VANZARI-CUMPARARI.....O DILEMA DE REZOLVAT

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cristib

VANZARI-CUMPARARI.....O DILEMA DE REZOLVAT

Post by cristib »

Cred ca in momentul de fata s-a ajuns la un impas, atat din punctul de vedere al cumparatorului cat si automat al vanzatorului. Cei care vor sa cumpere , cum e si cazul meu, cauta ceva de calitate si la un pret cat de cat acceptabil. Eu vreau sa-mi cumpar un pistol de autoaparare cu bile de cauciuc si am cautat diverse pareri pe acest forum pentru a ma hotara ce sa iau. Stau cu aprobarea de la politie in buzunar de aproape o luna si acus expira si inca nu am putut sa gasesc o solutie de mijloc. Pe de o parte am vazut parerile celor care au cumparat si care s-au trezit cu ,,bijuteria “ facuta praf iar pe de alta parte pozitia firmei care nu poate scade pretul sau sa diversifice oferta cu modele recomandate de cunoscatori. Si aici am recunoscut impasul: nimeni nu cumpara …firma nu mai are vanzari. Eu personal ma aflu in aceeasi situatie: nu vreau sa dau o gramada de bani pe ceva care sa aiba doar rol decorativ. Iar aici nu se pune problema ca îsi cumpara doar cei care au bani, pentru ca îsi permit asta , deoarece eu imi permit asta dar tot nu-mi convine sa-i dau doar asa ca sa ma aflu in treaba. Dupa parerea mea mingea e acum in terenul lui Arrow. Cei de pe aici au sesizat problemele si au incercat diverse solutii.S-a propus cumpararea din strainatate. Nu cred ca e o solutie buna ,care poate fi generalizata din mai multe motive: -dupa toate eforturile pe care le vom face pt achizitionare vom ajunge tot la pretul din tara; - daca ai o problema cat de mica si vrei sa o rezolvi cu garantia din strainatate, e mai dificil, trebuie sa te duci la ei, iarasi drumuri.- actele cerute de legislatie te face sa te lasi pagubas…Cred ca o solutie mai buna ar fi implicarea firmei in rezolvarea acestei situatii si sa putem cumpara de la noi.
Poate Arrow sa ne dea niste raspunsuri?
Se vor aduce modelele cerute?
Daca nu, macar se pot da niste garantii de calitate a produselor existente(de exemplu pt modelul ROHM RG88 10X22T)? Daca nu vom gasi niste solutii vom bate pasul pe loc in detrimentul ambelor parti!
cristib

Post by cristib »

The guns shop in Bulgaria - VIP Complex2.mht

priviti aici
cristib

Post by cristib »

sunt acolo niste preturi..de speriat. nu stiu pt cine ar fi de speriat dar daca as cumpara cu siguranta nu as fi eu.
barthy

Post by barthy »

cristib wrote:sunt acolo niste preturi..de speriat. nu stiu pt cine ar fi de speriat dar daca as cumpara cu siguranta nu as fi eu.
in bulgaria nu se comercializeaza arme cu bila de cauciuc; se exclude; ramane rusia si turcia, dar cea din urma are doar 10x22T ca ale noastre; tot mai bune sunt cele de la ij
macarici

Re: VANZARI-CUMPARARI.....O DILEMA DE REZOLVAT

Post by macarici »

cristib wrote:Cred ca in momentul de fata s-a ajuns la un impas, atat din punctul de vedere al cumparatorului cat si automat al vanzatorului. Cei care vor sa cumpere , cum e si cazul meu, cauta ceva de calitate si la un pret cat de cat acceptabil. Eu vreau sa-mi cumpar un pistol de autoaparare cu bile de cauciuc si am cautat diverse pareri pe acest forum pentru a ma hotara ce sa iau. Stau cu aprobarea de la politie in buzunar de aproape o luna si acus expira si inca nu am putut sa gasesc o solutie de mijloc. Pe de o parte am vazut parerile celor care au cumparat si care s-au trezit cu ,,bijuteria “ facuta praf iar pe de alta parte pozitia firmei care nu poate scade pretul sau sa diversifice oferta cu modele recomandate de cunoscatori. Si aici am recunoscut impasul: nimeni nu cumpara …firma nu mai are vanzari. Eu personal ma aflu in aceeasi situatie: nu vreau sa dau o gramada de bani pe ceva care sa aiba doar rol decorativ. Iar aici nu se pune problema ca îsi cumpara doar cei care au bani, pentru ca îsi permit asta , deoarece eu imi permit asta dar tot nu-mi convine sa-i dau doar asa ca sa ma aflu in treaba. Dupa parerea mea mingea e acum in terenul lui Arrow. Cei de pe aici au sesizat problemele si au incercat diverse solutii.S-a propus cumpararea din strainatate. Nu cred ca e o solutie buna ,care poate fi generalizata din mai multe motive: -dupa toate eforturile pe care le vom face pt achizitionare vom ajunge tot la pretul din tara; - daca ai o problema cat de mica si vrei sa o rezolvi cu garantia din strainatate, e mai dificil, trebuie sa te duci la ei, iarasi drumuri.- actele cerute de legislatie te face sa te lasi pagubas…Cred ca o solutie mai buna ar fi implicarea firmei in rezolvarea acestei situatii si sa putem cumpara de la noi.
Poate Arrow sa ne dea niste raspunsuri?
Se vor aduce modelele cerute?
Daca nu, macar se pot da niste garantii de calitate a produselor existente(de exemplu pt modelul ROHM RG88 10X22T)? Daca nu vom gasi niste solutii vom bate pasul pe loc in detrimentul ambelor parti!
Daca ai rasfoit forumul,ti-ai dat seama care e of-ul tuturor.Arme slabute la preturi relativ mari,in timp ce rusii si turcii ne bat in porta cu oferte tentante.A disparut mitul "german"datorita materilelor slabe.Din cate mi-am dat eu seama,majoritatea celor de pe forum s-au "ars"luand de buna reclama.Prima data esti prost(si ai o scuza),dar a doua oara sufli si in iaurt!Sau cauti sa mai dregi busuiocul gandindu-te la mai stiu eu ce modificari. Cand am luat eu reck-ul,nici nu se punea problema de pistol.Abia dupa aia au aparut walther, rhom sau mauser.Se vehicula ca pistoalele astea ar avea o putere "colosala"si le-ar fii frica "autoritatilor" sa le dea drumulpe piata,ca s-ar intampla nu stiu ce nenorociri.Au aparut si se pare ca sunt un mare FISSS!Nici pomeneala de vreo mare putere!La ora actuala stam cu ochii mijiti inspre rasarit(daca m-ar auzi tataie,s-ar rasuci acolo unde e)sau la turci(ca deh,am impartit istoria cu ei in ultimele sute de ani).
Nu vreau sa-ti dau vre-un sfat pt. care mai tarziu m-ai injura.Mai cauta si mai asteapta .hartia de la politie poti s-o prelungesti>
macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
cristib wrote:sunt acolo niste preturi..de speriat. nu stiu pt cine ar fi de speriat dar daca as cumpara cu siguranta nu as fi eu.
in bulgaria nu se comercializeaza arme cu bila de cauciuc;
Stii sigur?Si atunci ce e cu toata reclama pe net a bulgarilor?
sorin mok

Post by sorin mok »

"Reclama" e la armele cu gaz, unde preturile sunt cu adevarat imbatabile, plecand de la 30E.
leo

Post by leo »

Corect, nu sunt permise pistoalele cu bila de cauciuc, in Bulgaria, bineinteles.
macarici

Post by macarici »

Nu ma intereseaza un pistol cu gaze decat in masura in care pot sa-l modific pe bila.Tot la rusi ne e speranta!
cristib

Post by cristib »

Se pare ca am pus punctul pe i . Vanzari-cumparari = stand by.
Acum ar fi timpul ca Arrow sa intervina. Sunt multi cei care vor sa cumpere dar care vor si ceva bun. Cum facem, domnul Marius? Cred ca dumneavoastra puteti lamuri acest aspect foarte simplu. Ne spuneti pur si simlu <<mai baieti atat se poate, mai mult nu>> si ne-am linistit!! Dar poate aveti o alta varianta ceva mai roz.
macarici

Post by macarici »

cristib wrote:Se pare ca am pus punctul pe i . Vanzari-cumparari = stand by.
.
vanzarile nu sunt in stand by.atata doar ca dupa ce cumperi si te mai "luminezi",vrei altceva.pana sa ai o arma nu prea stii multe chestii.abia dupa aia vezi cum stau lucrurile.
sorin mok

Post by sorin mok »

macarici wrote:
.
vanzarile nu sunt in stand by.atata doar ca dupa ce cumperi si te mai "luminezi",vrei altceva.pana sa ai o arma nu prea stii multe chestii.abia dupa aia vezi cum stau lucrurile.
Uneori stii. Are si internetul calitatile lui.
macarici

Post by macarici »

[quote="sorin mok
Uneori stii. Are si internetul calitatile lui.[/quote]
de acord cu tine!insa pana nu ai o arma pe care s-o tii in mana si s-o desfaci,sa vezi cum e facuta si cum functioneaza,degeaba te uiti la poze sau citesti parerile altora.
tu,sau altcineva ,stiti ceva de DWJ?am mai incercat sa dau de urma lor ,dar au disparut.poate stie Marius ceva!
violiv

Post by violiv »

A dat faliment de multisor. Se pare ca, totusi, nu sunt suficient de multi pasionati de arme incat sa sustina un tiraj de macar 15.000 exemplare pe luna.
Apropo, prietenii Bulgari au de trei luni editia in bulgara a revistei Armi e Tiro - cea mai vanduta revista italiana de arme si una din cele mai tari reviste de profil din Europa. Ei au o piata, noi n-avem!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Acum ar fi timpul ca Arrow sa intervina. Sunt multi cei care vor sa cumpere dar care vor si ceva bun. Cum facem, domnul Marius? Cred ca dumneavoastra puteti lamuri acest aspect foarte simplu. Ne spuneti pur si simlu <<mai baieti atat se poate, mai mult nu>> si ne-am linistit!! Dar poate aveti o alta varianta ceva mai roz.
Sunt doua aspecte diferite: pretul si diversitatea.
Deocamdata, datorita accizelor, pa pret nu putem face mare lucru.
In ce priveste diversitatea, ne straduim, dar nu e simplu. Credeti ca putem dar nu vrem? N-ar fi in interesul nostru sa aducem si alte produse, unele la preturi f. bune si cu calitati indiscutabile? Deocamdata n-am reusit. Mai incercam. De exemplu, saptamana viitoare avem in Germania cativa colegi ce se ocupa de vanzari si importuri, la un mare targ de articole de vanatoare, arme, etc. Ei au cunostiinta de discutiile de aici, si vor incerca din nou sa discute cu posibili furnizori.

Marius
Post Reply