Sfat pentru un detinator de GAMO CFX 5.5

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AC Sniper

Post by AC Sniper »

iulian_c wrote:sly dar cam toti se lauda cu persformantele lor.oricum pe distante mici pana in 20m cred sa treaca macar printr-o scandura
Depinde de lemn,ca daca-i fag uscat nici nu intra ca ori sare inapoi ori ramane lipit de lemn la suprafata.Nu mai crede tot ce auzi ca oamenii tind sa se laude cu pustile lor cu aer comprimat ca sa impresioneze pe cei care cred povesti.Chiar daca tragi cu ulei vei avea neplacuta surpriza de a distruge arma mai repede si de a nu face grupaje bune cu arma.Degeaba are viteza mare peletul daca trece pe langa tinta :lol: .Daca vrei arma cu ac incearca mai bine un pcp pentru precizie si lasa spring-urile ca sunt pretentioase la tehnica de a trage cu arma pentru a avea ceva precizie.Asta daca esti incepator,daca insa ai mai tras cu ac-spring nu-i nici o problema,merge sa-ti iei spring.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
AC Sniper

Post by AC Sniper »

SLY wrote:
iulian_c wrote:..am auzit pe unu care cu un 5.5 cfx a trecut prin 6 cm de lemn.printr-un gard.
Ori lemnul era putred, ori cei 6 cm erau 6 mm 8) .
Cine a mai vazut scandura de gard de 6 cm grosime :shock: :lol: :lol: :lol: ...
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
iulian_c

Post by iulian_c »

oai cu un 4.5 mm nu am facut decat sa raman infipt intr-o usa de lemn.de la vreo 10 m.ma asteptam ca 5,5 sa fie ceva mai puternic.
adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:oai cu un 4.5 mm nu am facut decat sa raman infipt intr-o usa de lemn.de la vreo 10 m.ma asteptam ca 5,5 sa fie ceva mai puternic.
Eu iti recomand CFX!
Daca vrei ceva mai stilat alege Hunter!
Daca vrei ceva puternic,adica ceea ce vrei tu ia ti o carabina
iulian_c

Post by iulian_c »

dar un viper max nu recomanzi??ca mi-ar fi placut sa aud ceva pozitiv de acest model.cu toate ca nu se prea vorbeste.Poate ca o fi un model nou sau e chiar prost!!
cyrus12

Post by cyrus12 »

viper max-ul este deabea aparut ,nu multi il au,de acea nu prea sunt pareri.Cat despre CF-X numai cuvinte de lauda.Am avut CF-X si mi-a placut.Singurul dezavantaj notabil ar fi sistemul de incarcare greoi.In reste este o arma foarte buna (cu ea am trimis in rai niste rozatoare enervante).Distantele de eficienta maxima 25-40 m .Cum a zis si AC Sniper cea mai buna munitie pentru ea este promagnum .Diferenta de performanta intre ea si Shadow nu prea sunt pentru ca amandoua au aceasi strucutura interna (acu acelasi componente ) singura diferenta find sistemul de armare.
Ultimul care pleaca din Romania stinge lumina
http://www.clubairguns.ro/
http://www.clubairguns.ro/forum/
Image
iulian_c

Post by iulian_c »

de azi sunt si eu fericitul posesor a unei cfx de 5,5.luatta de mosu.dar va rog sa-mi spuneti cam ce model de luneta rezista mult timp la recuL??gamo e bun sau norconia,bushnell??multam :lol:
iulian_c

Post by iulian_c »

va rog daca stiti o solutie mi se tot agata munitia tip ts 18 in chiulasa.oricat as impinge in teava tot agata.oricum pro magnumul intra lejer in majoritatea cazurilor:).oricum la testul cu pagini aurii ambele au trecut lejer prin carte(din 2002)si sau oprit in usa de la baie:).oricum sunt putin ingrijorat de putinul fum care iese dupa tragere cand deschis chiulasa.poate ma lamureste cineva:)
adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:va rog daca stiti o solutie mi se tot agata munitia tip ts 18 in chiulasa.oricat as impinge in teava tot agata.oricum pro magnumul intra lejer in majoritatea cazurilor:).oricum la testul cu pagini aurii ambele au trecut lejer prin carte(din 2002)si sau oprit in usa de la baie:).oricum sunt putin ingrijorat de putinul fum care iese dupa tragere cand deschis chiulasa.poate ma lamureste cineva:)
Depinde cati bani vrei sa dai pe lunta.
Am inteles ca tasco ar fi ft bune pentru AC,eu unul am Narconia 9x32.
iulian_c

Post by iulian_c »

dar cu palleturile care se blocheaza ce fac??oricum mie frica ca iese putin fum la chiulasa dupa tragere.Lubrifiant nu am folosit.poate e normal daca e noua.Ma lamuriti voi??
adrian_ppp

Post by adrian_ppp »

iulian_c wrote:dar cu palleturile care se blocheaza ce fac??oricum mie frica ca iese putin fum la chiulasa dupa tragere.Lubrifiant nu am folosit.poate e normal daca e noua.Ma lamuriti voi??
:o :o :o :lol: Depinde cu cine folosesti lubrifiant! :D :D :D
Preda Adrian

Post by Preda Adrian »

SLY wrote:
iulian_c wrote:..am auzit pe unu care cu un 5.5 cfx a trecut prin 6 cm de lemn.printr-un gard.
Ori lemnul era putred, ori cei 6 cm erau 6 mm 8) .
sau depinde de la ce distanta a tras...ca daca a tras in 10 m te cred :)
AC Sniper

Post by AC Sniper »

In nici un caz nu este cfx-ul asa de puternic incat sa treaca de la 10 metri prin 6cm de grosime scandura de gard :lol: Asta chiar ca-i SF
ADRIAN

Yuhu

Post by Yuhu »

Va zic eu exact cat trece ca am intercat. Cu CFX 5.5 de la 10 cm distranta a intrat aproximativ 1,5 cm in scandura, cu GAMO MAGNUM. De la 20 de metri, cu acelasi palet, intra cam 8 mm.
LEGALIZE EVERYTHING!

GAMO CFX 5,5mm + GAMO 6X40 WR
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Pai aici era vorba de 6cm nu de 1,5cm sa intre in scandura :roll:
ADRIAN

Post Reply