VANZARI-CUMPARARI.....O DILEMA DE REZOLVAT
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Din pacate, in RO nu avem nicio revista dedicata armelor, de niciun fel. Prin revistele vanatoresti mai apar ceva articole despre arme si munitii dar la modul general. Nici vorba de teste pe arme noi, etc.
Doar sa-ti faci un abonament la vreo revista de pe afara (scump rau - pt Armi e Tiro care costa 5 E in Italia dai 14 E in RO).
Mai exista ceva americane pe care le poti citi si in varianta electronica, tot cu abonament.
Doar sa-ti faci un abonament la vreo revista de pe afara (scump rau - pt Armi e Tiro care costa 5 E in Italia dai 14 E in RO).
Mai exista ceva americane pe care le poti citi si in varianta electronica, tot cu abonament.
Mai ramane varianta schimburilor de informatii pe forum sau pm.Drept pt care o sa te mai pistonez cu intrebari pe viitor.Sper sa nu fie cu suparare!violiv wrote:Din pacate, in RO nu avem nicio revista dedicata armelor, de niciun fel. Prin revistele vanatoresti mai apar ceva articole despre arme si munitii dar la modul general. Nici vorba de teste pe arme noi, etc.
nu e vorba de resemnare; suntem doar rabdatori ( marea calitate a romanilor ); cat timp traieste "prostituata internationala" nu ne putem resemnacristib wrote:Vad ca toata lumea a cazut intr-un fel de resemnare. Daca nu avem acces la produse bune incercam sa ne potolim dorinta din alte surse.
Si totusi saptamana asta a fost un targ.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
unde se tine targul ? este vreun site despre el ?arrow wrote:Rabdare prieteni...macarici wrote:Numai Marius ne poate lamuri!
Azi e prima zi de targ. Se termina dumineca. Pana se intorc baietii, pana isi trag sufletul, mai dureaza.
Cand si daca am vesti, vi le spun aici.
Marius
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Pana aflam ceva noutati, daca vor fi, o intrebare: cum interpretam partea din lege care se refera la portul armelor neletale in zone mai aglomerate? Si de aici mai reies cateva: daca port arma la mine trebuie sa evit zonele aglomerate ca sa respect legea sau e vorba doar de interzicerea folosirii ei in locurile cu mai multe persoane? Daca de exemplu merg cu trenul in diverse zone,trenul e un loc in care se afla mai multe persoane , nu? Atunci nu am voie sa am arma la mine? Si de multe ori ai sansa sa o ,,incurci" chiar in tren ,pe rute mai deocheate. Atunci cum sa ma apar daca mi se interzice portul ei? Sau folosirea ei in astfel de spatii. Pe romaneste , o iei cu pistolul in mana, ca-i enervezi mai tare daca faci prostia sa-l scoti, stiind ca oricum nu ai voie sa tragi.
Cei care au studiat mai mult legea, sau chiar cei care au avut de-a face cu ea pot da niste lamuriri?
Cei care au studiat mai mult legea, sau chiar cei care au avut de-a face cu ea pot da niste lamuriri?