IN ATENTIA ARROW...

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
barthy

IN ATENTIA ARROW...

Post by barthy »

imi puteti spune care este comisionul magazinului in cazul unei tranzactii cu arme intre doua persoane fizice? si de cine este platit in mod normal: cumparator sau vanzator?
MULTUMESC !!
macarici

Post by macarici »

Ai ceva interesant de vanzare?
cyrus12

Post by cyrus12 »

Poate ma insel dar am inteles ca arw nu mai face intermedieri de arme :( :( ,Asteapta raspusul lui Marius
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/
Image
barthy

Post by barthy »

macarici wrote:Ai ceva interesant de vanzare?
vroiam sa stiu si scorul de la arrow in cazul in care apare oportunitatea unei arme rusesti sau turcesti; eu am rg88 dar daca prind un 50J de la ivan il marit imediat pe al meu; la huntervip comisionul e ff mare;
macarici

Post by macarici »

barthy wrote:
macarici wrote:Ai ceva interesant de vanzare?
vroiam sa stiu si scorul de la arrow in cazul in care apare oportunitatea unei arme rusesti sau turcesti; eu am rg88 dar daca prind un 50J de la ivan il marit imediat pe al meu; la huntervip comisionul e ff mare;
Exista posibilitatea intermedierii de catre de catre un armurier autorizat.N-am retinut amanuntele,dar la data respectiva mi s-a parut de bun simt.Daca e musai ma interesez.Si asa n-am mai fost de mult pe acolo.
barthy

Post by barthy »

[Exista posibilitatea intermedierii de catre de catre un armurier autorizat.N-am retinut amanuntele,dar la data respectiva mi s-a parut de bun simt.Daca e musai ma interesez.Si asa n-am mai fost de mult pe acolo.[/quote]

stiu si eu ca exista posibilitatea; la huntervip am intrebat si mi se pare f.f.f. mare; vreau sa compar si arroe si top gun; e voie sa prospectez piata, nu?
arrow
Site Admin

Re: IN ATENTIA ARROW...

Post by arrow »

barthy wrote:imi puteti spune care este comisionul magazinului in cazul unei tranzactii cu arme intre doua persoane fizice? si de cine este platit in mod normal: cumparator sau vanzator?
MULTUMESC !!
Scuze pt. intarziere, am fost la vanatoare 3 zile. 8)

Avem un contract cadru pt. armele in regim de consignatie. Acesta prevede un comision de 10% dar nu mai putin de 100 RON. Comisionul se adauga la pretul vanzatorului si va fi platit de catre cumparator.
Un produs nu poate sta la nesfarsit in magazinul nostru.

Marius
barthy

Re: IN ATENTIA ARROW...

Post by barthy »

arrow wrote:
barthy wrote:imi puteti spune care este comisionul magazinului in cazul unei tranzactii cu arme intre doua persoane fizice? si de cine este platit in mod normal: cumparator sau vanzator?
MULTUMESC !!
Scuze pt. intarziere, am fost la vanatoare 3 zile. 8)

Avem un contract cadru pt. armele in regim de consignatie. Acesta prevede un comision de 10% dar nu mai putin de 100 RON. Comisionul se adauga la pretul vanzatorului si va fi platit de catre cumparator.
Un produs nu poate sta la nesfarsit in magazinul nostru.

Marius

mii de multumiri, d-le marius !!!
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Domnule Radu, aveti un mesaj pe pm, astept un raspuns!
Post Reply