ViperMax 6.35 cum se poate aduce la 220m/s?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
atis

ViperMax 6.35 cum se poate aduce la 220m/s?

Post by atis »

Legea permite la AC 220m/s. ViperMax are 190m/s la 6.35. Intrebarea mea este daca e posibil, si care este procedura de a ridica la 220m/s.
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Nu cred sa se poata prin modificari la mecanismul intern de putere al armei si chiar daca s-ar putea nu recomand deoarece distrugi arma din cauza reculului mult prea puternic.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
atis

Post by atis »

reculul de la 190m/s la 220m/s nu se diferentiaza enorm, si arma trebuie sa reziste la aceasta diferenta. Ca poate se uzeaza mai repede e posibil, dar nu ma deranjeaza pana se poate reface. (chiar si contra cost)
ViperMax 6.35, WaltherCP88, Wlather PPT10x22T
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Ca sa maresti forta la arma de cal.6,35 te asigur ca diferenta de recul este enorma ca s-o duci de la 175m/s(ca atat are,masurat la cronograf cu pelete Hunter) la un real 220m/s si s-ar putea dupa aceea sa nu mai nimeresti nimic cu ea din cauza reculului foarte violent.Plus ca reculul mult mai puternic decat cel de acum distruge cam totul la arma si au fost cazuri in care patul de lemn s-a crapat,mai ales la armele Gamo la care lemnul nu este asa de rezistent.Si daca s-a crapat patul la suruburi trebuie sa-l schimbi dar banuiesc ca al tau este sintetic,deci mai rezistent dar tot nu recomand.Arma ta nu are redus nimic in ea asa cum sunt Gamo Hunter de 4,5 la noi deci este asa cum este de la fabrica si n-am auzit nimic despre marirea puterii la arme Gamo de 6,35 care si-asa nu sunt modificate.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
atis

Post by atis »

reculul puternic nu ar trebui sa afecteze precizia unei arme in mana unri persoane care stie sa traga cu arme de vanatoare sau militare. Cine a facut armata a tras cel putin cu AKM-ul, si daca nu a tras bine a urmat consecintele (masca de gaze,..........) :D iar reculul nu se compara. Parerea mea este ca daca la alte arme cu A.C. se poate mari performantele, atunci si la ViperMax (are patul sintetic cu amortizor de socuri) se mai poate ajuta ceva. Pe mine ma intereseaza in special marirea distantei la care sa traga cu precizie. Cal.6.35 avand proiectilul mai greu are distanta de parcurgere mai scurta, in schimb o pala de vant nu-i schimba asa usor directia ca la cal.mai mici. Dar de la 175m/s cum zici tu (pe cutie scrie 190m/s) pana la 220m/s ar ajuta mult la distanta si nu ar fi ilegala viteza. Iar modificarea daca exista, sa se faca cu intarirea si a pieselor care ar putea ceda.
ViperMax 6.35, WaltherCP88, Wlather PPT10x22T
sorin mok

Post by sorin mok »

Ca sa intaresti punctele care ar putea ceda, fara sa ai siguranta ca vor rezista, vei cheltui cat pentru 2 pusti. Piese de rezerva Gamo nu se gasesc, cand se strica ceva trimiti pusca cu totul in servisul lor, asa ca nu prea merge prin incercari.
Dabija

Post by Dabija »

Reculul intre AKM si aer comprimat e total diferit ... nu te prea ajuta faptul ca ai tras in armata cu pistolul mitraliera ...
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Asa-i.Reculul la arme cu ac tip spring-piston este dublu,si inainte,si inapoi,nu ca la arme de foc unde este doar recululul inapoi care loveste in umarul tragatorului.Iti spun eu ca un Viper Max sa ajunga la 220m/s reali cu pelet Hunter de la Gamo are un recul de face praf cam orice luneta si trebuie sa-i pui luneta cam scumpa pe arma ca sa reziste( poate mai scumpa decat arma in sine).Insa repet,n-am auzit de marire a puterii la acest calibru la nici o arma cu ac spring-piston.Plus ca va creste enorm efortul pe care trebuie sa-l faci cand incarci arma.Acum serios vorbind,mai bine iti iei un Webley Patriot in cal.6,35,care-i cel mai puternic ac spring-piston din lume si nu mai modifici nimic la arma ta de la Gamo :wink: .
ADRIAN

sorin mok

Post by sorin mok »

Poti sa intrebi si pe forumul ddicat Gamo:
http://www.network54.com/Forum/479035/

dar ai sa vezi ca Gamo nu face pusti tunabile. Cel mult un tragaci ajustat sau arcuri mai fine, nu mai puternice, ptr reducerea vibratiilor.
Post Reply