Walther pp imbunatatit
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
ma bucur ca am mai convins un om sa renunte la a face o prostie; cat despre teava, daca sti rusa poti afla mai multe de aici :macarici wrote:Faci ce faci si ma intristezi!O sa ma abtin sa fac vreo modificare,desi tare as vrea!Oricum,mersi!Da`cu teava aia de macarov,tot nu m-am lamurit!Cu riscul de a parea batut in cap,nu vad ce proiectil solid a intrat in teava si teava nu s-a spart!
http://talks.guns.ru/static/forummessag ... 421-1.html
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Inca nu suntem pregatiti ...
Din cate am citit pe forum am retinut urmatorul aspect : ne dorim arme bune si un cadru legislativ la inaltimea asteptarilor noastre . Pana aici nimic rau . Avem aceeasi pasiune si consider ca ma aflu printre prieteni . Cu toate acestea ma nemultumeste ceva . Nu sunt de acord cu modificarea armelor indiferent in ce categorie se incadreaza ele . Daca am primi dreptul de a detine arme cu glont ce ar urma ??? Sa ne aducem aminte ca nu cu mult timp in urma era dificila obtinerea unei arme neletale . Acum am reusit sa detinem acest gen de arme . Poate fi un test sau poate fi o limitare a accesului la arme cu glont pe o perioada mare de timp . Parerea mea este ca daca demonstram maturitate si ca nu cautam diverse mijloace pentru a aduce armele neletale la niste performante la care ele nu au fost fabricate ... RAMANE SPERANTA . Poate intr-o zi nu prea indepartata cine trebuie va intelege ca si poporul roman este un popor pasnic si merita sa aiba acces la arme cu glont . Eu cred cu tarie ca depinde si de noi . Aici se face diferenta : MENTALITATEA ARE ROLUL PRINCIPAL . Daca am avea arme cu glont ce am face ??? Am impusca pe cineva pentru simplul fapt ca ne-a incalcat proprietatea ??? Cele mai mari sanse sunt ca a intrat intentionat . Dar daca era beat si a sarit gardul fara sa isi dea seama ca intra in curtea cuiva ??? Il impuscam pentru atat ??? Poate fi ora 3 noaptea ... si am fi convinsi ca este infractor ... Daca nu este asa ??? Parerea mea este urmatoarea ... Iti trebuie stapanire de sine sa analizezi cu sange rece daca respectivul iti pune viata in pericol sau nu ...
Nu inseamna ca daca iti modifici arma esti mai presus decat infractorul ... El incalca legea in felul lui , tu o incalci in felul tau ... Trebuie sa invatam sa respectam legea indiferent daca ne place sau nu ... Eu cred ca este bine ca fiecare sa isi exprime punctul de vedere in orice domeniu pentru ca fiecare poate avea ceva bun de spus . Mai corect mi se pare sa aratam ce este gresit intr-o lege care nu este pe placul nostru decat sa modificam armele dupa cum credem fiecare ... Ar insemna ca ne consideram mai presus de lege si ca o aplicam asa cum vrem noi ... Si atunci ne intrebam cand vom putea detine arme cu glont . In acest stil NICIODATA . Cu o schimbare de mentalitate INTR-O BUNA ZI .... EU INCA MAI SPER ...
Nu inseamna ca daca iti modifici arma esti mai presus decat infractorul ... El incalca legea in felul lui , tu o incalci in felul tau ... Trebuie sa invatam sa respectam legea indiferent daca ne place sau nu ... Eu cred ca este bine ca fiecare sa isi exprime punctul de vedere in orice domeniu pentru ca fiecare poate avea ceva bun de spus . Mai corect mi se pare sa aratam ce este gresit intr-o lege care nu este pe placul nostru decat sa modificam armele dupa cum credem fiecare ... Ar insemna ca ne consideram mai presus de lege si ca o aplicam asa cum vrem noi ... Si atunci ne intrebam cand vom putea detine arme cu glont . In acest stil NICIODATA . Cu o schimbare de mentalitate INTR-O BUNA ZI .... EU INCA MAI SPER ...
Accidentele de circulatie produc mai multe victime decat armele ...
Salutare domnilor. Pareri si impresii. Fiecare gandeste in felul lui. Insa sunt ferm convins ca nici unul dintre cei care au postat un text pe acest formul si detin macar o arma neletala legal, nu si-au procurat-o sa omoare pe cineva sau s-o foloseasca la vreaun jaf armat. Fiecare o detine doar pentru autoaparare si s-ar gandi de doua ori in mod sigur daca ar folosi-o cu adevarat.(sunt prea multe de explicat in acel caz) Problema insa e alta. Pana noi detinem arme neletale pentru autoaparare, adevaratii infractori(nu gainari) detin arme cu glont desigur ilegal. Iar daca am intra intr-un conflict cu cineva din lumea interlopa, am avea toate sansele sa devenim gauriti. Eu spun ca e foarte trist. Si apropo nici in SUA oameni pasnici care detin arme cu glont si surprind pe cineva pe proprietatea lor, nu trag din prima in intrus. Prima data il intreaba de sanatae si daca riposteaza, numai dupa aceea il gaureste. Iar parerea mea despre modificatul armelor este: "Daca ti-ai cumparat Dacia, nu pune motor de BMW pe ea ca sigur se va rupe sasiul dupa un timp" Pe curand.
Walther PP Cal. 10X22T
Janko wrote:......................................adevaratii infractori(nu gainari) detin arme cu glont desigur ilegal. Iar daca am intra intr-un conflict cu cineva din lumea interlopa, am avea toate sansele sa devenim gauriti............................. .
marele nostru noroc e ca genul ala de infractori traieste intr-o alta lume decat a celor care dupa 9 ore de munca mai pierde 2 prin piata sau supermarket si apoi merge acasa la tv si la somnic; si ca noi suntem prea saraci ca sa prezentam interes pentru ei;
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
acum daca ai vazut ca nu ai voie sa umblii la arma ti s-a pus pata pe masina?macarici wrote:Subscriu la tot ce a zis Janko,mai putin chestia cu Dacia.Pot s-o imbunatatesc si fara sa-i pun motor de BMW.Am voie?
-
Dabija
Noi nu tinem cu ursu' ... dar legea nu face diferente la tipurile de arme cand e vorba de modificari.
... daca vrei sa faci modificari, asa de amorul artei, iti cumperi doua arme identice
la una faci ce modificari vrei iar pe cea nemodificata o folosesti in caz de necesitate. - stiu ca asta nu-i o solutie ...
si pentru "garcea" e mai usor sa te cerceteze pe tine ca detinator legal de arma de autoaparare, decat sa prinda infractoru' 
... daca vrei sa faci modificari, asa de amorul artei, iti cumperi doua arme identice
Re: Inca nu suntem pregatiti ...
total deacord aici ... dar armele de autoaparare nu isi fac treaba ... deci mai bine ii dau cu bolovanu in cap decat sa trag cu 15 jrednights wrote: Sa ne aducem aminte ca nu cu mult timp in urma era dificila obtinerea unei arme neletale . Acum am reusit sa detinem acest gen de arme . Poate fi un test sau poate fi o limitare a accesului la arme cu glont pe o perioada mare de timp . ...
Dabija wrote:Noi nu tinem cu ursu' ... dar legea nu face diferente la tipurile de arme cand e vorba de modificari.
... daca vrei sa faci modificari, asa de amorul artei, iti cumperi doua arme identicela una faci ce modificari vrei iar pe cea nemodificata o folosesti in caz de necesitate. - stiu ca asta nu-i o solutie ...
si pentru "garcea" e mai usor sa te cerceteze pe tine ca detinator legal de arma de autoaparare, decat sa prinda infractoru'
Dabija are perfecta dreptate,dar nu e o solutie sa ai 2 arme identice(una modificata ,alta nu) deoarece ambele sunt inregistrate pe numele tau si trecute in certificatul de detinator ,cu serie,cu tot,si in afara de asta,nu ai voie sa porti asupra ta(dupa lege) doua arme de acelasi calibru.
DaBears
total deacord aici ... dar armele de autoaparare nu isi fac treaba ... deci mai bine ii dau cu bolovanu in cap decat sa trag cu 15j
DA,pai cam asta e si ideea....daca tu dai cu piatra cu puterea de 15J,ai posibilitatea sa dai cu 7 pietre de 15J,nu doar una
eu unul cred ca am gasit solutia; nici nu car 7 pietre in buzunar si nici nu dau cu ele una dupa alta; dau cu toate odata, dar cu 12 nu cu 7; pana apar rusestile in magazine ma duc la uti si ma pricopsesc cu un tun dintr-asta :johnny wrote: DA,pai cam asta e si ideea....daca tu dai cu piatra cu puterea de 15J,ai posibilitatea sa dai cu 7 pietre de 15J,nu doar unaNu cred ca daca ai nevoie gasesti 7 pietre sau mai multe pe jos pe trotuar/asfalt intr-o situatie de necesitate,si nu cred ca umblii cu ele in buzunar
![]()
macarici wrote:Tentant!Pacat ca trebuie sa-l reincarci dupa fiecare tragere.Daca ai ratat prima oara,ai incurcat-o electric!
nu ai cum sa ratezi; sunt douasprezece bile si deja la 15 metri formeaza o plasa cu diamentrul de 1 metru; plus galagia; si una e cand vezi in fata o gaurica de 6mm si alta cand iti apare ditamai obuzierul; e teava de arma de vanatoare.