walther_pp

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

barthy

Post by barthy »

Nikki wrote:
Luciano wrote:Cei care le detin legal obligatoriu au dulap metalic unde le tin deoarce in caz de control le vor pierde odata cu autorizatia ( o data la 1-2 ani -teoretic, sau obligatoriu la sesizare, se face control inopinant ptr verificarea pastrarii armelor ).
S-a trezit cineva din cei de aici cu politia la usa pentru control :?:
Pana la aparitia certificatului de detinator sectoristii aveau sarcina sa verifice si pastrarea armelor neletale care erau detinute cu permis de arma
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Nikki

Post by Nikki »

Deci sa inteleg ca nu mai e cazul...
barthy

Post by barthy »

Nikki wrote:Deci sa inteleg ca nu mai e cazul...
pana una alta mingea e tot la ei in teren; noi ar trebui sa ne strangem pe langa ANDA, sa invatam bine legile in domeniu si sub umbrela asociatiei sa ne cerem drepturile; cred ca daca am avut bani sa cumparam pistoale si sa cheltuim periodic pe munitie ( extrem de scumpa) ca sa tragem in bidoane putem plati si o cotizatie pentru cineva care sa ne reprezinte si sa ne sprijine; eu unul am hotarat sa ma inscriu in ANDA;
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Luciano

Post by Luciano »

cautati/cumparati Legea 295/2004 si HG 130/2005 si vedeti exact conditiile de pastrare a armelor.

Din ce-mi amintesc eu din Lege 295:

- la arme letale dulap metalic ( conform normelor - mai nou este omologat ) cu compartient si incuietoare separata pentru munitie.

- le cele neletale nu se specifica conditii special, doar sa nu poata ajunge la ele persoanele neautorizate. Deci este lejer, poate fi orice incapere.

referitor la control Politia prin BAEST sau personalul delegat de la sectiile de politie - agenti, sectoristi, etc.

@barthy ai perfecta dreptate.
cotizatia ANDA parca era 5 lei / luna.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
barthy

Post by barthy »

Luciano wrote:cautati/cumparati Legea 295/2004 si HG 130/2005 si vedeti exact conditiile de pastrare a armelor...........................................................................

nu este nevoie sa fie cumparata; se poate descarca f. usor de pe o multime de site-uri; inclusiv de pe site-ul hunter vip; macar atat sa luam gratis de la ei; auzi preturi !!!!!!!!!! rg88 10x22& = 2800 ron!!!! :evil: :evil: :evil:
reactor

Post by reactor »

barthy wrote:
Luciano wrote:cautati/cumparati Legea 295/2004 si HG 130/2005 si vedeti exact conditiile de pastrare a armelor...........................................................................

nu este nevoie sa fie cumparata; se poate descarca f. usor de pe o multime de site-uri; inclusiv de pe site-ul hunter vip; macar atat sa luam gratis de la ei; auzi preturi !!!!!!!!!! rg88 10x22& = 2800 ron!!!! :evil: :evil: :evil:
Cat 2800 ??????????? la banii astia iti iei un pistol cu glont.. :roll:
sorin mok

Post by sorin mok »

2800Ron!!! Face. E marfa nemteasca doar.
:twisted: :evil:
Nikki

Post by Nikki »

Atata timp cat la ei in vara lui 2005 un ME38 era 17 milioane sau 18,5 cel nichelat(iar vanzatorii se jurau ca e cel mai puternic de pe piata noastra)...nici nu ma mai mira.
macarici

Post by macarici »

Nikki wrote:Atata timp cat la ei in vara lui 2005 un ME38 era 17 milioane sau 18,5 cel nichelat(iar vanzatorii se jurau ca e cel mai puternic de pe piata noastra)...nici nu ma mai mira.
Ca astia de la hunter vip sunt niste nesimtiti,ma opreste s-o spun numai faptul ca sunt bine-crescut(am1,85)!Am intrat in magazinul de pe Carol,m-am uitat la marfa,si pt. ca trasesem cartusele,am intrebat cat costa la ei un.380gum.Cand mi-au spus 90 ooo lei,mi-a stat ceasul de la mana.Mi se pare curata nesimtire!E o vorba din batrani:"joaca-te" cu oarba,dar uita-te si-n ochii ei!Astia se ocupa cu alte matrapazlacuri de-si permit asemenea preturi!Sa fie sanatosi,dar eu le aplic legea economiei de piata:la asemenea preturi,dracu sa cumpere de la ei!
Hai sa ne intoarcem la ce ne doare si sa lasam bisnitarii cu ale lor! Si eu sunt interesat ANDA!Numai o organizatie la nivel national, cred eu,poate sa ne reprezinte interesele.De unul singur e mai greu,dar daca ne unim vocile,poate ne facem auziti!
Nikki

Post by Nikki »

macarici wrote:Si eu sunt interesat ANDA!Numai o organizatie la nivel national, cred eu,poate sa ne reprezinte interesele.De unul singur e mai greu,dar daca ne unim vocile,poate ne facem auziti!
Sunt total de acord,dar am inteles ca nu poti sa te inscri decat daca cunosti pe cineva deja inscris...iar eu nu cunosc pe nimeni...Si cred ca mai sunt multi care se afla in situatia mea :cry:
macarici

Post by macarici »

Nikki wrote:
macarici wrote:Si eu sunt interesat ANDA!Numai o organizatie la nivel national, cred eu,poate sa ne reprezinte interesele.De unul singur e mai greu,dar daca ne unim vocile,poate ne facem auziti!
Sunt total de acord,dar am inteles ca nu poti sa te inscri decat daca cunosti pe cineva deja inscris...iar eu nu cunosc pe nimeni...Si cred ca mai sunt multi care se afla in situatia mea :cry:
Cred eu ca si ANDA ar trebui sa se intereseze de noi!Interesul este reciproc.Astept lamuriri din partea lor.Daca nu cunosc pe nimeni din organizatie inseamna ca nu sunt apt?Cazierul meu e curat si nici n-am "pitici pe creier"!Si ca mine sunt multi,dar nu suntem conectati.
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:
Nikki wrote:
Cred eu ca si ANDA ar trebui sa se intereseze de noi!Interesul este reciproc.Astept lamuriri din partea lor.Daca nu cunosc pe nimeni din organizatie inseamna ca nu sunt apt?Cazierul meu e curat si nici n-am "pitici pe creier"!Si ca mine sunt multi,dar nu suntem conectati.
eu unul as propune ca pentru cei care locuiesc in localitati unde deocamdata nu exista membri ANDA si nu are cine sa-i recomande sa foloseasca un certificat de cazier judiciar si ( testam bunavointa si omenia ) o caracterizare de la politistul de proximitate :wink:
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:
Nikki wrote:
daca locuiti in localitati unde exista membri ANDA contactati conducerea asociatiei pt. obtinerea coordonatelor acestor membri, faceti cunostinta cu ei ( nu cred ca musca ) si probabil ca oamenii dupa ce va vor vedea si discuta cu voi nu vor avea nimic impotriva sa va recomande; cu cat vom fii mai multi cu atat mai bine;
Luciano

Post by Luciano »

absolut corect; o intalnire, discutie cu membri vechi ai ANDA va rezolva situatia, la fel am procedat si eu.

Ce trebuie sa se inteleaga este faptul ca se incearca o minima triere deoarece un tinar membru ANDA care calca pe bec posibil sa fie dat ca exemplu de presa & organe... primii ar fi super incintati sa atace, ultimii de abia asteapta sa contraatace, asociatia.

L.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
macarici

Post by macarici »

Luciano wrote:absolut corect; o intalnire, discutie cu membri vechi ai ANDA va rezolva situatia, la fel am procedat si eu.

L.
Unde sunt de gasit acesti membri?Cum ai procedat?
Post Reply