Thunder sau phantom II
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Pai,da,dar pentru asta trebuie sa te faci vanator si dupa cum vedeti la stiri aproape in fiecare saptamana cand este sezonu(chiar si in seara asta a fost o stire cu unul impuscat la o vanatoare de mistret)cate crime se intampla la vanatoare eu nu m-as face vanator nici intr-o suta de ani ca sa ma impuste un tampit din prostie care nu stie nici cele mai elementare reguli de folosire a unei arme in conditii de maxima siguranta.adrian_ppp wrote:Poti achizitiona o arma lisa sau una mixta si o duzina de Breneke !iulian_c wrote:PAI daca are vreo 80 jouli o pot folosi la gaurit copacii.sa aibe si vrabiile unde sa faca cuib.poate dar nu stiu sigur sa dau un tunning la tabla unei dacii.
VAnatoarea cu arcul sau cu Ac e interzisa in Romania!
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
-
adrian_ppp
Atentie,vb despre vanatori organizate.AC Sniper wrote:Pai,da,dar pentru asta trebuie sa te faci vanator si dupa cum vedeti la stiri aproape in fiecare saptamana cand este sezonu(chiar si in seara asta a fost o stire cu unul impuscat la o vanatoare de mistret)cate crime se intampla la vanatoare eu nu m-as face vanator nici intr-o suta de ani ca sa ma impuste un tampit din prostie care nu stie nici cele mai elementare reguli de folosire a unei arme in conditii de maxima siguranta.adrian_ppp wrote:Poti achizitiona o arma lisa sau una mixta si o duzina de Breneke !iulian_c wrote:PAI daca are vreo 80 jouli o pot folosi la gaurit copacii.sa aibe si vrabiile unde sa faca cuib.poate dar nu stiu sigur sa dau un tunning la tabla unei dacii.
VAnatoarea cu arcul sau cu Ac e interzisa in Romania!
Sunt grupe care se formeaza,sef de grupa care te aseaza in stand...
Nu te gandii ca te scoli din pat si mergi la vanatoare unde vrei tu ...
Da si eu,deci stiu ceva,adriane,despre vanatoare+ ca unchiul este vanator de carabina si am fost la vanatoare cu el de cateva ori.Statea nenea vanatoru' si manca la pauza de masa cu lisa incarcata in poala si cu teava indreptata spre mine.A trebuit sa ma mut eu mai incolo dar bine c-am observat.El zicea ca-i pusa piedica dar habar n-avea mosulache de cele mai elementare reguli de siguranta in manuirea armei.
ADRIAN
-
Dabija
Pai si normal daca n-au educatia in a manui o arma.Care mai de care,care se vede ajuns si cu bani la teschereu se face vanator si isi ia arma si dupa aia ori impusca pe unul la o vanatoare ori se impusca singur intr-o criza de gelozie sau cadere nervoasa
Auzi,culmea prostiei,sa traga unul inspre celalalt cand trecea mistretul printre ei
,si pe deasupra si cu arma cu glont nu lisa cu alice.Puteau foarte frumos sa se impuste intre ei cum faceau duelistii pe vremuri

ADRIAN