VANZARI-CUMPARARI.....O DILEMA DE REZOLVAT

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

violiv

Post by violiv »

Din pacate, in RO nu avem nicio revista dedicata armelor, de niciun fel. Prin revistele vanatoresti mai apar ceva articole despre arme si munitii dar la modul general. Nici vorba de teste pe arme noi, etc.
Doar sa-ti faci un abonament la vreo revista de pe afara (scump rau - pt Armi e Tiro care costa 5 E in Italia dai 14 E in RO).
Mai exista ceva americane pe care le poti citi si in varianta electronica, tot cu abonament.
macarici

Post by macarici »

violiv wrote:Din pacate, in RO nu avem nicio revista dedicata armelor, de niciun fel. Prin revistele vanatoresti mai apar ceva articole despre arme si munitii dar la modul general. Nici vorba de teste pe arme noi, etc.
Doar sa-ti faci un abonament la vreo revista de pe afara (scump rau - pt Armi e Tiro care costa 5 E in Italia dai 14 E in RO).
Mai exista ceva americane pe care le poti citi si in varianta electronica, tot cu abonament.
Mai ramane varianta schimburilor de informatii pe forum sau pm.Drept pt care o sa te mai pistonez cu intrebari pe viitor.Sper sa nu fie cu suparare!
violiv

Post by violiv »

Cu placere! Numa ca nici armele scurte de foc, nici cele cu bila de cauciuc sau aer comprimat nu fac un obiect de studiu pentru mine. In masura in care datele de balistica sunt similare cu cele intalnite la armele lungi sau in care mai stiu cate cava, te ajut.
macarici

Post by macarici »

Mai mult decat multumesc!
cristib

Post by cristib »

Vad ca toata lumea a cazut intr-un fel de resemnare. Daca nu avem acces la produse bune incercam sa ne potolim dorinta din alte surse.

Si totusi saptamana asta a fost un targ.
macarici

Post by macarici »

cristib wrote:Vad ca toata lumea a cazut intr-un fel de resemnare. Daca nu avem acces la produse bune incercam sa ne potolim dorinta din alte surse.

Numai Marius ne poate lamuri!
barthy

Post by barthy »

cristib wrote:Vad ca toata lumea a cazut intr-un fel de resemnare. Daca nu avem acces la produse bune incercam sa ne potolim dorinta din alte surse.

nu e vorba de resemnare; suntem doar rabdatori ( marea calitate a romanilor ); cat timp traieste "prostituata internationala" nu ne putem resemna
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
barthy

Post by barthy »

"prostituata internationala" = SPERANTA; cu ea traieste toata lumea :wink: :wink: :wink:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

macarici wrote:Numai Marius ne poate lamuri!
Rabdare prieteni...
Azi e prima zi de targ. Se termina dumineca. Pana se intorc baietii, pana isi trag sufletul, mai dureaza.
Cand si daca am vesti, vi le spun aici.

Marius
barthy

Post by barthy »

arrow wrote:
macarici wrote:Numai Marius ne poate lamuri!
Rabdare prieteni...
Azi e prima zi de targ. Se termina dumineca. Pana se intorc baietii, pana isi trag sufletul, mai dureaza.
Cand si daca am vesti, vi le spun aici.

Marius
unde se tine targul ? este vreun site despre el ?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

barthy wrote: unde se tine targul ? este vreun site despre el ?
Nurnberg si se cheama IWA.
barthy

Post by barthy »

arrow wrote:
barthy wrote: unde se tine targul ? este vreun site despre el ?
Nurnberg si se cheama IWA.
multumesc !! asteptam vesti.
sorin mok

Post by sorin mok »

Nu va faceti iluzii. Doar a existat si IWA 2006, IWA 2005 etc.
Nikki

Post by Nikki »

De ce cobesti :?: :lol: :lol: :lol:
cristib

Post by cristib »

Pana aflam ceva noutati, daca vor fi, o intrebare: cum interpretam partea din lege care se refera la portul armelor neletale in zone mai aglomerate? Si de aici mai reies cateva: daca port arma la mine trebuie sa evit zonele aglomerate ca sa respect legea sau e vorba doar de interzicerea folosirii ei in locurile cu mai multe persoane? Daca de exemplu merg cu trenul in diverse zone,trenul e un loc in care se afla mai multe persoane , nu? Atunci nu am voie sa am arma la mine? Si de multe ori ai sansa sa o ,,incurci" chiar in tren ,pe rute mai deocheate. Atunci cum sa ma apar daca mi se interzice portul ei? Sau folosirea ei in astfel de spatii. Pe romaneste , o iei cu pistolul in mana, ca-i enervezi mai tare daca faci prostia sa-l scoti, stiind ca oricum nu ai voie sa tragi.

Cei care au studiat mai mult legea, sau chiar cei care au avut de-a face cu ea pot da niste lamuriri?
Post Reply