oferta si preturi....
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Incerc sa pun intrebarea aici - fara sa mai deschid un topic nou:
Pe cand o actualizare a site-ului www.arw.ro ?
...as aminti in mod special sectiunea "Autoaparare"
Buna ziua.wizard wrote:Incerc sa pun intrebarea aici - fara sa mai deschid un topic nou:
Site-ul se actualizeaza in fiecare zi. Dar la ceva mai mult de zece mii cinci sute de produse este normal sa se vada mai greu. Preturile sunt actualizate, poze au aparut impreuna cu descrieri si date tehnice. Totusi gama de produse pe fiecare furnizor se modifica tot timpul iar volumul de munca este destul de mare. O prioritate am incercat sa stabilesc, dar de fiecare data au existat discutii, asa ca am hotarat ca pe masura datelor adunate, sa actualizez pe furnizori (cred ca ati observat deja).
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Va inteleg punctul de vedere.
Totusi - ca sa fiu un pic mai explicit si sa ma refer ca sa zic asa - doar la cazul meu:
Eu prima data am gasit site-ul firmei (cautare pe google) si apoi am observat forum-ul.
De pe site-ul oficial - eu navighez la arme autoaparare:
- nu gasesc nici un pistol cu gaz - nu comercializeaza arrow ?
la fel la munitie autoaparare:
- nimic - nu se comercializeaza?
Nu este neaparat un repros din partea mea - daca vreti, o puteti lua ca o sugestie. Ar fi oarecum nepotrivit din partea mea sa vin la cineva acasa (e.g. "pe forum") si sa ma apuc sa critic.
Acuma, vis-a-vis de prioritati - asa ca o paranteza - chiar sunt curios daca urmatoarea presupunere e adevarata:
ca volum al vanzarilor - un clasament pe sectiuni ar fi:
1. pescuit
2. vanatoare
3. aer comprimat
4. autoaparare
...m-am luat dupa "gradul de actualizare" al sectiunilor respective si dupa ordinea in care sunt prezentate pe site (evident nu sunt ordonate alfabetic)
Ce mi se pare interesant: daca ne uitam pe forum - si refacem clasamentul sectiunilor dupa numarul de posturi (ceea ce reflecta, presupun, interesul publicului) - va arata exact invers.
...Isn't that cute ?
Totusi - ca sa fiu un pic mai explicit si sa ma refer ca sa zic asa - doar la cazul meu:
Eu prima data am gasit site-ul firmei (cautare pe google) si apoi am observat forum-ul.
Nu este neaparat un repros din partea mea - daca vreti, o puteti lua ca o sugestie. Ar fi oarecum nepotrivit din partea mea sa vin la cineva acasa (e.g. "pe forum") si sa ma apuc sa critic.
Acuma, vis-a-vis de prioritati - asa ca o paranteza - chiar sunt curios daca urmatoarea presupunere e adevarata:
1. pescuit
2. vanatoare
3. aer comprimat
4. autoaparare
...m-am luat dupa "gradul de actualizare" al sectiunilor respective si dupa ordinea in care sunt prezentate pe site (evident nu sunt ordonate alfabetic)
Ce mi se pare interesant: daca ne uitam pe forum - si refacem clasamentul sectiunilor dupa numarul de posturi (ceea ce reflecta, presupun, interesul publicului) - va arata exact invers.
...Isn't that cute ?
Buna ziua.wizard wrote:Va inteleg punctul de vedere.
1. pescuit
2. vanatoare
3. aer comprimat
4. autoaparare
...Isn't that cute ?
La prima vedere aveti dreptate.
Fiecare produs este important pentru noi iar ordinea postarilor am facut-o exact cum v-am spus, dupa pozele pe care le aveam deja si dupa datele tehnice care le-am avut la indemana. Plecand cu tot site-ul aproape de la zero cred ca este ok.
O zi buna.
Cu respect.
Radu.
Buna seara.wizard wrote:Felicitari pt. update-ul sectiunii de autoaparare de pe site!
M-am straduit cat am putut de repede sa raspund cerintei dumneavoastra.
O singura mentiune. Am probleme tehnice cu site-ul si apar mai multe produse fara poza sau cu poza mai mica, iar cand doriti sa le deschideti va trimite direct in home. Cu mii de scuze va rog sa le ignorati. Pana se rezolva. Sper cat mai repede
O seara buna.
Cu respect.
Radu
-
Dabija
oricum aveti pe site cea mai profesionala clasificare a mulinetelor ...
mulinete fara rulmenti
...
mulinete cu doi rulmenti
...
mulinete cu 9 rulmenti
ce mai ... e dementiala clasificarea asta, parca am fi la piata pe taraba.
felicitari pentru aceasta mare realizare si pentru multe altele in legatura cu site-ul
mulinete fara rulmenti
...
mulinete cu doi rulmenti
...
mulinete cu 9 rulmenti
felicitari pentru aceasta mare realizare si pentru multe altele in legatura cu site-ul
Buna ziua.Dabija wrote:oricum aveti pe site cea mai profesionala clasificare a mulinetelor ...
mulinete fara rulmenti
...
mulinete cu doi rulmenti
...
mulinete cu 9 rulmenti
Nu inteleg, remarca dumneavoastra este de fapt un repros sau fraza de la sfarsit este chiar sincera.
In orice caz nu am pretins pana acum a fi o firma de perfectionisti si ca ce am facut pana acum este definitia perfectiunii. Nu ii poti multumi pe toti indiferent ce faci. Clasificarile sunt facute functie de baza de date existenta deja in sistem, a.i. actualizarea preturilor sa fie relativ usor de facut. Site-ul are mai multe motoare de cautare nu doar dupa aceasta clasificare.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
-
Dabija
din pacate in cele mai multe cazuri de "cautare" rezultatul e un mesaj de eroare.
Cred ca cunoasteti foarte bine problemele site-ului (care nu sunt putine) pentru ca eu nu am timp ca sa vi le sesizez pe toate.
In afara faptului ca ati schimbat luck-ul (care intradevar arata mai bine ca cel anterior) in rest cam totul e mai prost. Macar in varianta veche era functional. Din pacate acum este doar frumos ...
Cred ca cunoasteti foarte bine problemele site-ului (care nu sunt putine) pentru ca eu nu am timp ca sa vi le sesizez pe toate.
Oare atunci cand ati schimbat fata site-ului nu puteati sa schimbati si structura interioara ? sau cei care au facut caietul de sarcini si proiectul siteului nu au auzit si de alte clasificari ale mulinetelor ... crap, spinning etc.Clasificarile sunt facute functie de baza de date existenta deja in sistem, a.i. actualizarea preturilor sa fie relativ usor de facut
In afara faptului ca ati schimbat luck-ul (care intradevar arata mai bine ca cel anterior) in rest cam totul e mai prost. Macar in varianta veche era functional. Din pacate acum este doar frumos ...
Buna ziua.Dabija wrote:din pacate in cele mai multe cazuri de "cautare" rezultatul e un mesaj de eroare.
Oare atunci cand ati schimbat fata site-ului nu puteati sa schimbati si structura interioara ? sau cei care au facut caietul de sarcini si proiectul siteului nu au auzit si de alte clasificari ale mulinetelor ... crap, spinning etc.Clasificarile sunt facute functie de baza de date existenta deja in sistem, a.i. actualizarea preturilor sa fie relativ usor de facut
Reprosurile sunt relativ indreptatite. Totusi ganditi-va ca in spatele site-ului exista o baza de date care trebuie sa se suprapuna cu "ce este la vedere". La site-ul vechi acest lucru nu prea era posibil. Aceasta baza de date trebuie sa satisfaca si cerintele executivului firmei cand doreste sa emita rapoarte de gestiune-contabilitate, s.a. . Nu este usor tocmai din cauza numarului mare de produse care este in permanenta modificare. Si sunt doar 10.500 cu aproximatie.
Stiu ca ma veti intreba dar de ce Daiwa, Okuma, Rapala, Cormoran pot.
Va raspund ca nici ei nu pot. Ori au un program stabilit pe o perioada lunga de timp si isi pot permite sa tina un site care sa-l actualizeze doar la news, ori nu arata produsele si va trimit la distribuitori.Incercati sa accesati unul dintre site-urile furnizorilor si veti vedea ca daca doriti sa gasiti unul dintre produse trebuie sa-l cautati pe mai multe adrese.
Oricum ne insusim criticile sau sugestiile dumneavoastra si ma straduiesc sa rezolv problema.
Cu respect.
Radu