in cap pana nu mai poate el.
"Autoaapararea" e sigura in cazul asta. :roll:
Vezi Knife, deja dupa 5 postari te-ai mai desteptat! Eu zic ca daca citeai tot ce e pe aici inainte de a pune intrebari erai mult mai castigat. Si nu mai atrageai asupra ta tot felul de critici si adjective! Cateodata entuziasmul debordant dauneaza.
macarici

Post by macarici »

versus wrote:Astept totusi ceva concret pt cele 3 modele. In momentul de fata cred ca raman la RG88 dar mai astept pareri.

Daca banii nu conteaza,orienteaza-te spre ceva rusesc.Ucrainienii au horhe sau jorge sau cum dracu o suna pe limba lor.Ideea e sa ajungi tu p-acolo sa-l iei,ca altfel nu vad cum.Daca ai citit postarile anterioare,iti dai seama de se pare ca rusii sunt mai buni la capitolul asta.Succes!
Daca vrei sfaturi pt.rg,mauser sau walter,eu spun pas;las ceilalti colegi sa se pronunte.
versus

Post by versus »

am sunat astazi la cateva firme inclusiv arrow si toti mi-au recomandat Walther PP si astazi am intrat in posesia lui. Am vorbit si cu cei de la Mldguns si mi-au spus ca au munitie foarte buna 10x20t firma "popeda" (nu stiu sigur cum se scrie).
Stiti ceva despre aceasta firma de munitie? A folosit cineva pana acum? Din cate spunea cel de acolo, ar fi cam cea mai buna de pe piata, mai buna decat UAG
barthy

Post by barthy »

versus wrote:...................... cei de la Mldguns si mi-au spus ca au munitie foarte buna 10x20t firma "popeda" (nu stiu sigur cum se scrie).
..................................

:shock: TRING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E DE VERIFICAT; sa-l stapanesti sanatos versus!!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
versus

Post by versus »

:shock: TRING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E DE VERIFICAT; sa-l stapanesti sanatos versus!![/quote]

Daca incercati asa ceva, va rog sa imi dati si mie de veste!!
Babanu

Post by Babanu »

Aceiasi dilema am avut-o si eu, nu stiam ce sa aleg intre RG88 si Walther PP. Din ce am priceput eu hoinarind pe net dupa review-uri, ambele ar avea cam aceiasi putere. Atunci nu am avut decat sa aleg dupa design asa ca mi-am cumparat Walther PP. Macar este o copie dupa un pistol foarte cunoscut si apreciat, cu un design foarte reusit. Da, stiu, am dat 3 mil in plus doar pentru design dar spun eu ca merita, la urma urmei, un pistol imi cumpar si eu odata in viata :)
Despre eficienta lui in cazuri de autoaparare parerile sunt impartite... totusi din ce teste am facut iti spun ca eu personal nu as avea curaj sa stau in fata unui 10x22T de la 5 metri. Tras in plina figura in mod cert agresorul nu se va simti prea bine. Si in plus, in caz de necesitate sunt hotarat sa trag cel putin 3 cartuse... la urma urmei aceleasi declaratii ma asteapta la politie chiar daca trag unul, chiar daca trag 3 :twisted:

PS: Mauser HSC90 e muult prea scump, l-am exclus din start. Revolverele cu glont de cauciuc nici nu intra in discutie, sunt bani aruncati degeaba.
versus

Post by versus »

Din cate am aflat, munitia despre care am vb este Pobjeda. A folosit cineva asa ceva pana acum?? Este oare mai eficienta decat cea produsa de U.A.G.?
O alta dilema.... munitia UAG are 0.7 sau 0.9g?? Daca are 0.7 de unde pot achizitiona munitie de 0.9g pt ca am auzit ca este o diferenta intre ele.
Merci.
mikutzu

Post by mikutzu »

Babanu wrote:Aceiasi dilema am avut-o si eu, nu stiam ce sa aleg intre RG88 si Walther PP. Din ce am priceput eu hoinarind pe net dupa review-uri, ambele ar avea cam aceiasi putere. Atunci nu am avut decat sa aleg dupa design asa ca mi-am cumparat Walther PP. Macar este o copie dupa un pistol foarte cunoscut si apreciat, cu un design foarte reusit. Da, stiu, am dat 3 mil in plus doar pentru design dar spun eu ca merita, la urma urmei, un pistol imi cumpar si eu odata in viata :)
Despre eficienta lui in cazuri de autoaparare parerile sunt impartite... totusi din ce teste am facut iti spun ca eu personal nu as avea curaj sa stau in fata unui 10x22T de la 5 metri. Tras in plina figura in mod cert agresorul nu se va simti prea bine. Si in plus, in caz de necesitate sunt hotarat sa trag cel putin 3 cartuse... la urma urmei aceleasi declaratii ma asteapta la politie chiar daca trag unul, chiar daca trag 3 :twisted:

PS: Mauser HSC90 e muult prea scump, l-am exclus din start. Revolverele cu glont de cauciuc nici nu intra in discutie, sunt bani aruncati degeaba.

http://www.interstar.ua/forum/viewtopic.php?p=2803&sid=
Prostia este cultivarea deliberată a ignoranţei.
Post Reply