salutare si tot respectul
am o arbaleta-pistol(de care sunt multumit pana pe la 15m) dar intentionez sa-mi cumpar una mai mare(probabil varianta mai accesibila-un phantom nu-mi permit )
din discutii cu unii posesori am ajuns la concluzia ca este destul de buna dar s-ar putea si mai bine
cineva zicea ca schimbarea arcului cu unul mai puternic i-a trecut si lui prin minte
dar de unde asa ceva?
nu as putea sa pun doua in loc de unu?
sau daca are cineva o idee mai buna...il rog s-o impartaseasca
numai bine tuturor(inclusiv Arrow )
Nu stiu de unde ati putea lua un alt arc pt. arbaleta, dar cred ca tocmai arcul este elementul care da forta unei arbalete si cred ca il veti gasi doar pe o alta arbaleta mai performanta.
Marius
salutare
din apropiere da, dar dupa 20-25m bolta e atat de accentuata ca nu mai ai precizie aproape deloc
de aceea intentionez sa-mi cumpar una mai mare si mai puternica
Nu gasesc nicaieri legislatie privitoare la posesia unei arbalete. Si nu ma refer la folosirea ei in scopul vanatorii ci doar pentru tir (agrement) si pescuit eventual. Ideea ar fi ce documente imi sunt necesare pentru cumpararea uneia din magazinul dumneavoastra de exemplu.
Pentru moment (pana la schimbarea legii armelor), documentele cerute sunt aceleasi ca si la armele cu aer comprimat.
Citez din site-ul nostru:
"Cumparatorul trebuie sa se inscrie in una din urmatoarele situatii:
a)posesor de permis de arma => vanzarea nerestrictionata;
b)posesor de permis de conducere + cazier judiciar;
c)varsta peste 18 ani, cazier judiciar, fisa medicala; "
Intrebarea mea este ,pentru arbaleta Phantom cea mai puternica la cati metri este puct-ochit-punct-lovit(aprox.) ?
P.S. :pentru cei care nu doresc o arbaleta pentru vanatoare sau alte actiuni agresive ,parerea mea ca este ca o arbaleta mai ales un pistol-arbaleta e foarte bun pentru auta-aparare (la casa bineinteles ,pentru cei care locuiesc in zone rurale ,eventual izolate..)