Walther PP
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Walther PP
Stie cineva daca se va mai aduce vreodata Walther PP 10x22T?
Se mai fabrica sau nu?
Se mai fabrica sau nu?
Sigur ca se fabrica.
Vezi aici:
http://www.huntershop.ro/listadep.htm
Vezi aici:
http://www.huntershop.ro/listadep.htm
PS> daca e socotit reclama, va rog stergeti!WALTHER - GERMANIA PPT negru cal.10x22T cu bila de cauciuc 1,334.20 RON
WALTHER - GERMANIA PPT nichelat cal.10x22T cu bila de cauciuc 1,426.20 RON
WALTHER - GERMANIA P22T negru cal.10x22T cu bila de cauciuc 1,323.70 RON
Sorin, dar esti sigur ca il mai au la Oradea? Poate nu si-au revizuit oferta. Eu am inteles de la cei de la Top Gun ca nu se mai fabrica. Adminul de la ARW nu stie nimic daca se va mai aduce?
Daca Walther PP nu se mai gaseste atunci ce altceva poate fi luat ca o alternativa rezonabila pe 10x22? Voi ce parere aveti?
Daca Walther PP nu se mai gaseste atunci ce altceva poate fi luat ca o alternativa rezonabila pe 10x22? Voi ce parere aveti?
trebuie sa reincarci manual doar daca tragi cu gaz,altfel se incarca automat urmatorul cartus
la revolvere nu prea ai de unde alege...ME 38 este o arma jalnica atunci cand vine vorba de cauciuc,iar despre Reck nu se stiu multe,dar pot sa iti zic ca la magazin ti se va spune ca este mai slab decat oricare dintre pistoale(mie asa mi s-a zis si la arw si la top gun)
la revolvere nu prea ai de unde alege...ME 38 este o arma jalnica atunci cand vine vorba de cauciuc,iar despre Reck nu se stiu multe,dar pot sa iti zic ca la magazin ti se va spune ca este mai slab decat oricare dintre pistoale(mie asa mi s-a zis si la arw si la top gun)
Cred ca arma ar face un mare...POC...dupa care devine puzzleBabanu wrote:A incercat cineva sa traga printr-un revolver .380 munitie 10x22T? daca am inteles eu bine 10x22T ar fi defapt tot un 9mm dar cu alta lungime. Iar .380 este defapt un 9mm "scurt". Stiu ca buza cartusului dinspre capsa pirotehnica este diferita dar... ma gandesc ca poate totusi merge
Stie cineva daca bilele de .380 au acelasi diametru/greutate ca cele de 10x22T